Kuulumisia puhelinkuvien kautta

Hei ja kivaa uutta viikkoa! Mä tulin hetki sitten töistä ja nyt makaan peiton alla valmiina menemään nukkumaan. Ajattelin kuitenkin ensin pitkästä aikaa näyttää teille arkea erilaisten puhelin kuvien kautta. Kotona ollessa on tullut kuvailtua paljon myös kameralla, kun se on aina ollut lähettyvillä. Silti puhelimeen on tallentunut myös jotain. Lisää löytyy mun Instagram-tililtä @saijis.

– sisältää mainoslinkkejä –

1. Tässä on viimeiset viikot mietitty, että koska päästään juhlimaan kihlajaisia. Täytyy varmaan kirjoittaa aiheesta oma postaus heti, kun tiedetään enemmän. 2. Miten kivannäköiset kukat löydettiin meidän terassille! Harmi vaan, että yöksi en oo niitä uskaltanut jättää terassille kylmien ilmojen vuoksi… 3. Oli pitkään aamuja, jolloin puuro ei maistunut ja silloin söin muun muassa tällaista. Nyt viime viikolla taas alkoi tehdä mieli puuroa, joten sillä mennään taas 😀 4. Mä vaihtelen nykyään meidän sisustusesineiden paikkoja tiuhaan tahtiin. Eniten vaikeuksia on tuottanut Ikean hyllykön ja yöpöytien somistaminen.

Testissä uusi burgerpaikka Barot’s. Onneksi suurimmasta osasta ravintoloista on saanut haettua ruokaa mukaan ja tilattua Woltin kautta. PS. koodilla SAIJIS ilmaiset toimituskulut kaikille uusille Woltin asiakkaille.

1. Saatiin sunnuntaina vieraita ja heiltä ihana lahja. Vitsit, miten kauniin värinen tuo kukkakimppu on! 2. Daniel sai valita vappupallon ja tietysti hän päättyi autoon. Hän on kunnon autofani! 3. Ihanaa, kun aurinko paistaa niin myöhään iltaisin. Sieltä se kesä pikkuhiljaa tulee! 4. Pitkästä aikaa lempparipizzaa. Hauska fakta: syön pizzani lähes aina majoneesin/kastikkeen kanssa.

Vappuna saatiin meidän jo kauan ennen koronaa tilattu uusi ruokapöytä (vielä joo 20 päivää etuajassa) ja sen ääressä juotiin heti munkkikahvit.

1. Nyt, kun on ollut paljon kotona niin päivittäin on saanut olla järjestelemässä ja viemässä tavaroita omille paikoilleen. 2. Tuoreet kukat on pieni asia, mutta ilahduttaa niin paljon. Tässä kuvassa näkyy äitienpäivän kukat! 3. Kesän ekat jätskit omalla terassilla. Mutta miten musta tuntuu siltä, että tuon Classicin puikon koko on pienentynyt? 😀 4. Tatun tekemää pannukakkua, niin hyvää!

Sänky – täältä | Matto – Ellos | Vuodekatos – täältä | | Säilytyskorit – Hong Kong

Danielin huone ikuistettuna silloin, kun se oli edes muutaman minuutin siistinä ja lähes kaikki lelut omilla paikoillaan 😀


No Comments
 • annemaria
  Posted at 23:02h, 19 toukokuun Vastaa

  Hei mistä tuo Danielin ihana sänky on? 🙂 Meilläkin pitäisi varmaan pian siirtyä pinnasängystä isompaan sänkyyn!

  • Saija
   Posted at 07:37h, 20 toukokuun Vastaa

   Siitä ja muista Danielin huoneen jutuista tuleekin usein paljon kyselyitä, joten voisin laittaa postaukseen suorat linkit 🙂 Mutta tosiaan sänky on Jollyroomista tilattu ja on Minitude-merkkinen. Suosittelen kyllä lämpimästi <3 Meillä ainakin Daniel tykkää siitä tosi paljon ja se on mun mielestä just sopivan kokoinen. Osa tuollaisista sängyistä on tosi isoja, mutta tämä hyvä 🙂

 • ida ihana
  Posted at 22:29h, 20 toukokuun Vastaa

  Mäkin olen huomannut, miten tuoreet kukat kyllä piristää nyt tosi paljon!<3 Muutenkin kaikki pikkujutut on nousseet nyt tosi tärkeiksi, kuten siisti koti, vähän spesiaalimman kotiruoan laittaminen, auringonpaiste ulkona, puhtaat lakanat sängyssä, hyvän tv-sarjan löytäminen jne... Laitoin muuten blogiin muutamia sarja- ja leffavinkkejä!;)
  Mukavaa loppuviikkoa sulle ihana ja kiitos taas kivasta postauksesta!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Post A Comment