Kesän 2020 huvipuistoreissu

Jos jotain asiaa oon pienestä saakka rakastanut niin huvipuistoja! Niissä ihan vain kävellessä tulee sellainen ihan omanlainen fiilis vaikka tällaisena hurjapäänä rakastan kaikista eniten laitteita. Meille on muodostunut jokavuotiseksi perinteeksi käydä vähintään kerran kesässä jossain huvipuistossa ja nyt, kun Daniel on vielä pieni niin valinta on osunut PowerParkkiin. Se on sopivan ajomatkan päässä ja täynnä hauskoja laitteita niin pienille kuin meille isommille. Tällä kertaa onnistuttiin valitsemaan viikon ainoa aurinkoinen päivä! Koronatilanteen vuoksi paikat huvipuistoon täytyi varata etukäteen, joten katsottiin tarkkaan sääennusteet ennen ostoa :D

Shirt – New Yorker | Shorts – Lindex | Bag – YSL | Shoes* – HERE (gift) | Sunnies – Gina Tricot

Niin viime vuonna kuin tänä vuonna mukana oli myös mun äiti, joka myös tykkää huvipuistoista! Keneltäköhän vain oon perinyt tämän innostuksen, heh. Hän sitten kierteli ympäriinsä silloin, kun me haluttiin Tatun kanssa käydä hurjemmissa laitteissa vaikka pääsääntöisesti vietettiinkin eniten aikaa pienille soveltuvissa laitteissa. Oltiin Powerparkissa reilu 6 tuntia, josta ehkä eniten kului aikaa laitteisiin jonottaessa – niitä, kun pyöritettiin vajaalla määrällä etäisyyksien vuoksi. Jonottamisesta huolimatta oli kyllä hauska päivä!

PS. Iso suositus heidän uudelle Pitts Special-nimiselle laitteelle – just hyvä korkeista paikoista ja vauhdista tykkääville ;-)

Ootteko te käynyt tänä kesänä huvipuistossa? Jos joo niin missä?

4 Comments
 • Mari
  Posted at 09:49h, 28 heinäkuun Vastaa

  Moikka!

  Missä kävitte syömässä Powerparkissa? Itsekin sinne suuntaan lasten kanssa tällä viikolla. :)

  • Saija
   Posted at 09:54h, 28 heinäkuun Vastaa

   Käytiin Canyon Steak Housessa :) Se on tosi hyvä! Pöytiin tarjoilu, lastenlista yms. ja ruuat saa nopeasti. Vaikka tuolloinkin huvipuisto oli täynnä niin siellä ei kauaa tarvinnut jonottaa pöytään pääsyä. Ihanaa huvipuistopäivää teille :)!

 • Laura Linnea
  Posted at 09:22h, 29 heinäkuun Vastaa

  Powerparkia mäkin haaveilin vielä tälle kesälle, mutta en ollenkaan huomannut, että liput pitäisi ostaa etukäteen! Onpas tylsää, koska olin ajatellut ostaa iltahuvittelulipun, joka on paaaaljon halvempi. Uskon kolme tuntia olevan riittävän pitkä aika huvipuistoon ilta-aikaan. No, ehkä pitää jättää tää ensi kesälle. :) Powerpark on kyllä kiva paikka, oon kerran käynyt siellä!

  • Saija
   Posted at 10:57h, 31 heinäkuun Vastaa

   Joo ostaa ei tarvitse vaan voi maksaa myös portilla, mutta paikka itselleen huvipuistoon täytyy varata etukäteen netistä :) Joo mä vähän luulen, että tuollaisia iltahuvittelulippuja ei ole ollenkaan :( Mutta jos ei tänä kesänä niin ensi vuonna sitten! Kiva kuulla sun kans tykkäävän PowerParkista!

Post A Comment