Keittiön uusi valaisin – Flos 2097/30

– sisältää mainoslinkin –

Saanko esitellä meidän keittiön uuden valaisimen – FLOS 2097/30 Jonka ostin itse asiassa vähän niin kuin itse itselleni joululahjaksi. Olin kuolannut kyseistä valaisinta jo pidempään niin blogeissa, Instagramissa kuin Pinterestissä. Aina, kun näin kuvan missä se oli niin jäin vain tuijottamaan sitä pitkäksi aikaa :D Sitten kesällä päätin, että jos saan jouluun mennessä rahaa säästöön tietyn verran niin ostan tämän itselleni. Ja siinä se nyt on!

Valaisin on samalla yksinkertainen, mutta silti niin näyttävä. Siitä tulikin kertaheitolla keittiön näyttävin esine. Pohdin ennen ostoa, että onko valaisin liian iso keittiöön… Mutta olin onneksi väärässä. Se on juuri sopiva meidän kuuden hengen ruokapöydän päälle. Haaveilen, että meillä olisi joskus vaalean puun sävyinen keittiönpöytä ja siitä syystä onkin kiva, että tämä valaisin sopii yhteen monien eri huonekalujen ja sisustustyylien kanssa. Ostin valaisimen halogeenina, koska sain eräältä Flos-valaisimien myyjältä vinkin, että tähän voi sitten itse vaihtaa ledit.

Flos valaisin – täältä

Seuraava projekti olisi maalata tuo keittiön ja olohuoneen takaseinä jollain kauniilla beigen sävyllä. Väri saisi olla vielä lämpöisempi kuin mitä makkarissa ja vaate-/työhuoneessa on tällä hetkellä. Beige sävy toisi tänne kivaa kontrastia! Nyt valkoinen seinä on vähän blääh, kun myös keittiössä on paljon valkoista. Haettiin jo eilen värimalleja mukaan, joten eiköhän sävy pian löydy. Tuun sitten esittelemään lopputuloksen teille, kun saadaan valmiiksi. Tarkoituksena olisi tehdä tänä vuonna enemmän näitä sisustuspostauksia, kun näitä usein toivotaan :)

Nyt mä toivottelen teille kivaa lauantaita! Mitäs pidätte tästä valaisimesta?


25 Comments
 • Avatar
  Jenna
  Posted at 10:10h, 11 tammikuu Vastaa

  Tuo valaisin on ihana. Olen itsekin ihastellut sitä, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Eikö noita ole ainakin paria eri kokoa? Kaunis koti teille ja meillä ihana beigen sävy Tikkurilan mulperi kannattaa katsoa läpi.

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:18h, 11 tammikuu Vastaa

   Ihana kuulla sun tykkäävän :) Tämä on kyllä niin kaunis! Joo näitä löytyy yksi isompi koko ja nyt uutena se hieman pienempi. Kiitos tuhannesti sanoistasi ja sävyvinkistä <3

 • Avatar
  Satsu
  Posted at 20:40h, 11 tammikuu Vastaa

  Onko sulla myynnissä se lokki valaisin mikä tuossa oli ennen?

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:46h, 13 tammikuu Vastaa

   Ei ole vielä, mutta Tatu on sitä mieltä että sen voisi myydä. Mä en oo vielä varma, että maltanko :D Mutta todennäköisesti laitan sen myyntiin lähiaikoina :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 10:35h, 12 tammikuu Vastaa

  Kamala!

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:46h, 13 tammikuu Vastaa

   Voi eikä! Harmi, että sä et tykkää. Mun mielestä taas just täydellinen :D <3

  • Avatar
   Saila
   Posted at 07:24h, 14 tammikuu Vastaa

   Ai että kun on kiva nimettömänä huudella, vaatii oikein ”rohkeutta”. Pisteet Saijalle vastauksesta ;)

 • Avatar
  Marianne
  Posted at 11:44h, 12 tammikuu Vastaa

  Mistä ostit ja paljonko maksoi?

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:47h, 13 tammikuu Vastaa

   Valaisinmestari-nimisestä verkkokaupasta ja oli silloin tarjouksessa, kun ostin niin maksoi jonkun vähän päälle 1300€ :)

 • Avatar
  Janica
  Posted at 14:54h, 12 tammikuu Vastaa

  Hei! Osaatko sanoa paljonko ledien vaihtaminen maksaa? Tämä on kyllä kaunis ja ajaton 🙂

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:49h, 13 tammikuu Vastaa

   Riippuu paljon minkä hintaiset ledit ostaa, mutta sanoisin että joku pari sataa. Edullisemminkin voi saada :) Oon sun kanssa niin samaa mieltä, tämä on älyttömän kaunis valaisin <3

 • Avatar
  Janina
  Posted at 16:38h, 12 tammikuu Vastaa

  Nätin näköinen tuo maljakko pöydällä, onko mistä ostettu?

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:50h, 13 tammikuu Vastaa

   Se on tilattu Kärkkäisen verkkokaupasta ja on merkiltään Finnmarin :)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 18:17h, 12 tammikuu Vastaa

  Onpa upea valaisin! Hyvin sopii, kun teillä on muuten aika pelkistetty keittiö, niin tuo kivaa näyttävyyttä. Kannatan myös seinän maalaamista, varmasti valaisinkin tulis vielä paremmin esiin beigestä taustasta. Ja tois kivasti lämpöä teidän keittiöön :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:52h, 13 tammikuu Vastaa

   Ilo nähdä sun pitävän :) Tuo on kyllä totta! Mä kans uskon, että seinän maalaaminen toisi näyttävyyttä ja lämpöä. Jotenkin, kun kaikki seinät on valkoiset niin osa tavaroista ei erotu niin hyvin joukosta. Seinä auttaisi tuomaan erottuvuutta :)

 • Avatar
  Miia
  Posted at 19:14h, 12 tammikuu Vastaa

  Sun sisustusmaku tuntuu vaihtuvat aika tiheään ja sitä mukaa myös huonekalut. Sohvakin taas uusi? Miten nopeasti kyllästyt beigeenkin sitten 😅

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:55h, 13 tammikuu Vastaa

   Musta taas tuntuu, että meillä on ollut iät ja ajat mustavalkoinen sisustus :D Ja nyt ensimmäistä kertaa mukana on hieman lämpöä. En usko, että beigeen tulen kyllästymään. Se ei kuitenkaan ole mitenkään älyttömän räväkkä väri vaan ajaton. Ja sohva on kyllä sama, siinä on vain uudet päälliset :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 10:20h, 13 tammikuu Vastaa

  Mä voin ostaa teidän Lokki valaisimen!

 • Avatar
  jassu
  Posted at 13:23h, 14 tammikuu Vastaa

  Onko tuo vaasi se pienempi vai isompi koko?
  Mistä nuo heinät? 😊

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:15h, 14 tammikuu Vastaa

   Se on isompi! Ja heinät on eräästä paikallisesta kukkakaupasta, mutta oon nähnyt niitä muissakin kukkakaupoissa :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 00:39h, 16 tammikuu Vastaa

  Olen myös ihaillut tuota kattovalaisinta mm. juurikin pinterestissä :-) Seinään voin suositella tikkurilan ajopuu-maalisävyä. Kaunis beige sävy millä itsekin maalaillut, tosin vaan huonekaluja :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:04h, 19 tammikuu Vastaa

   Kiva kuulla, että oot kans ihastellut tätä :) Pinterestissä on kyllä monia inspiroivia kuvia muun muassa tästä! Ja kiitos sävyvinkistä, myös tuo Ajopuu on meillä värikartoissa mukana. Se on kyllä kaunis sävy :)

 • Avatar
  Henna
  Posted at 16:00h, 16 tammikuu Vastaa

  Etkös eronnut Tatun kanssa muutama vuosi sitten noin puoleksi vuodeksi? Olitteko koko eron ajan kuitenkin paljon tekemisissä, siis näittekö esim joka viikko? Anteeksi jos liian henk.koht kysymys, ei tietenkään ole pakko vastata :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:33h, 19 tammikuu Vastaa

   Joo! Ja nyt täytyy sanoa, että siitä on niin kauan etten tarkkaan muista nähtiinkö joka viikko :D Mutta kyllä me usein nähtiin ja oltiin tekemisissä :)

Post A Comment