Erilainen synttäripäivä

Täytän tänään 26v. Enpä olisi vielä muutama kuukausi sitten uskonut ”juhlivani” synttäreitä näin eli käytännössä tekemättä mitään :D Alunperin meillä oli tekemistä viikonlopun jokaiselle päivälle. Perjantaina piti istua iltaa kaveripariskunnan kanssa, lauantaina mennä Pytinkimessuille, sunnuntaina lähteä Helsinkiin ja tänään viettää päivä siellä. Kaikki peruttiin. Sen sijaan ollaan viikonloppu hengailtu kotona. Oon leiponut, siivonnut, nukkunut, ulkoillut ja sun muuta. Suunnitelmien peruminen ei harmita, koska kaikkia noita voi tehdä vielä monta kertaa elämän aikana. Mutta synttärifiilis on ollut kadoksissa koko päivän. Noh, juhlitaan sitten ensi vuonna tämänkin vuoden edestä :D


2 Comments
 • Hemppe
  Posted at 10:41h, 04 huhtikuun Vastaa

  Hyvää synttäriä näin jälkikäteen vielä! <3 Sama homma täällä, omat synttärit on parin viikon päästä ja oli paljon kivoja suunnitelmia mut jouduttiin ne nyt perumaan. Noh, sanoin et järkkään etäviinittelyt läheisimpien ystävien kanssa skypessä ja juhlin kunnolla ihan irl isomman porukan kanssa sitten syksymmällä! :D

  • Saija
   Posted at 21:31h, 10 huhtikuun Vastaa

   Voi sun kommentti oli mennyt roskapostiin! Kiitos tuhannesti <3 Voi eikä :( Mutta mikä ihana idea järjestää etäviinittelyt ystävien kanssa! Vitsit, juuri tuollaista yhteyttä tällaisena aikana tarvitaan. Paljon onnea sulle jo etukäteen - nauti päivästä tästä tilanteesta huolimatta :) xx

Post A Comment