Sporty & comfy everyday look

– sisältää mainoslinkkejä –

En varmaan ole ainoa, joka viettää nykyään 90% ajasta rennoissa ja mukavan tuntuisissa vaatteissa? Oon jo aikaisemmin ollut sitä mieltä, että kotivaatteet on best ja ne vaihdetaan heti päälle, kun tullaan ovesta sisälle. No nyt, kun ei siitä ovesta ole tarvinnut lähteä mihinkään niin rennoissa vaatteissa on saanut mennä päivästä toiseen. Ajattelinkin, että teistä olisi varmasti kiva nähdä realistisempia kuvia mun poikkeusolojen asuista. Toki ajattelin viikonloppuna vähän laittautua ja ikuistaa erään kevätasun, mutta pääsääntöisesti päivästä toiseen mennään tällaisella setillä.

Mä oon nykyään urheilutrikoiden suuri kuluttaja ja vaikka salikortti on ollut tauolla niin niille on löytynyt käyttöä kotona. Trikoot on rennot, mutta samalla tukevat päällä. Niiden kaveriksi puen aina joko t-paidan tai hupparin, vähän riippuen päivästä. Oon yleensä aika kylmäkalle, joten hupparit on enemmän käytössä. Sitten ulos lähtiessä heitän hupparin päälle takin ja jalkaan mukavat lenkkarit. That’s it. Välillä kotona ollessa saatan olla myös ilman rintsikoita, koska miksi ei? :D

Jacket* – HERE | Hoodie* – HERE | Tights – HERE | Shoes – HERE (*gift)

Kerroin jo mun Instagramissa (@saijis), että meille on muodostunut uudeksi rutiiniksi tehdä lähes joka ilta kävelylenkki. Joskus lähdetään vielä puistoon, joskus taas kierrellään tällä asuinalueella katsellen rakentuvia omakotitaloja. Voin kertoa, että haaveet oman talon rakentamisesta on kasvanut näiden lenkkien myötä. Tehdään usein niin, että Tatu vie vaunuilla Danielia ja mä tuun Nemon kanssa. Kivaa laatuaikaa yhdessä ja samalla saa raitista ilmaa. Näille iltalenkeille voisi yrittää löytää aikaa myös sitten, kun tilanne normalisoituu (viime kerralla oli muuten aika tuulinen sää, kuten mun hiuksista saattaa huomata)

PS. Koodilla ”SAIJIS20” saatte vielä tämän päivän ajan 20% alennusta Junkyardilta – esimerkiksi tuosta kuvan takista ja hupparista.


10 Responses to “Sporty & comfy everyday look”

 1. Avatar Ella sanoo:

  Ihan täydellinen asu :) enemmän tälläisiä! Tuo takki löytyy myös omasta takaa ja oon haaveillut myös juuri noista kyseisistä Aim’n trikoista.

  • Saija Saija sanoo:

   Mahtavaa, että pidit tästä :) Ehdottomasti täytyy kuvata lisää tällaisia asuja. Niissä, kun tulee nyt eniten vietettyä aikaa. Kiva kuulla, että sulta löytyy tämä takki kans – se on aivan ihanan kevyt ja silti pitää hyvin tuulta <3 Iso suositus noille Aim’n merkin trikoille. Yhdet parhaimmat trikoot, mitkä oon koskaan omistanut :)!

 2. Avatar Ella sanoo:

  Mikä koko sulla on noissa trikoissa muuten? Mietin kun itselläni vaihtelee jotkut on koossa xs ja osa s niin kumpana nuo kannattaisi ostaa.. onko kovin tiukat, kireät vai joustaako paljon? :) ja harmi sillä ainakin tällä hetkellä ne tuntuu olevan loppu kaikista verkkokaupoista :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mulla on näistä koko S ja suosittelen ottamaan sen, jos miettii noiden kahden koon välillä :) Mulla on kans yleensä koko XS, mutta nämä on melko tiukat ja paksun tuntuiset, joten S on ollut hyvä. Joo valitettavasti näyttää olevan loppuunmyyty :( Mutta toivottavasti pian tulisi täydennystä ja saisit nämä <3

 3. Avatar ida ihana sanoo:

  Sama juttu täällä!:) Tänä keväänä on tullut kyllä vietettyä paljon aikaa legginsseissä, huppareissa ja poikaystävältä saamissani Adidaksen verkkareissa.
  Kiva postaus, mukavaa sunnuntaita!<3
  Ida Kotona kuapungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija Saija sanoo:

   Oi ihanaa :) Se on kyllä tässä poikkeustilanteessa ollut parasta, että on saanut pukeutua todella rennosti. Adidaksen verkkarit kuulostaa just kivalta! Kiitos paljon ja ihanaa loppuviikkoa sinne <3

 4. Avatar Marina Kärkkäinen sanoo:

  Moikka Saijis, postaus oi oikein ihana ja pidän blogistasi todella paljon. Nyt vain silmään särähti lause ” nyt on elämään tulleet säännölliset iltalenkit” . Kuvissa näkyy koira. Miten muuten voi koiraa ulkoiluttaa kuin lenkeillä? Toivon että lause on lapsus ja antaa tahtomattaan hassun ajatuksen koirasta joka ulkoilee aina silloin tällöin.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että pidit postauksesta ja blogistani :) Haha, joo totta! En tuota edes itse tajunnutkaan kirjoittaessani :D Nemo kyllä pääsee lenkille joka päivä ja vielä useita kertoja. Tosiaan siinä lukee, että ”meille on muodostunut uudeksi rutiiniksi tehdä lähes joka ilta kävelylenkki.” Normaalisti siis meistä toinen käy Nemon kanssa iltalenkillä tai sitten niin, että Daniel on mukana jos toinen on töissä. Eli nämä koko perheen yhteiset iltalenkit on normaalista poikkeavaa herkkua ollut nyt koronan aikaan ja toivon, että niille löytyy aikaa jatkossakin :)

Kommentoi