Interior favorites 2021

En ole vielä sen kummemmin uskaltanut puhua meidän rakennushaaveista, mutta se on asia mitä ollaan viime vuoden puolella pohdittu ja pyöritelty. Asia on saanut ”tulta allensa” enemmän toisen raskauden myötä, koska lisätila asunnossa ei olisi pahitteeksi. Sen lisäksi olisi kiva, että lapsilla olisi sisätilojen lisäksi myös enemmän tilaa leikkiä omalla pihalla. Vaikka rakastan meidän nykyistä kotia niin kieltämättä kiehtoo ajatus siitä, että pääsisi suunnittelemaan niin pohjan kuin jokaisen pienenkin yksityiskohdan tarkemmin – juuri niin kuin itse haluaa. Toivotaan, että tämä meidän unelma etenee nyt 2021 vuoden puolella! Aiheesta mahdollisesti lisää siis tulevaisuudessa, mutta nyt puhutaan vähän sisustusjutuista.

Tietysti sitä on mielessään miettinyt unelmien kodin ulkonäköä ja sisustusta. Mä oon juuri sellainen ihminen, joka on ensimmäisenä pohtimassa jonkun nojatuolin muotoa ja mallia kuin vaikka väliovien paikkoja 😀 Innostuin tekemään kollaasin mun tämän hetkisistä niin isommista kuin pienemmistä miellyttävistä sisustusjutuista.

– sisältää mainoslinkkejä –

Tyyny | Kattovalaisin (alessa!) | Kuplakulho | Patsas reikä | Patsas umpinainen | Kahvikuppi | Lautanen | Marmoripöytä | Pitkä kasvomaljakko | Marmorivalaisin | Kylpypyyhe

Pörröiset tyynyt. Tällaisia meiltä jo löytyy muutama kappale ja oon sitä mieltä, että tyynyissä saa olla rentoutta. Oon kauan etsinyt Danielin sänkyyn sopivia koristetyynyjä ja tämä pitkä voisi olla yksi varteenotettava vaihtoehto!

Patsaat. Rakastan sisustuksessa kaikkia näyttäviä koriste-esineitä ja sen vuoksi oon innoissani, kun nykyään myydään esimerkiksi paljon erilaisia patsaita. Nämä näyttää kauniilta vaikka jonkun kirjapinon päällä pöydällä tai miksei myös ihan vaan sellaisenaan jollain hyllyllä.

”Kuplat”. Mielenkiintoinen yksityiskohta, jota löytyy muun muassa kollaasin valkoisista astioista. Näissä on sellaista hieman ylellisempää fiilistä, josta tykkään. Menisi hyvin arkiastioina, mutta myös juhlien aikaan.

Paperivalaisimet. Kun vuosia sitten hankkiuduin eroon paperisesta jalkavalaisimesta (joka ikävästi hajosi) niin en olisi uskonut, että tuun vielä joku päivä haaveilemaan samantyylisestä valaisimesta uudelleen. Paperivalaisin toimii hyvin erityisesti kattovalaisimissa, koska silloin ei ole niin suurta vaaraa sen rikki menemisen suhteen.

Marmori. Tämä on miellyttänyt mua jo vuosien ajan enkä koe mitään kyllästymisen merkkejä vaan päinvastoin haluan tulevaisuuden kotiin marmoria ”isommin” esille. Tuo kollaasissa oleva sohvapöytä on mun unelmien pöytä. Nykyiseen olohuoneeseen se on ehkä hieman liian iso… Marmori toimii myös valaisimissa, kuten tässä kollaasin versiossa.

Klassikkokuosit beigenä. Hetkeen ei ole mikään Marimekon uutuus iskenyt niin kovaa kuin tämä kaunis Lokkikuosi beigen sävyisenä. Meiltä löytyy samoja pyyhkeitä jo mustavalkoisena ja oon ollut niihin tyytyväinen – ne on ihanan pehmeitä + imukykyisiä.

Miellyttääkö teidän silmää nämä samat jutut?

No Comments
 • anniina
  Posted at 11:21h, 10 tammikuun Vastaa

  Oi rakentamista ollaan täälläkin mietitty! Eli mielenkiinnolla seuraisin siihen liittyviä postauksia. Beiget lokkipyyhkeet olisi kyllä ihanat, jos ei pyyhekaappi jo pursuaisi ehdottomasti hankkisin tällaiset. Onnea myös tulevasta perheenlisäyksestä 🙂

  • Saija
   Posted at 09:37h, 11 tammikuun Vastaa

   Onpas kiva kuulla, että siellä on kans ollut rakentaminen mielessä ja että aihe kiinnostaisi 😊 Toivotaan, että päästään työstämään tätä projektia pian! Nuo pyyhkeet on kyllä todella kauniit ja beige sopii jotenkin erityisen hyvin kyseiseen kuosiin. Kiitos sulle onnitteluista ja kommentista 😊 xx

 • Sini
  Posted at 14:14h, 10 tammikuun Vastaa

  Uuu tuo Marimekon pyyhe beigenä näyttää kyllä todella kivalta! Samat kokemukset kans täällä marimekon pyyhkeistä, ne on tosi hyviä 🙂

  • Saija
   Posted at 09:38h, 11 tammikuun Vastaa

   Eikö näytäkin! Niin kaunis sävy ja kuosi tulee hyvin oikeuksiinsa 😍 Mukava kuulla, että sä oot kans tykännyt Marimekon pyyhkeistä 😊

 • Cami
  Posted at 13:10h, 11 tammikuun Vastaa

  Mulla on toi reikäpatsas tulossa jo H&M 😀 Näyttää livenä varmasti tosi ihanalta 😍 Tilasin myös vähän vastaavanlaisen kasvoruukun meidän kasvavalle peikonlehdelle 💕 Laitan sitten kans kuvia näistä kunhan ensin saapuu!

  • Saija
   Posted at 08:49h, 12 tammikuun Vastaa

   Oi reikäpatsas on kyllä kaunis, sopii varmasti hyvin teille 😍 Kasvoruukut on myös ihania! Mä oon aina niin kateellinen ihmisille, jotka saa kasvit ja kukat pidettyä elossa… Haha, itsehän juuri tapoin taas kaktuksen ja sen myötä vannoin, etten edes hanki enää uutta tilalle 😄

 • Sofia
  Posted at 02:08h, 18 tammikuun Vastaa

  Olis tosi mielenkiintosta lukea lisää teiän rakennusprojektista lisää! Varsinki kaikkea sun (/teidän) haaveista ja toiveista ja et minkälainen se koko matka tulee olee, ettei pelkästään valmis talo sit lopult. Vaikka lopputuloskin on toki hurjan kiinnostava et millanen sisustus tulee, mut matka kiinnostaa kans. Meillä on kanssa suunnitelmissa rakentaa oma talo tai rempata joku hieman vanhempi 🙂

 • matchoffice
  Posted at 09:42h, 27 tammikuun Vastaa

  Kiitos hyvin kirjoitetusta viestistä ja upeista vinkeistä!
  Ihanalta näyttää

  • Saija
   Posted at 09:27h, 08 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon sulle kommentistasi 🙂

 • Me aletaan rakentamaan!! - Saijis
  Posted at 20:49h, 28 huhtikuun Vastaa

  […] alkupuolella kirjoittelin tänne sisustuspostaukseen ensimmäistä kertaa tästä meidän isosta unelmasta rakennuttaa talo, johon […]

Post A Comment