Louis Vuitton Pochette Accessoires

Vaikka mä kesällä kirjoitin haaveilemani kahdesta eri mallisesta Louis Vuittonin laukusta niin en kuitenkaan uskonut, että tulisin ne hankkimaan näin lähekkäin, muutaman kuukauden aikavälillä. Kirjoitin Bumbagin esittelypostaukseen, että koko kevään ja kesän LV:llä on ollut monien tuotteiden kohdalla huonoa saatavuutta. Niin tämä vyölaukku kuin tämä toinen ostoslistallani ollut Pochette Accessoires on tullut aina välillä saataville, mutta mennyt samalla sekunilla. Tallensin sillon kesällä molemmat laukut mun ostoslistalle ja tästä Pochetesta sai laitettua myös ilmoitukset päälle, jolloin saa sähköpostia heti jos ja kun sitä tulee varastoon. Kävin kuitenkin myös tasaisin väliajoin (eli päivittäin…) päivittämässä kummankin laukun sivuja ja lopulta sain Bumbagin ostettua. Lisää siitä ostotarinasta voitte lukea TÄÄLTÄ. Unohdin sitten Pocheten, kunnes…

… eräänä päivänä tuli sähköposti, että sitä on saatavilla! Huh, eihän siinä ollut kuin sadasosa sekunti aikaa miettiä mitä tehdä. Jättää tilaisuus käyttämättä vai ostaa sekin. Noh, ostin ja kyllä täytyy myöntää, että tuli pieni morkkis ostamisen jälkeen :D Vaikka olin laukusta iloinen niin olin mielessäni ajatellut, että en sitä saa tyyliin kuin ehkä ensi kesänä. Morkkis hävisi hyvin pian ja odotin tätä innolla, koska olin haaveillut pienestä laukusta yhdellä olkahihnalla. Ja pienellä tarkoitan sellaista, johon mahtuu vain pakolliset jutut eli puhelin, lompakko, auto -ja kotiavaimet + huulituote. Tämä on osoittautunut juuri niin käytännölliseksi kuin olin mielessäni kuvitellut!

Mä oon aina ennen ostanut LV:n laukut käytettyinä ja niin olisin varmasti tehnyt näidenkin kohdalla, jos niitä olisi a) ollut tarjolla ja b) niistä ei olisi pyydetty yli pyyntihinnan. Mä oon yhdestä kyseisen merkin laukusta maksanut käytettynä yli pyyntihinnan, joten en malttanut tehdä nyt niin… Mutta kaikin puolin kompakti, mutta niin käytänöllinen laukku!

Tykkäättekö te enemmän pienistä vai isoista laukuista?

5 Comments
 • Katri
  Posted at 10:24h, 06 lokakuun Vastaa

  LV:n laukku on omassa mielessä ainakin ikuinen, jatkuvasti seuraan käytettyjä markkinoita mutta usein käytetyn hinta on silti aika pilvissä. Olisin valmis maksamaan uuden hinnan, sillä ikoninen merkki ei koskaan vanhene. Ja tuote on sinun loppuelämäsi.

  • Saija
   Posted at 17:31h, 06 lokakuun Vastaa

   Niin kyllä nämä aika klassikoita on :) Tämäkin malli on ollut myynnissä jo vuosien ajan. Nyt sen suosio on vain noussut erityisen korkeaksi! Se on kyllä harmi noissa käytetyissä, että monesti eroa uuden hintaan ei juurikaan ole :/

 • johanna
  Posted at 21:28h, 06 lokakuun Vastaa

  Mistä ostit tämän siis? :)
  Todella kaunis <3

  • Saija
   Posted at 12:51h, 07 lokakuun Vastaa

   Sieltä Louis Vuittonin verkkokaupasta :) Tuli sposti, että sitä oli saatavilla niin nappasin. Mukava kuulla, että pidät tästä kans <3

   • Sanna
    Posted at 11:09h, 12 lokakuun Vastaa

    Hei Saija, miten sait tuon sähköposti-ilmoituksen toimimaan. Minä en löydä tuolta sivuilta mistään sellaista kohtaa :-(

Post A Comment