Danielin 2v. synttärit

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin niin Daniel täytti tasan viikko sitten maanantaina kaksi vuotta! Samaan aikaan tuntuu kuin raskausajasta ja synnytyksestä olisi ikuisuus, mutta samalla siltä kuin hän olisi vasta eilen ollut pieni vauva. Synttäreitä juhlittiin edeltävänä sunnuntaina perheen ja muutamien ystävien kesken. Pikkumies oli niin innoissaan jo ensimmäisestä lahjasta ettei hän malttanut hakea lahjakasseja- ja paketteja seuraavilta vierailta :D Tämän vuoden lahjoissa oli selkeä teema: autot! Ne, jos mitkä on lemppareita. Ja ne muumit, joita löytyi monien onnittelukorteista.

Tarjoilupuolelta löytyi niin herkullista kinuski-päärynä täytteistä kakkua, kinuski-valkosuklaa macaronseja, pikkupizzoja, keksejä sekä porkkanapiirakkaa (joista jälkimmäisin puuttui kuvista). Kakun täyte on itse asiassa juuri sama kuin oli Danielin ristiäisissä. Se oli silloin menestys ja niin oli myös nyt! Mä en itse ole koskaan, en edes lapsena tykännyt ”normaalista” täytekakusta, mutta tämä täyte on mun mieleen. Suosittelen siis lämpimästi muillekin, jotka eivät ole normaalin mansikka-kermakakun ystäviä!

Oli kiva nähdä tuttuja pitkästä aikaa samassa paikassa ja voi kuinka Daniel selvästi tykkäsi niin lahjoista kuin läheisten ihmisten kanssa olemisesta. Päivä oli ilmeisesti rankka, koska illalla hän nukahti oman sängyn sijaan keskelle lattiaa. Haha!


4 Comments
 • HerttaTee
  Posted at 12:50h, 11 elokuun Vastaa

  Hänellä on kyllä kerta kaikkiaan ihanat hiukset ja syötävän söpö muutenkin! <3

  • Saija
   Posted at 08:46h, 12 elokuun Vastaa

   Hiukset on kyllä hurmaavat :) Kohta täytyy malttaa leikata ne! Kiitos sulle <3

 • Henna
  Posted at 09:21h, 14 elokuun Vastaa

  Herkullisen näköisiä tarjottavia teidän kodin sisustuksen sävyin ;)
  Oletko itse loihtinut kakun vai onko tilattu?
  Meillä olis ristiäiset tiedossa ja oon Seinäjoelta koittanu etsiä kakuntekijöitä, kun ei itse jaksa alkaa väkertämään.

  • Saija
   Posted at 09:45h, 15 elokuun Vastaa

   Kiitos Henna! Haha, joo beige on vallannut niin vaatteet, sisustuksen kuin nyt tarjoilut ;-) Kakun on tehnyt Tatun taitava siskopuoli. Mutta Seinäjoella hyvä kakun tekijä on Henna Bakes. Hän teki Danielille 1v kakun. Instagramissa hänellä on tili, missä on paljon kuvia tehdyistä kakuista :)

Post A Comment