Sisustustavoitteet vuonna 2020

Vaikka rakastan sisustamista niin tuntuu, että se menee vähän vaiheittain vuodenaikojen mukaan. Heti, kun saatiin joulukuusi pois niin iski joku keväinen sisustusinspiraatio :D Ehkä se tuli tänä vuonna aikaisemmin, kun ei tässä ole juurikaan ollut kunnon talvea. Meillä on muutenkin ollut vähän muutoksien ajat sisustuksen suhteen jo kesästä saakka, kun ollaan muutettu värimaailmaa lämpöisemmäksi. Vuosien ajan kestänyt mustavalkoisuus saa nyt väistyä, haha! Tästä syystä en ole päässyt tekemään asunnon esittelyvideota, koska en vain yksinkertaisesti ole ollut tyytyväinen siihen miltä koti näyttää. Mutta nyt ollaan koko ajan matkalla parempaan suuntaan. Heti, kun ollaan saatu tuotua tänne lämpöä niin on tullut eri tavalla kotoisampi fiilis Ajattelin nyt näin vuoden alkuun vähän listata, että millaisia tavoitteita otan sisustuksen suhteen tälle vuodelle!

– sisältää mainoslinkkejä –

Tuoli – H&M | Muki – täältä | Simpukkavaasi – täältä | Iso kori – täältä | Pieni kori – täältä | Kirja – täältä | Toinen kirja – täältä | Kynttilät & tyyny – H&M | Rahi – täältä

Maalaa

Kuten kerroin niin olohuoneen ja keittiön välinen päätyseinä olisi tarkoitus maalata, mutta vieläkin pohditaan mikä olisi ”se oikea” beigen sävy… Maalasin myös yhden koriste-esineen kivemman väriseksi spraymaalilla ja innostuin siitä niin paljon, että voisin maalata myös muita juttuja. Jos joku koriste-esine ei ole oikean sävyinen niin maalaamaalla siitä saa äkkiä kivemman!

Etsi tarpeeseen ensin käytettynä

Toria on tullut selattua ahkerasti jo kuukausien ajan. Aina, kun olisi jollekin tarvetta niin mielummin ostaa sen käytettynä. Valitettavasti kaikki hyvät löydöt, jotka olisin tehnyt niin on aina väärällä puolella Suomea. Jos teillä on vinkata Torin lisäksi joitain muita sivustoja, joista voisi tehdä löytöjä niin saa kertoa!

Panosta järjestykseen ja säilytysratkaisuihin

Varsinkin Danielin huone on tuottanut vaikeuksia, koska lelut vaatii paljon säilytystilaa ja oon vähän perfektionisti sen suhteen, että jokaisella tavaralla olisi oma paikka. Laitoin tilaukseen nuo Elloksen korit, joista puhuin IN & OUT-postauksessakin. Niitä on nyt tullut taas varastoon, joten innolla odotan että saadaan niistä lisää säilytystilaa! Daniel pystyy sitten itse avata kannet ja ottaa leluja niistä.

Yhdistele rohkeasti materiaaleja

Pikkuhiljaa ollaan tuotu sisustukseen puuta, mutta tarkoituksena olisi yhdistää vielä rohkeasti rottinkia ja tuota ihanaa teddykangasta. Tuo rahi on niin kaunis! Mä oon ennen ollut tosi arka yhdistelemään materiaaleja (ja niitä värejä), mutta nyt oon saanut rennomman otteen sisustukseen :D

Enemmän sisustuspostauksia- ja videoita blogiin + Instagramiin

Oon huomannut, että ne on kaikista suosituimpia – molemmissa kanavissa. Asunnon esittelyvideo nyt ainakin, mutta haluaisin tehdä jotain muutakin videosisältöä sisustukseen liittyen. En vain tiedä mitä se olisi? Myös tuohon järjestelyyn ja siivoukseen liittyviä juttuja olisi kiva toteuttaa ainakin täällä blogin puolella.


12 Comments
 • Avatar
  Marja
  Posted at 16:14h, 28 tammikuun Vastaa

  Hei! Täälä Pohjanmaan alueella (ainakin Vaasassa) moni käyttää Findit -sivustoa enemmän kuin Toria. Törmäsin tähän sivustoon vasta Vaasaan muutettuani :D Ehkä sieltä voisi löytyä jotain kivaa vähän lähempää.

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:58h, 29 tammikuun Vastaa

   Oi en ole kuullutkaan tällaisesta!! Kiitos paljon vinkistä, meen heti katsomaan :)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 16:28h, 28 tammikuun Vastaa

  Järjestelyyn ja sisustukseen postausidea! Nimittäin kun ostat jotain uutta, hävitätkö vanhempia pois tai missä pidät ”rajan” montako kukkavaasia, kynttilänjalkaa tms omistat. Kaikki konmaritus ja jollain tapaa minimalismikin on nyt in, niin siihen sun ajatusmaailmaa olis kiva lukea :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:02h, 30 tammikuun Vastaa

   Mielelläni toteutan tästä aiheesta postauksen :) Kaikki järjestely yms. kiinnostaa mua niin paljon! Mä oon itse asiassa vähän liiankin innokas konmarittamaan, saan aina kuulla siitä mun kavereilta :D Mä oon hyvin tarkka siitä, että missään ei ole liikaa tavaraa ja esimerkiksi maljakoita en halua ostaa yhtään enempää. Mä tykkään, että kaapit ja laatikot on lähes tyhjät kuin että ne olisi täynnä tavaraa. Ja jos ostan jotain uutta niin saatan laittaa vanhoja pois jos niille ei ole käyttöä. Mutta täytyy ehdottomasti tehdä tästä oma postaus :)

 • Avatar
  Satsu
  Posted at 06:55h, 30 tammikuun Vastaa

  Mihin laitoit sen marimekon tiiliskivi rahin? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:02h, 30 tammikuun Vastaa

   En ole vielä päättänyt, että maltanko myydä :D Haha! Mutta ehkä myyn, joten jos oot kiinnostunut niin ota ihmeessä yhteyttä :)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 14:05h, 30 tammikuun Vastaa

  Asunnon esittely -video olis todellakin toivottu! Samoin my day -videot varsinkin työ- ja perhe-elämän yhdistämisen kannalta olis mukavia. :) Ja kaikki sisustukseen liittyvät postaukset ja videot on todella mielenkiintoisia!

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:05h, 01 helmikuun Vastaa

   Kuulostaa kivoilta ideoilta :) Kiitos näistä! Sisustukseen liittyviä postauksia toteuttelen oikein mielelläni. Ne on myös mun erityisiä suosikkipostauksia <3

 • Avatar
  Satsu
  Posted at 07:16h, 31 tammikuun Vastaa

  Voin ostaa sen rahin! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:47h, 31 tammikuun Vastaa

   Kiva juttu! Laitatko mulle spostia tai viestiä instassa :) (saija.ritamaki@hotmail.fi)

 • Avatar
  Satsu
  Posted at 10:59h, 31 tammikuun Vastaa

  Laitoin instaan viestiä sulle! – SR

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:03h, 01 helmikuun Vastaa

   Jes kiva :)!

Post A Comment