Kesäisiä plussia & miinuksia

– sisältää mainoslinkkejä –

– Aivan liian kuumassa makuuhuoneessa nukkuminen. Koko viikon vaivannut ihmeellinen päänsärky. Samassa huoneessa oleva hyttynen, joka käy välillä inisemässä korvan juuressa :D Tyvikasvu, joka tuntuu vain vaalentuvan auringossa entisestään. Iso viiltohaava, joka tuli pahvipakkauksesta (!) Kesäkirjojen lukemattomuus. Kuoriutumaan lähtevä itseruskettava. Postissa tullut tuote, joka haisi aivan homeelta. Pyykkikoreista pursuavat pesua odottavat kesävaatteet. To do-listan kärjessä odotteleva kirjanpito. Ruokakaupan parkkipaikalla maahan heittäytyvä kiukutteleva taapero (heh, siinä oli muutamalla mummolla katseltavaa)

+ Vihdoin löytynyt ja varattu kihlajaispaikka. Äidin jokavuotinen kesäherkku = mansikkakakku. Hammaslääkärissä käynti ensimmäistä kertaa vuosiin ilman pelkoa ja jännitystä. Tämän viikkoiset lähes jokailtaiset uinnit super kivalla rannalla. Kerrankin onnistunut kirppislöytö (kuvissa näkyvä laukku) sekä alelöytö (siitä kuva instassa). Danielin pääsy ensimmäisille kaverisynttäreille, aww. Vesimeloni, joka maistuu tähän aikaan vuodesta taivaalliselta. Oikeasti istuvat ja tukevat olkaimettomat rintsikat. Huomenna koittava elämäni ensimmäinen kasvohoito. Itse tehty jääkahvi, jossa saa hyödynnettyä pannuun kylmettyneet jämäkahvit. Voittajafiilis, kun on jaksanut käydä iltaisin juoksulenkillä kuumuudesta huolimatta.

Shirt – HERE | Pants* – HERE (on sale) | Bag – Zara (second hand) | Shoes – Hermes | Watch – Daniel Wellington

Toivottavasti miinuksista huolimatta välittyi yleisfiiliksenä positiivisuus! Löytyiskö teidän listoilta samoja juttuja?

8 Comments
 • Hertta
  Posted at 13:59h, 29 kesäkuun Vastaa

  Kasvohoito on ihana! Kai jäit koukkuun, kun vihdoin kokeilit? :) Mä en ole jääkahviin vieläkään hurahtanut, vaikka vois helteellä kuvitella sen maistuvan. Kylmä kahvi ei vain uppoa mulle. Mukavaa kesän jatkoa! :)

  • Saija
   Posted at 17:25h, 29 kesäkuun Vastaa

   Niin on :) Joo kyllä jäin! Tehtiin vielä sellainen perusteellinen puhdistus alkuun ja teki kyllä tosi hyvää iholle. Kannattaa kokeilla laittaa kylmään kahviin makusiirappia niin maistuu paremmalta. Kiitos paljon ja kivaa kesän jatkoa sinnekin :) xx

 • Katja
  Posted at 22:56h, 29 kesäkuun Vastaa

  Uu mistä löytyisi tukevia olkaimettomia rintsikoita?? Ja nää on kivoja nää plusmiinus-postaukset :)

  • Saija
   Posted at 08:45h, 30 kesäkuun Vastaa

   New Yorkerista! Sellaiset viiden euron perus olkaimettomat ja on kyllä hyvät :) Huippua, että sä pidät tällaisista postauksista – täytyy muistaa tehdä useammin <3

 • Inka Nitta
  Posted at 10:01h, 30 kesäkuun Vastaa

  Miinuksissa lähes kaikki samat, tosin mulla ei ole kiukuttelevaa taaperoa, eikä postissa tullut homeista tilausta. Muuten voinkin samaistua😫

  • Saija
   Posted at 10:06h, 04 heinäkuun Vastaa

   Voi eikä! Toivottavasti positiivisia juttuja on kuitenkin enemmän :) xx

 • Annika
  Posted at 22:20h, 30 kesäkuun Vastaa

  Tää oli kiva postaus!:)

  • Saija
   Posted at 10:06h, 04 heinäkuun Vastaa

   Kiva kuulla sun pitävän :)!

Post A Comment