Monta hyvää asiaa viime ajoilta

Monissa blogeissa on nyt viime aikoina pyörinyt parasta just nyt-kirjoitukset. Oon itsekin tällaisia monesti toteuttanut ja päätin nyt pitkästä aikaa tehdä uuden version! Varsinkin koronan aikaan olisi hyvä keskittyä juuri niihin positiivisiin, pieniin ilonaiheisiin. Vaikka tilanne on kaikille haastava ja epätoivon hetkiä tulee varmasti niin oon silti sitä mieltä, että positiivinen asenne kantaa meidät tämän yli :) Suosittelen kaikkia muitakin listaamaan omat parasta just nyt-kohdat. Niihin voi sitten palata milloin tahansa!

– sisältää mainoslinkin –

Meikkaamattomuus. Tekee niin hyvää iholle ja pääsee illalla nopeammin nukkumaan, kun meikkien pesemiseen ei mene niin paljoa aikaa kuin normaalina arkena.

Pienennyksestä etuajassa tullut kihlasormus (koronan vuoksi tuli nopeammin – jotain hyvää siinäkin :D)

Super hyvä Yves Saint Laurentin tuoksu nimeltään LIBRE. Siis jopa niin hyvä, etten meinaa malttaa käyttää :D Silloin tuoksun täytyy olla hyvä, jos pelkää sen kuluvan. (tuoksu saatu, mutta ostan varmasti itse lisää heti, kun loppuu)

Etänä Instagramin livessä toteutettu pr-tilaisuus – mahtavaa, että ne hoituu myös näin!

Ensimmäiset terassilla nautitut iltapäiväkahvit. Seuraavaksi odotan, että pääsen nauttimaan aamukahvista etuterassille, johon alkaa aurinko paistamaan jo varhain kuuden maissa.

Viikonloppukukat, pääsiäisasetelmat ja synttärikimppu – meidän koti on täyttynyt kukista viime viikkoina.

Kauniit kultaiset LV:n korvakorut, jotka sain Tatulta synttärilahjaksi. Nyt mulla on samasta sarjasta niin nämä korvikset kuin kaulakoru.

Masked Singer-ohjelman hahmojen arvailu joka lauantai-ilta. Kyllä tulee tyhjä olo, kun se joskus loppuu :D

Kotitreenien sekä jumpan sujuminen vihdoin ja viimein. Kyllä niissä paljon haastetta olikin, haha. Mutta oon saanut jopa Tatun innostumaan niistä!

Ulkoilu koko perheen kesken monta kertaa viikossa ilman kiirettä minnekään.

Tämän vuoden ensimmäiset grillailut. Nyt, kun on aikaa niin tekisi mieli testailla uusia grillattavia ruokia. Jos teillä on heittää vinkkejä niin kertokaa ihmeessä.

Päivä päivältä valoisammaksi muuttuvat illat.

 

Tänään eräältä paikalliselta kotileipurilta ostetut ja paikan päältä haetut macaronit, makuna kahvi-vanilja (taivaallisia!!). Ootteko te tukenut yrittäjiä nyt normaalia enemmän?

Pääsiäiseksi tullut ihana yllätys Labellolta – paketissa oli uusia kauppoihin saapuvia kuorivia huulivoiteita sekä pieniä pääsiäismunia.

Toisena yllätyksenä lahja pieneltä yrittäjältä kiitoksena siitä, kun annoin hänen yritykselle näkyvyyttä ilmaiseksi. Tällaisesta pienestä tuesta tulee niin hyvä mieli puolin ja toisin.

Mitäs piditte mun listaamista kivoista asioista?

6 Comments
 • Anna-Maria K
  Posted at 10:38h, 20 huhtikuun Vastaa

  Kiva idea! Mä taidan tarttua tähän myös. Kiitos myös muistutuksesta, että täytyykin tukea taas yrittäjiä. Olen kyllä osallistunut Vaikuttaja auttaa-kamppikseen, mutta voisihan sitä tukea myös oman kylän yrityksiä <3

  • Saija
   Posted at 11:01h, 20 huhtikuun Vastaa

   Ilo nähdä, että innostuit myös tarttumaan tähän :) Nyt on kyllä tosi tärkeää tukea yrittäjiä. Mä oon myös tuossa Vaikuttaja auttaa-kamppiksessa ja se on todella hyvä keksintö. Toivotaan, että mahdollisimman moni yritys saa apua <3

 • Marjo
  Posted at 11:10h, 20 huhtikuun Vastaa

  Kysyisin tuota paikallista leipomoa,mikä nimi? Näin itse Seinäjokisena….Kiitos

 • ida ihana
  Posted at 12:34h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ulkoilu, kevät ja leikkokukat on tuoneet mullekin paljon iloa Korona-aikaan!:) Tuntuu myös, että on ollut aikaa monille asioille, kuten siivoamiselle, lepäämiselle ja tärkeimmälle eli olla läsnä puolisolle ja perheelle. Se on ihanaa!<3
  Kiitos taas hyvän mielen postuaksesta ja aurinkoista viikkoa!:)
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Posted at 14:08h, 28 huhtikuun Vastaa

   Voi, miten ihana kuulla :) Nuo on kyllä kaikki positiivisia juttuja tämän tilanteen keskellä! Mäki tykkään, kun saa viettää niin paljon enemmän aikaa perheen kanssa. Kiitos sulle kommentista ja kivaa viikkoa sinnekin <3

Post A Comment