Chanel Boy card holder

Terveisiä ihanasta auringonpaisteesta! Kuinka ihanaa, että vihdoin kesäpäivät ovat saapuneet tänne Suomeenkin. En varmaan ole ainoa, joka on jo odottanut kesämekkoja ja sandaaleja. Tuntuu, että ne on ollut vaatekaapissa jonkun pienen ikuisuuden :D Nyt ei kuitenkaan puhuta enempää kesävaatteista vaan ajattelin esitellä yhden ostoksen, jonka oon tehnyt hetki sitten ja se on ehdottomasti ansainnut oman kokonaisen postauksen.

Olin jo ennen koronaa mielessäni suunnitellut uuden lompakon hankkimista ja vähän jo selaillut Chanelin valikoimaa. Heidän eräs laukku löytyy mun unelmalistalta ja ajattelin, että jos uuden lompakon joskus ostan niin haluan sen myös kyseiseltä merkiltä. Idea ostamisesta sai tulta alleen siinä vaiheessa, kun kuulin Della Margassa olevan kaikki Chanelin tuotteet pienessä kymmenen prossan alessa. Kuulin myös, että heillä on ilmainen kotiinkuljetus ja se jos, mikä oli pahimpaan koronan aikaan positiivinen juttu. Tämän kaiken täytyi olla merkki siitä, että nyt jos koskaan on oikea aika ostaa se. Laitoin sinne viestiä ja sain esittelyn valikoimasta löytyvistä lompakoista ja korttikoteloista. Iskin silmäni kahteen mustaan, mutta toinen oli iso lompakko ja toinen pienempi korttikotelo. Päivän ajan mietin ja päädyin lopulta pienempään, koska en juurikaan käytä käteistä eikä mulla ole montaa korttia, joita käyttäisin säännöllisesti. Ja jos joskus on käteistä niin mulla on laukussa aina mukana muita pussukoita, joihin ne voi laittaa.

Sitten kotiovelle kuljetettiin tämä kaunokainen! Chanelin caviarnahkaa oleva Boy-mallinen korttikotelo vetoketjulla. Ja tietysti kultaisilla yksityiskohdilla, mutta se valinta tuskin yllättää ketään teistä :D Tässä on siis paikkoja vain korteille, joten juuri sopiva mun käyttöön. Pieni, mutta niiiiin kaunis. Ensimmäinen päivä menikin vain ihastellessa sitä ennen kuin maltoin ottaa käyttöön. Nyt se on ollut melkein kuukauden käytössä. Vielä korttipaikoissa on sellaista ”uuden kankeutta”, mutta en ole keksinyt siitä mitään huonoa sanottavaa. Loistava ja toivottavasti myös vuosia kestävä valinta.

Olisi kiva kuulla, että mitäs te pidätte tästä? Entä käytättekö te enemmän lompakkoa vai korttikoteloa?

20 Comments
 • Avatar
  Riina
  Posted at 20:20h, 26 toukokuu Vastaa

  Mulla on edelleen käytössä sulta ostettu MK musta kukkaro 😊 oon tykänny siitä hirveesti! 😍 Vaikka pienempi ois ehkä käytännöllisempi kun ei käytös oli kuin kortteja mutta toi ei katoa ainakaa helposti 😁

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:02h, 26 toukokuu Vastaa

   Voi miten ihana kuulla, että sulla on se käytössä ja että oot tykännyt :) Se on totta, että isomman lompakon löytää esimerkiksi laukusta nopeammin kuin pienen. Mä oon alkanut ottamaan lompakon valmiiksi käteen kassalle mennessä, koska se on kuitenkin joka kerta laukun pohjalla :D

 • Avatar
  Jere
  Posted at 21:00h, 26 toukokuu Vastaa

  Oih tää on todella kaunis ja pakko antaa iso peukku myös koolle – näyttää juuri siltä, että on pieni, mutta vetää kuitenkin sisäänsä enemmän kuin yhden kortin! :D

  http://www.jereviinikainen.fi

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:07h, 26 toukokuu Vastaa

   Huippua, että pidät :) Joo todellakin! Ihan yllätyin, miten monta korttia koteloon mahtuu. Kuvassa mulla on siellä neljä käytetyintä, mutta menisi heittämällä paljon enemmänkin :D

 • Avatar
  Hapsu
  Posted at 21:44h, 26 toukokuu Vastaa

  Täydellinen, ja niin kaunis! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:56h, 27 toukokuu Vastaa

   Niin kiva kuulla sun pitävän :) <3

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 07:26h, 27 toukokuu Vastaa

  Mitä maksoit tästä? :) Mulla on MK lompakko ollut vuosia!

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:57h, 27 toukokuu Vastaa

   Maksoin 490€. Mahtavaa, että sulla on ollut sama vuosia, toivotaan tämänkin kestävän pitkään :)!

 • Avatar
  julia
  Posted at 14:03h, 28 toukokuu Vastaa

  Mulla ollut jo vuosia LV:n monogram kuosinen pieni lompakko. Ihan täydellinen eikä ole mennyt miksikään! Välillä olen harkinnut isomman ostamista mutta nyt etenkin lapsen myötä tulee käytettyä vain pieniä crossbody laukkuja joten tämä on juuri sopiva. Ihana tämä sinunkin!

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:58h, 30 toukokuu Vastaa

   Oi ne LV:n Monogram-kuosiset lompakot on kauniita :) Hienoa, ettei ole mennyt vuosien aikana miksikään. Kyllä pieni koko on näppärä ja juuri kuten sanoit niin lapsen myötä tulee käytettyä pienempiä laukkuja, joihin pienryhmien lompakot mahtuu vaan niin paljon paremmin :)!

 • Avatar
  Laura
  Posted at 10:48h, 29 toukokuu Vastaa

  Onpa kaunis lompakko! :) Mä en oo vuosiin käyttäny lompakkoa, mulla on ajokortti ja pankkikortti puhelimen suojakotelossa ja muita en oo tarvinnukkaan :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:59h, 30 toukokuu Vastaa

   Kiva kuulla sun pitävän <3 Vitsit tuollaiset kotelot on kyllä käteviä, varsinkin jos on vain muutama kortti :)

 • Avatar
  Annukka
  Posted at 19:59h, 31 toukokuu Vastaa

  Mulla Vuittonin saman tyyppinen kun toi sun uus, se on kyllä paras! Ollu useemman vuoden eikä oo menny miksikään! En vaihda! Miksen löydä selkeitä sivuja tuonne Della Margaan, josta näkisi tuotteet? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:12h, 31 toukokuu Vastaa

   Oi kiva kuulla, että oot pitänyt siitä eikä ole mennyt miksikään :) Della Marga on kivijalkaliike Helsingissä, mutta heillä on esimerkiksi Facebook- ja Instagram-sivut. Koko tuotevalikoimaa ei taida netin kautta nähdä, mutta osaa on esillä somessa ja sitten kysymällä saa tietää lisää :)

 • Avatar
  Katri
  Posted at 09:59h, 03 kesäkuu Vastaa

  Kaunis on! Itellä oli tommosia viimeksi peruskoulussa ehkä käytössä ja ei vaan omaan käteen sovi, en osaisi käyttää enää ollenkaan :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:16h, 04 kesäkuu Vastaa

   Kiva kuulla sun pitävän :) Eikä! Vitsit vähän hyvä, jos pärjäät ilman :D

 • Avatar
  Chanel
  Posted at 17:39h, 04 kesäkuu Vastaa

  Moikka! Tiedätkö, kuinka pitkään se 10 % ale on voimassa?

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:15h, 04 kesäkuu Vastaa

   Heippa! En tiedä yhtään, mutta epäilen ettei pitkään kun Chanelille tuli juuri hinnankorotukset :/

   • Avatar
    Chanel
    Posted at 19:27h, 05 kesäkuu Vastaa

    Sain tilattua sähköpostitse pinkin card holderin😍 Kiitos siis kun vinkkasit heidän alesta! 😊

    • Saija
     Saija
     Posted at 08:48h, 06 kesäkuu Vastaa

     Mahtavaa! Olipas ilo auttaa ja vitsit sun card holder on varmasti upea, kun on pinkki 😍💕

Post A Comment