Sama takki myös kevääseen

Edellisessä postauksessa kerroin, että oon käynyt meidän kaappeja läpi ja samalla täyttänyt kirppiskasaa. Laajensin urakkaa meidän varastoon, johon vein kaikki talvitakit säilytykseen. Kevät saa nyt virallisesti tulla, vaikka viimeksi tunti sitten satoikin lunta… Nappasin varastosta kevään nahkatakit ja trenssit, jotta voin käydä ne myös läpi ja laittaa esille käytettävät kappaleet. Talvitakkeja läpi käydessä huomasin, että tämä kuvissa näkyvä takki on vähän sellainen ”välimalli”. Esittelin sen viimeksi lumisissa maisemissa täällä ja nyt näin keväisissä tunnelmissa!

– sisältää mainoslinkkejä –

Jacket* – HERE | Jeans – Cheap Monday | Shirt – New Yorker | Bag – Gucci | Shoes* – HERE (*gift)

Takki on sen verran ohut, että se meni hyvin lopputalvesta neuleen kanssa ja nyt puolestaan ohuemman puseron kanssa. Juuri tällaisia monikäyttöisiä vaatteita tulisikin suosia paljon enemmän. Vaikka mä itse käytän samoja vaatteita lukuisia kertoja niin silti ne saattaa täällä blogissa näkyä vain yhden ainoan kerran. Täytyisi enemmän ikuistaa eri yhdistelmiä samojen vaatteiden ympärillä! Ihanaa muuten, kun saa taas pukeutua ohuemmin ja käyttää muun muassa lenkkareita. Paljaita nilkkoja olikin jo vähän ikävä :D

Joko te ootte jo innostunut pukeutumaan keväisempiin asuihin?

12 Responses to “Sama takki myös kevääseen”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihana asu :) Minkälainen tuo toppi on? Onko vielä valikoimissa?

 2. Avatar Hirvonen sanoo:

  Itsekin uskallauduin jo laittaa kaikki talvivaatteet varastoon. Kiva on jo pukeutua keväisempiin väreihin ja kankaisiin. Ihana tuo takki!

  • Saija Saija sanoo:

   Hei kiva kuulla, etten ole ainoa :) Tälläkin hetkellä täällä sataa lunta, mutta toivotaan että kevättakeilla pärjää silti. Oon sun kanssa samaa mieltä – keväisiä sävyjä ja materiaaleja oli niin ikävä <3

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Itse juuri tänään sain osan talvitakeista pestyä ja laitettua varastoon sekä tuotua sieltä kevät-/kesätakkeja. Vieläkö sinulta löytyy nahkatakeista se ihana vaaleanpunainen?

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että moni teistä on tehnyt saman takkien kanssa :) Toivotaan, että keväisistä takeista pystyy nauttia lumisateesta huolimatta! Itse asiassa juuri laitoin sen Zadaa-sovellukseen myyntiin. Tulee käytettyä niin paljon sitä keltaista ja punaista nahkatakkia, että se on jäänyt käyttämättä. Jos sen ostaminen kiinnostaa niin mulle voi laittaa s-postia :)

 4. Avatar Annika sanoo:

  Mää en vielä tarkene kevättakeilla, talvivaatteilla vielä mennään, mutta jospa ilmat alkais lämpenemään. 🌞

  • Saija Saija sanoo:

   Nojoo täytyy kyllä myöntää, että lenkille ainakin täytyy pukea paksu huppari ohuen takin alle. Nyt tuli taas yhtäkkiä niin kylmä tuuli :( Toivotaan, että ilmat lämpenee mahdollisimman pian :)

 5. Avatar Roosa sanoo:

  Sun kaikki asut on niin kauniita aina <3 Tosi fresh tää!

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Tilasitko mitään vaatteiden yöstä?

  • Saija Saija sanoo:

   Joo tilasin Mini Rodinin ruskean tiikeri uv-asun sekä Mushien beigen silikonisen ruokalapun :)

Kommentoi