Unohtunut punainen takki

– sisältää mainoslinkkejä –

Jacket – Vila | Sweater – Vero Moda | Leather pants* – HERE | Shoes* – HERE | Bag – Na-kd/House of Brandon | Beanie – Zara | Sunnies – Gina Tricot, similar HERE (*gift)

Kuinka moni muistaa tämän punaisen takin viime talvelta? Käytin sitä ja paljon!! Tänä vuonna se oli jäänyt varastoon lasketteluvaatteiden kanssa samaan pussiin ja löysin sen sieltä vasta viime viikolla… Mutta se ei haittaa, koska takkia on tullut käytettyä nyt ahkerasti ja nyt voi ajatella, että se on täysin uusi. Shoppailua omassa varastossa ;-) Mun mielestä se sopii kaikista parhaiten yhteen mustavalkoisten vaatteiden kanssa, kuten valkoisen neuleen ja nahkahousujen. Tässä näkyykin yleisin yhdistelmä, jonka kanssa oon takkia käyttänyt.

Viime yönä satoi pitkän pitkästä aikaa tänne päin Suomea lunta, jippii ♥ Mutta nyt, kun pääasiassa talvi on ollut synkkä ja sateinen niin värikäs takki on toiminut yhtenä päivien piristäjänä. Kannattaa kokeilla kans pukeutua johonkin värikkääseen seuraavalla kerralla, kun pimeys ja synkkyys ärsyttää. Muu asu voi olla ”väritön”, mutta esimerkiksi takki tai pipo voi olla kunnon väripommi!

Ootteko te pukeutunut värikkäisiin vaatteisiin tänä talvena? Entä mitä pidätte tästä asusta?

4 Comments
 • Hanna
  Posted at 11:10h, 25 tammikuun Vastaa

  Haluisin kysyä sulta neuvoa, kun mulla on tilanne että joulukuun alussa erottiin poikaystävän kanssa koska sanoin suutuspäissäni riidassa että haluan erota. Ja tämän jälkeen nähtiin kerran pari, hän kysyi voisiko meistä tulla enää mitään mutta jostain syystä sanoin että ollaan vaan kavereita.. sen jälkeen hän yli kuukauden oli vastaamatta viesteihini (pari kertaa vain vastasi että haluaa kyllä jutella), olisin halunnut sanoa että rakastan häntä ja pyytää anteeksi käytöstäni. Ja nähtiinkin tässä kahden viikon sisään parikin kertaa kun hän tuli käymään pihalla (juteltiin siis autossa), mutta en saanut mitään sanotuksi mitä oikeasti ajattelen ja että haluan olla hänen kanssaan, koska olisin halunnut jutella kunnolla jommankumman luona rauhassa. Sain vain sanotuksi että en oikeasti halunnut erota, se vaan lipsahti suustani, ja hän sanoi siihen että olisimpa sanonut aikaisemmin kun oli tilaisuuskin. Näillä kahdella kerralla kyllä pussailtiin ja hän sanoi viime näkemisen päätteeksi että haluaa kyllä olla tekemisissä ja että voitaisiin jutella vielä hänen luonaan, mutta nyt hän on taas ignoorannut minut kokonaan. Ei vastaa soittoihin eikä viesteihin. Minua kaduttaa älyttömästi että en sanonut kasvotusten aiemmin sitä, että rakastan ja haluan yrittää korjata asiat hänen kanssaan, sekä pyytää anteeksi huonoa käytöstäni.

  Mitä sun mielestä mun kannattaisi tehdä? :/ vai pitäisikö vaan unohtaa kokonaan, kun hän ei minulle mihinkään vastaa, vaikka viimeksi alku viikosta nähtiin (olisi pitänyt silloin kertoa tunteistani…)?

  • Saija
   Posted at 15:40h, 27 tammikuun Vastaa

   Heippa! Kiva, että laitoit viestiä :) Oon monen kanssa viestitellyt samasta aiheesta. Harmi kuulla, että ootte eronnut :( Mä sanoisin, että kerrot rehellisesti sun tunteista. Jos se tuntuu kasvotusten hankalalta niin sitten soittamalla tai kirjoittamalla viestin. Mä muistan, että me viestiteltiin paljon Tatun kanssa tästä aiheesta :D Joskus on vain helpompi pukea ajatuksia sanoiksi kirjoittamalla. Mä uskon, että hän on hieman ”vihainen” teidän erosta eikä oikein tiedä sun todellisia tunteita. Joten nyt vain rohkeasti puhumaan niistä ja katsot, miten hän reagoi niihin. Voit myös ehdottaa uutta näkemistä ja kerrot siinä, että tällä kertaa sulla on tärkeää asiaa. Tsemppiä! Jos haluat niin voit laittaa mulle myös spostia niin voidaan höpötellä lisää <3

 • Nimetön
  Posted at 12:57h, 26 tammikuun Vastaa

  Miksi päivität nykyään niin harvoin?

  • Saija
   Posted at 14:59h, 27 tammikuun Vastaa

   Oon ollut ihan hurjan kiireinen! Alkuvuosi on mennyt uudenlaiseen arkeen totutellessa, mutta eiköhän tästä pikkuhiljaa löydy tasapaino ja pääsee toteuttamaan kaikkia postausideoita, mitä on pää täynnä :D

Post A Comment