Erilainen viikonloppu

– sisältää mainoslinkkejä –

Huomenta! Ja ihanaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle  Kuten Instagramia seuranneet ovat saattaneet huomata niin, meillä on ollut hieman erilainen viikonloppu. Perjantaina vietettiin ystävänpäivää pitämällä se edellisessä postauksessa manitsemani leffailta ja syömällä herkkuja. Lauantaina sen sijaan vietiin Daniel aamupäivästä isovanhemmille yökylään. He halusivat ottaa hänet yhdeksi yöksi sinne ja koska eilen oli myös Tatun syntymäpäivä niin me juhlistettiin sitä. Tarkoitus oli lähteä jonnekin esimerkiksi hotelliin yöksi, mutta päädyttiinkin jäämään kotiin viettämään laatuaikaa maalaamalla seinä ja siivoamalla koko asunnon 😀 Kyllä me käytiin illalla ravintolassa syömässä ja päädyttiin sen jälkeen vielä extempore kavereiden kanssa yksille. Molemmat nukahti heti kymmeneltä kotiin päästyä, haha. Oli vissiin niin rankkaa tuo maalaaminen ja siivoaminen. Mutta vitsit, miten hyvältä meidän seinä näyttää!!

Sweater – HERE | Pants – HERE | Slippers – BikBok | Watch – Marc Jacobs

Aloitettiin tänään aamu maalaamalla vielä yksi kerros ja nyt odotellaan seinän kuivumista. Muuten tänään on suunnitelmissa pestä sohvan päälliset ja puolen päivän jälkeen lähdetään hakemaan Daniel kotiin. Tai pyörähdetään vielä ennen kotiin tuloa katsomassa toisia D:n isovanhempia. Illan aion pyhittään vaan hengailulle ja pikkupoitsun pusuttelulle. Tämä oli toinen kerta, kun Daniel oli yökylässä ja kyllähän sitä tuli ikävä samantien, kun käveltiin ulko-ovesta ulos. Mutta onneksi kaikki oli mennyt tälläkin kertaa paremmin kuin hyvin 🙂


No Comments
 • Cami
  Posted at 18:04h, 16 helmikuun Vastaa

  Heh, tekin ootte tosiaan tulleet vanhoiksi 😀 En ois itse voinut kuvitellakaan, että itsekin nauttisin tällaisista aktiviteeteista xD Onneksi meilläkin on tiedossa kaiketi kohta lapsivapaa. Ne tekee niin hyvää <3

  • Saija
   Posted at 08:10h, 17 helmikuun Vastaa

   Jep niin ollaan 😀 Mielummin kotona siivoamassa kuin hotellissa, haha. Ei vaan joskus on kiva vain olla kotona 🙂 Ihanaa, että saatte kans lapsivapaata <3

 • Henna
  Posted at 17:48h, 23 helmikuun Vastaa

  Oon monesti kiinnittänyt huomiota teidän tosi kivaan lattiaan! 😀 Osaatkohan sanoa, mikä sävy siinä on? Ja onko se ihan laminaatti vai joku muu? 🙂

  • Saija
   Posted at 19:44h, 23 helmikuun Vastaa

   Kiva kuulla sun tykkäävän siitä 🙂 Se on myös mun mieleen! Sävyä en osaa sanoa, mutta se on Lamella Prime-niminen laminaatti 🙂

Post A Comment