Alkaneen vuoden kuulumisia

– sisältää mainoslinkkejä –

Heii! Mites teillä sujui joulu entäs uusivuosi? Täällä molemmat meni oikein rauhallisesti. Joulu oltiin perheen sekä muutamien sukulaisten kanssa ja uutena vuotena puolestaan kaveripariskunnan luona iltaa viettämässä. Muuten välipäivät ja oikeastaan myös koko joulukuu meni rennosti kotona perheen kesken. Ei olla koronatilanteen vuoksi viitsitty lähteä yhtään mihinkään pidemmälle, vaikka kovasti oon haaveillut yhden yön hotelli -tai kylpyläreissuista. Ulkomaille lähdöstä en uskalla edes haaveilla ennen vauvan syntymää, koska ajatus matkustamisesta tuntuu niin kaukaiselta ajatukselta ja sitä se varmaan tulee olemaankin vielä pitkään.

Mun raskauskuulumiset on kiinnostanut monia ja on ollut kiva huomata, miten paljon siellä ruudun toisella puolella on myös odottavia äitejä. Monen kanssa meillä on hyvin samoihin aikoihin laskettu aika! Mä haluaisin tehdä näistä kuulumisista omia postauksia niin ne löytyisi sitten helposti ja mäki voisin sitten vielä vuosien päästäkin palata lukemaan niitä. Silloin, kun raskaus ja sen aikaiset tapahtumat on vain enää muisto 🙂 Lyhyesti kuitenkin voin sen verran kertoa, että oon tällä hetkellä viikolla 19 ja tänään on päiviä takana 130 sekä edessä 150. Toinen kolmannes on ollut käynnissä jo hetken, mutta vielä odottelen sitä sen aikana tulevaa energistä oloa… Nyt nimittäin olo on aivan kaikkea muuta, haha. Voisin nukkua 10 tunnin yöunet ja päälle vielä vähintään tunnin päikkärit. Tämä raskaus on niin paljon erilaisempi kuin mitä Danielista oli, joten mielenkiintoista saada loppukuusta tietää kumpaako sukupuolta tämä tuleva pienokainen on. Pahoinvointia mulla ei enää juurikaan ole, joten se on todella positiivinen juttu.

Jacket – New Look, similar HERE | Jeans – HERE | Shoes – H&M, similar HERE | Scarf – HERE | Beanie – Moncler, similar HERE | Gloves – HERE

Tänä vuonna en tehnyt sen suurempia uudenvuoden lupauksia, mutta muutamaksi tavoitteeksi otin entistä ahkeramman säästämisen ja turhan tavaran karsimisen. Tietyin väliajoin olisi hyvä käydä kaikki kodin tavarat läpi ja KonMari -taktiikka onkin tuttu jo vuosien takaa. Siitä on kuitenkin pitkä, kun oon käynyt läpi omat vaatteet (lapsen vaatteet, kun tulee hänen kasvaessa käytyä läpi säännöllisesti) ja asusteet, joten keskityn nyt niihin. Jotain juttuja oon jo laittanut mun Zadaa -tilille myyntiin eli jos et vielä seuraa mua siellä niin kannattaa tehdä se nyt. Koodilla SR7900 saa uudet käyttäjät ilmaiset postit. Lisäilen sinne varmaan alkuvuoden mittaan lisää myytävää.

Ei tunnu yhtään perjantailta välissä olleen loppiaisen takia, mutta siitä huolimatta ihanaa viikonloppua kaikille!


No Comments
 • Marine
  Posted at 10:13h, 09 tammikuun Vastaa

  Joulu ja uv meni tosi hyvin perheen ja sukulaisten kesken. Pojalla oli myös joulukuussa 1v.synttärit. Joten loppuvuosi oli yhtä juhlahumua 🙂. Uudenvuoden päivänä tein itse positiivisen raskaustestin ja ollaan todella onnellisia ja innoissamme.

  • Saija
   Posted at 08:22h, 10 tammikuun Vastaa

   Voi miten kivalta teidänkin joulu ja uv kuulostaa – perheen ja läheisten kanssa vietetty aika on parasta 😊 Ja kuinka ihania uutisia ootte saanut! Paljon onnea teille tulevasta pikkuisesta 😍 xx

 • Cami
  Posted at 08:19h, 10 tammikuun Vastaa

  Hei jos et oo kattonu Netflixistä vielä The Home Edit niin katso. Mulla lähti ihan käsistä kaikki järjesteleminen sen myötä 🙊

  Tänä vuonna mullakin on tavoitteena säästää ja sijoittaa vielä enemmän ja hyvä, että sullakin sama tavoite 🤩

  Mä veikkaan teille tällä kertaa tyttöä 🎀 Toivon, että se energinen olo löytää sun luo mahdollisimman pian 😍

  • Saija
   Posted at 09:32h, 11 tammikuun Vastaa

   Oi en ole katsonut! Täytyy varmaan heti tänään alkaa katsomaan, jos siitä saisi lisää uutta inspiraatiota 😍 Säästäminen ja sijoittaminen on kyllä oikein hyviä tavoitteita. Mä keskityin viime vuonna enemmän sijoittamisen opetteluun, joten sitä on hyvä jatkaa tänä vuonna säästämisen rinnalla 😊 On kyllä mielenkiintoista pian saada tietää, että kumpiko tulee. Tyttöfiilis mullakin on, mutta nub-teorian mukaan kuvissa näkyisi poika. Iiks, jännittävää 😍

Post A Comment