Naisellisuuden kauneus lähtee sisältä päin

Kaupallisessa yhteistyössä Helein ja Indieplace kanssa

Tulevana sunnuntaina vietetään naistenpäivää! Ootteko koskaan miettineet kuinka siistiä on, että meillä on oma kalenteriin merkitty päivä? Ja että sitä jopa juhlistetaan. Miehet saattaa tuoda kukkia, jotkut ravintolat jakaa yksittäisiä ruusuja naisille ja monessa paikassa on tuolloin tarjouksia nimenomaan meille naisille. Naisena olo ei ole hassumpaa, ainakaan jos multa kysytään.

Naisellisuus on asia, jonka meistä jokainen kokee eri tavalla. Jokaiselle se merkitsee eri juttuja. Ollaanhan me kaikki naisetkin erilaisia niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Nykypäivänä naisena olemiseen liittyy hirveästi paineita ja suorittamista. On ulkonäköään liittyviä paineita sekä samalla tulisi täydellisesti suorittaa koulutus, ura, äitiys ja mitä kaikkea muuta. Näiden kaikkien mahdollisten paineiden keskellä tulisi muistaa, että jokainen meistä on kaunis ja hyvä. Juuri sellaisena kuin on.

Mä itse huomaan tykkääväni paljon naisellisista jutuista, kuten laittautumisesta, pukeudun kesäisin mieluusti mekkoihin, tykkään hoitaa kauneutta käymällä esimerkiksi kampaajalla tai ripsihuollossa. On toki olemassa se toinenkin puoli. Nautin suunnattomasti päivistä, jolloin ei tarvitse meikata vaan saa olla rennot vaatteet päällä löhöämässä kotona. Mieluusti vielä miehen rento t-paita päällä 😀

Ootteko huomannut, että laittautuessa sitä tulee jotenkin itsevarmempi ja naisellisempi olo? Naisellisuus saattaa näkyä ulkonäöllisesti, mutta jos ei niin sekin on täysin ok. Koen että on vielä tärkeämpää se mitä tuntee sisällään. Saa tuntea olevansa itsevarma, mutta myös herkkyys on omanlainen kaunis piirre naisissa. Ulkonäköön liittyen pääsin kaupallisessa yhteistyössä Heleinin kanssa pohtimaan tätä naisellisuutta ja kertomaan heidän tuotteistaan.

Mulla on nyt ollut muutaman viikon käytössä Helein Strong Biotin+ sekä Strong Collagen.

Strong Biotin+ on kauneusravintolisä hiuksille ja kynsille. Biotiini on ihmiselle välttämätön vitamiini, vesiliukoinen sellainen. Sillä on tärkeä aineenvaihdunnallinen merkitys sekä hiuksia ja kynsiä vahvistava vaikutus. Biotiini myös yhdessä sinkin kanssa edistää ihon ja limakalvojen hyvinvointia. Strong Biotin+ tuotteesta löytyy lisää tietoa täältä.

Strong Collagen on kauneusravintolisä iholle. Kollageeni on tukikudoksen yleisin proteiini. Sitä esiintyy muun muassa rustossa, jänteissä, luussa, ihossa sekä elinten ympärillä. Kollageenintuotanto heikkenee luonnostaan iän myötä ja sitä on vaikea paikata pelkällä terveellisellä ruokavaliolla. Tämä tutkittua kollageenia sisältävä ravintolisä auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Se vähentää tutkitusti ryppyjä 20%. Ravintolisä sisältää myös C-vitamiinia, koska se tukee kollageenin toimintaa. Strong Collagenista löytyy lisää tietoa täältä.

Tärkeää muistaa, että sisäisesti nautittavat aineet vaikuttavat muutamassa viikossa, koska ihon pinta, hiukset ja kynnet eivät ole elävää materiaalia. Muutokset näkyvät kasvun ja uusiutumisen myötä.

Mä oon tosiaan käyttänyt näitä nyt muutaman viikon ja mielenkiinnolla odotan, että millaisia tuloksia ne saa aikaan. Tuun kertomaan niistä sitten enemmän myöhemmin omassa postauksessa! Nämä sekä muut Heleinin tuotteet löytyvät apteekeista.

Nyt kannattaa suunnata myös mun Instagram-tilille (@saijis), nimittäin siellä käynnistyi juuri arvonta! Saan arpoa kolmelle onnekkaalle Helein-tuotepaketin, joka sisältää juurikin tämän biotiinin ja kollageenin. Eli jos kiinnostuit näistä niin nyt on mahdollisuus voittaa ne testattavaksi.

Nyt mä toivottelen kivaa keskiviikon jatkoa sekä ennakkoon jo ihanaa tulevaa naistenpäivää, xx.


No Comments
 • Jepa
  Posted at 11:43h, 12 maaliskuun Vastaa

  Mielenkiinnolla yritin löytää Heleinin sivuilta tietoa tästä ”tutkitusta” kollageenista. Ainahan voidaan puhua, että ainetta on ”tutkittu”, mutta missä on tutkimustieto siitä, että se oikeasti vaikuttaa väitetyllä tavalla?

  Tutkimustietoa ei kuitenkaan löytynyt muuta kuin viitteet farmakologian alan julkaisuihin vuodelta 2014 johon kerätään eri tutkijoiden tutkimuksia, mikä ei kuitenkaan todista, että kollageeni oikeasti vaikuttaisi väitetyllä tavalla.

  Tässä hyvää tekstiä kollageenista vuodelta 2018. Toivoisin kaikille kuluttajille tarkkuutta siinä millaisiin mainoslauseisiin uskoo 🙂

  https://www.apteekkari.fi/uutiset/kenelle-kollageenia.html

  • Saija
   Posted at 07:48h, 18 maaliskuun Vastaa

   Hei, sain Heleiniltä tähän vastauksen 🙂

   Helein Strong Collagenissa on käytössä Verisol®-niminen kollageeni. Juuri tällä kyseisellä kollageenilla on tehty kliinisiä tutkimuksia sellaisella annoksella, joka on kolmessa Helein Strong Collagen tabletissa (2,5 g). Kaksi tutkimuksista löytyy esim. PubMedista hakusanalla ”Verisol collagen” ja nämä tutkimukset, sekä kaksi muuta löytyy kollageenin valmistajan sivuilta https://www.gelita.com/en/products/collagen-peptides/verisol

   Jos haluat jutella aiheesta lisää niin voit laittaa kysymyksen osoitteeseen info@verman.fi niin otamme sinuun yhteyttä.

 • Äitiyden vaikutukset naisellisuuteen - Saijis
  Posted at 15:01h, 06 toukokuun Vastaa

  […] kun maaliskuussa kirjoittelin teille ensimmäisen kerran Helein kauneusravintolisistä? Strong Biotin+ on suunnattu hiuksille ja […]

Post A Comment