Alkavan kesän spesiaalit lempparit

Hei! Toivottavasti teillä on ollut onnistunut kesäkuun ensimmäinen viikonloppu vesisateesta huolimatta. Me ollaan tänään lähdössä kavereiden luo ja sitten illalla olisi suunnitelmissa jatkaa blogin ulkoasun muokkailua. Mitäs muuten pidätte jo näkyvistä muutoksista? Isoimman työn hoiti blogiportaalin ammattiosaaja, mutta pientä muokkailua mä vielä teen esimerkiksi banneriin. Myös jotain muuta hienosäätöä täytyy tehdä, nimittäin kommenttiboksi ei näy etusivulla.. Noh, se saadaan varmasti vielä lisättyä 🙂

Innostuin kuvailemaan teille mun alkavan kesän erityisiä suosikkeja – mukana on niin kosmetiikkaa, asusteita kuin terveysjuttuja. En ole toteuttanut näiden poikkeuksellisten aikojen vuoksi kuukauden suosikkeja, joten tällainen spesiaali listaus toimii nyt paremmin kuin hyvin.

– sisältää mainoslinkkejä –

Trikoot – täältä | Kengät – täältä

Tulin hetki sitten Nemon kanssa lenkiltä ja jalasta multa löytyi luottotrikoot sekä nämä hetki sitten ostetut Niken Air Heights-kengät. Yksinkertaisen, mutta kivannäköisen ulkonäkönsä lisäksi nämä on todella hyvät jalassa. Just sopivan tukevat ja pehmeät. Menee enemmän vapaa-ajan kengistä, mutta toimii myös kävelylenkillä. Mä oon yhdistänyt näitä arkena aivan samalla tavalla kuin mitä tahansa lenkkareita ja vitsit, että ne näyttää hyvältä! Menee jopa kesämekkojen kanssa 😉

Pionikimput

Oon niin fiiliksissä, että pionikimppuja myydään nykyään todella monessa ruokakaupassa! Kiva napata kimppu mukaan ruokaostosten yhteydessä. Nämä ovat kyllä yksiä kauniimpia kukkia, joita tiedän. Voi, kun nämä kestäisi ikuisuuden.

Shampoo* – täältä | Hoitoaine* – täältä

Siitä on pitkä aika, kun oon viimeksi puhunut jotain tällä hetkellä käytössä olevista hiustuotteista. Kun kaikki mun shampoot ja hoitoaineet oli loppu niin uteliaisuudesta halusin kokeilla näitä uusia Ida Wargin tuotteita. Päädyin näihin tehokosteuttaviin versioihin, jotka sisältää muun muassa kookosöljyä. Ja oon kyllä tykännyt super paljon. Iso plussa aivan taivaallisen herkulliselle tuoksulle, joka muistuttaa ainakin mun mielestä kinuskia 😀 Lisäplussat pumppupulloille ja kauniille sellaisille!

Pitkähihainen mekko täältä

Suomen kesä on arvaamaton, joten pitkähihaiset mekot ja shortsihaalarit on mun lemppareita. Jännä, miten sitä viileämpänä päivänä palelee enemmän jos on lyhyet hihat verrattuna pitkiin, vaikka sääret olisi koko ajan paljaana 😀 Pitkähihaisia mekkoja tulee pidettyä myös sadepäivinä.

Vitatabs – Multi Long*

Mun aamut näyttää hyvin tällaiselta: luonnonjugurttia marjoilla ja pähkinöillä + päivän vitamiinit. Syön niitä täälläkin esiteltyjä Helein-merkin biotiinia ja kollageenia. Niiden lisäksi syön monivitamiinia yhden tabletin päivässä. Oon arjessa kokenut helpommaksi tällaisen yhden monivitamiinitabletin kuin kaikkien vitskujen ottamisen yksittäin.

Anastasia kulmageeli* – täältä

Teen mun kulmat aina nestemäisellä kulmavärillä, mutta sen lisäksi haluan niihin luonnollista efektiä ja sitä saa nopeasti värjätyllä kulmageelillä (kannattaa valita samaa sävyä kuin kulmaväri). Tällä saa ”nostettua” karvoja, jolloin kulmat näyttää periaatteessa ei laitetuilta. Vaikka olisi ohuet kulmat niin geeli tuo sellaisen tuuheamman lopputuloksen. Tämä Anastasian kulmageeli on ollut todella hyvä! Mulla on sävy Taupe.

Nyt mä suuntaan suihkuun, kivaa sunnuntaita kaikille!


No Comments
 • miina
  Posted at 10:16h, 07 kesäkuun Vastaa

  Moikka! Uusi ulkoasu on tosi kiva mutta yksi miinus täytyy antaa. Ainakin näin kun tietokoneella lukee blogia niin ärsyttää kun kuvat eivät näy kokonaan, jos rullaa hiirellä vähän alemmas tai ylemmäs niin kuvista näkyy aina vain puolikas… Ja mielellään itse ainakin näkisin koko kuvan kerralla enkä ensin kuvan yläosaa ja sitten alaosaa erikseen.Tämä siis tapahtuu jos hiirellä rullaa, sivupalkista vetämällä saa sentään pysäytettyä kuvan keskelle

  • Saija
   Posted at 10:23h, 07 kesäkuun Vastaa

   Heippa! Kiva, että laitoit palautetta 🙂 Juuri tällainen on arvokasta, sillä mulla tämä ongelma ei näy. Kokeilin vaihtaa selaintakin, mutta kuvat näkyy normaalisti. Mutta laitan tämän palautteen heti eteenpäin ammattilaiselle niin saadaan se varmasti korjattua. Kiitos vielä 🙂

 • Kosmetiikkakatri
  Posted at 10:25h, 12 kesäkuun Vastaa

  Kivoja lemppareita, ja hieno tää uusi ulkoasu blogissa!

  • Saija
   Posted at 12:31h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitos super paljon sulle! Ihana kuulla tällaista palautetta 🙂 xx

 • Hanna
  Posted at 22:44h, 16 kesäkuun Vastaa

  Hei! Oon käyny jonkun aikaa käyttämässä noita samoja trikoita. 😀 Nyt suurin ongelma on, kumman koon sitä tilaisin. Käytän xs ja s kokoa. Millaista mitoitusta ne ovat ja mitä olet muuten tykännyt? 🙂 kiitos jos vastaat!

  • Saija
   Posted at 11:13h, 23 kesäkuun Vastaa

   Mä käytän yleensä kokoa XS, mutta näistä mulla on S ja se on just hyvä. Nämä on melko kireät ja sellaiset ”tukevat”, joten ei mun mielestä jousta mitenkään erityisen paljon. Eli kannattaa ottaa isompi, jos miettii kahden koon välillä 🙂

Post A Comment