SAAPPAIDEN PALUU

– sisältää mainoslinkkejä –

Jacket – HERE | Jeans – HERE | Shoes – HERE | Bag* – HERE (gift) | Scarf – Louis Vuitton | Beanie – Zara, similar HERE

Viikko on hyvä pyöräyttää käyntiin asukuvien merkeissä. Ulkona on ollut koko loppuviikon niin kaunis sää, että halusin ehdottomasti ottaa kuvia näissä lumimaisemissa. Ikinä, kun ei tiedä kauanko lumi pysyy maassa… Toivotaan, että edes jonkun aikaa! Löytyy myös syy sille, miksi halusin kuvata juuri tämän asun: nimittäin se on täynnä monia mun tämän hetken suosikkijuttuja. Rakastan ajattomia klassisia takkeja, joista tämä vaalea on hyvä esimerkki. Se menee monenlaisissa asuissa ja erilaisten vaatteiden kanssa. Muita suosikkeja on chunky -tyyppinen rento pipo, joka oli viime talven yksi parhaimmista ostoksista. Kaulalta löytyy jo vuosia käytössä ollut LV:n Logomania huivi.

Tänä talvena puolestaan löysin kauan etsityt ajattomat mustat saappaat. Viime talvena saappaita ei tuntunut olevan missään myynnissä, joten ne jäi etsinnöistä huolimatta hankkimatta. Ei niitä tänäkään vuonna paikat täynnä ole, mutta satuin bongaamaan nämä aivan sattumalta ja ne oli kaikessa yksinkertaisuudessaan juuri sellaiset kuin etsin. En ole käyttänyt saappaita moneen talveen, mutta nyt ne on tehnyt paluun lähes päivittäiseen käyttöön! Jos muuten te satutte tilaamaan kyseiset kengät niin suosittelen ottamaan yhtä kokoa isommat kuin mitä normaalisti käytätte. Nämä ovat pientä mitoitusta.

Nyt mä toivottelen teille ihanaa maanantain jatkoa!

Hei kertokaa ihmeessä, että mitäs pidätte tästä talviasusta?

8 Comments
 • Avatar
  Cami
  Posted at 09:18h, 19 tammikuu Vastaa

  Toi huivi on vaan paras 😍 Sopii nätisti tuon takin kanssa yhteen 💕

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:44h, 20 tammikuu Vastaa

   Se on kyllä aivan ihana 😍 Kiva kuulla, kiitos ❤️

 • Avatar
  Jenna Jamina Reiman
  Posted at 10:23h, 19 tammikuu Vastaa

  Musta toi on todella ihana! Ajaton ja rento + näyttää kauniin simppeliltä <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:44h, 20 tammikuu Vastaa

   Voi kiitos paljon! Ihana kuulla sun olevan tätä mieltä 😍❤️

 • Avatar
  Elli
  Posted at 19:57h, 17 maaliskuu Vastaa

  Missä koossa sulla on tämän postauksen neulemekko? https://saijis.indiedays.com/2017/09/27/neulemekko-asu/

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:28h, 08 huhtikuu Vastaa

   Mulla on siitä koko S 😊

 • Avatar
  Heidi Halonen
  Posted at 09:23h, 12 huhtikuu Vastaa

  Tyyyylikkäät on!

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:18h, 14 huhtikuu Vastaa

   Mukava kuulla sun pitävän :)

Post A Comment