Kesän tyypillinen arkiasu x 4

Mä itse ainakin huomaan näin alkukesästä kaipaavani pientä asuinspistä ennen kuin pääsen kunnolla vauhtiin kesälookkien kanssa! Sitä aina välillä talven jälkeen unohtaa, että mitenkäs niitä kesävaatteita nyt voikaan parhaiten yhdistellä. Tässä yleensä auttaa asukollaasien luominen ja päätin nyt jakaa inspistä myös täällä blogissa. Kollaaseissa muutamia asuja, jonka tyyppisiin mä aion tänä kesänä pukeutua – toivottavasti näistä on apua teillekin, jos kamppailette asukriisien kanssa!

– sisältää mainoslinkkejä –

Kaulakoru | Aurinkolasit | Laukku | Pusero | Farkut | Korvakorut | Sandaalit

Ensimmäisenä mun ehdoton lemppari asu! Rakastan sinisten farkkujen ja valkoisen sävyn yhdistelmää + ripauksella vaaleaa/kultaista. Tässä asussa voi mennä lähes minne tahansa. Puffihihat puseroissa ja mekoissa on tämän kesän trendi ja mun mielestä ne tuo tällaisiin simppeleihin asuihin vähän jotain extraa.

Srunchie | Korvakorut | Sandaalit | Jumpsuit | Aurinkolasit | Puhelimen kuoret | Sormus | Laukku

Moni varmaan muistaakin, että mulla on tällainen beige jumpsuit ja se tulee olemaan ahkerassa käytössä tänä(kin) vuonna. Oon sitä mieltä, että sen kanssa musta toimii parhaiten! Se tuo muuten beigeen kokonaisuuteen kontrastia. Isot aurinkolasit silmille ja asu on valmis!

Srunchie | Kaulakoru | Kengät (alessa) | Pusero | Shortsit | Aurinkolasit | Farkkutakki | Laukku

Halusin ottaa mukaan yhden vähän sporttisemman kokonaisuuden. Tämä menee arkena lähes milloin vaan ja varsinkin silloin, kun haluaa asulta rentoa fiilistä. Bikershortsit jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta mä kyllä tykkään. Varsinkin niiden mukavuuden puolesta!

Farkkutakki | Hiuspanta | Laukku | Kengät | Toppi | Housut | Aurinkolasit | Korvakorut

Viimeisenä tyylikkäämpi rento kokonaisuus. Mukavan tuntuiset ohuet housut menee myös kuumana kesäpäivänä. Parasta, jos ne on vähän tällaiset korkeavyötäröiset niin voi käyttää huoletta lyhyen narutopin kanssa. Farkkutakki taas menee 90 prosenttisesti kaikkien kesäasujen kaverina.

Mitäs pidätte kollaaseista? Löytyikö joku erityinen suosikki asu?

No Comments
 • Kosmetiikkakatri
  Posted at 18:09h, 12 kesäkuun Vastaa

  Kollaasit on kauniit 🙂 voi kun tommosissa jaksais mennä, noi näyttää mun silmään enemmän juhla-asuilta 😀

  • Saija
   Posted at 11:04h, 13 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon <3 Voi niinkö! Toki noista voi jättää lähes kaikki asusteet pois niin saattaa sitten olla enemmän arkisemmat 🙂

 • ida ihana
  Posted at 19:14h, 13 kesäkuun Vastaa

  Kivoja kaikki!::) Numero 2 on musta kaunein, mutta luulen, että viihtyisin itse parhaiten kuitenkin kolmosessa 😉
  Ihanaa viikonloppua ja kiitos inspiraatiosta!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Posted at 18:27h, 15 kesäkuun Vastaa

   Huippua kuulla, että pidät kaikista 🙂 Kakkonen on myös mun mielestä kivoin, mutta toki kolmonen on rennompi. Kiitos paljon sulle kommentista <3

Post A Comment