MOTHER’S DAY 2020

Ihanaa sunnuntaita ja ennen kaikkea super kivaa äitienpäivää. Täällä aamu alkoi sillä, että sain nukkua pitkään ja se teki kyllä niin hyvää! Herättyäni sänkyyn kannettiin aamukahvi, äitienpäiväkortit ja lahja suurien halien kera. Danielkin silitti mun hiuksia eli selvästi ymmärsi, että äiti ansaitsee nyt hemmottelua :D Kauaa toki en saanut rauhassa kahvia hörppiä, kun pikkumies halusi tulla sänkyyn riehumaan ja kaikki kahvit oli melkein lakanoilla. Siirryttiin sitten sohvalle katselemaan lastenohjelmia, jonka jälkeen sai luvan tulla katettuun pöytään.

Sain toivoa, mitä haluaisin aamupalaksi ja yllätys yllätys valitsin vohvelit – vaahterasiirapilla ja tuoreilla marjoilla. Esittelinkin Instagramissa, kun sain äitienpäivälahjaksi haaveilemani aamutossut. Super pörröiset ja pehmeät! Aamupalasta nautittiin pitkään, jonka jälkeen nopeat laittautumiset ja juhlistamaan muun muassa omaa äitiä. Päivä meni yhdessä hujauksessa kuulumisia vaihdellen. Tultiin hetki sitten vasta takaisin kotiin ja nyt ajattelin loppuillan vain olla tekemättä mitään. Täytyisi siivota aamuisen sotkut, mutta ehkä se saa luvan odottaa huomiseen. Se ei ole äitienpäivän työtehtävä. Nyt sohvalle katsomaan jotain sarjaa ja uudet tossut jalassa tietysti lämmittämässä tämän vilukissan jalkoja!


6 Comments
 • Henna
  Posted at 10:47h, 11 toukokuun Vastaa

  Nyt menee vähän ohi itse postauksen aiheen, mutta oon monesti ihastellut sun vaatehuoneen sitä hyllykokonaisuutta, erityisesti se missä säilytät kenkiä! Ootko mahtanut tehdä siitä joskus jonkinlaista postausta? :) olis kiva saada lisätietoja mistä se hylly on hankittu, kun itselle juuri etsinnässä vähän samantyylinen se kenkähylly!

  -Henna

  • Saija
   Posted at 20:26h, 11 toukokuun Vastaa

   En ole tehnyt aiheesta postausta, mutta toki joskus voisin :) Koko hyllykokonaisuus on Ikeasta. Kyseessä on Pax-järjestelmä, jonka saa ainakin netissä itse suunnitella juuri sellaiseksi kuin haluaa. Mä suunnittelin niin, että jokaisella tavaralla on varmasti oma paikka :D Saa myös pienempi ja isompia kokonaisuuksia.

 • Pinni
  Posted at 13:32h, 11 toukokuun Vastaa

  Mistä ihanat vaaleanpunaiset lautaset on?

  • Saija
   Posted at 20:27h, 11 toukokuun Vastaa

   Ne on Pop up kemuilta :)

 • Cami
  Posted at 19:55h, 11 toukokuun Vastaa

  Voi miten ihana äitienpäivä sinullakin on ollut <3 Kuulostaa kyllä tutulta tuo, että hetken saa nauttia siitä hemmottelusta ja sitten kääntyy osat jälleen xD

  • Saija
   Posted at 20:28h, 11 toukokuun Vastaa

   Oli kyllä ihana äitienpäivä <3 Haha no kyllä! Aina parempi sitten varoa ja ennakoida vaaralliset tilanteet, haha :D

Post A Comment