Keittiön uusi valaisin – Flos 2097/30

– sisältää mainoslinkin –

Saanko esitellä meidän keittiön uuden valaisimen – FLOS 2097/30 Jonka ostin itse asiassa vähän niin kuin itse itselleni joululahjaksi. Olin kuolannut kyseistä valaisinta jo pidempään niin blogeissa, Instagramissa kuin Pinterestissä. Aina, kun näin kuvan missä se oli niin jäin vain tuijottamaan sitä pitkäksi aikaa :D Sitten kesällä päätin, että jos saan jouluun mennessä rahaa säästöön tietyn verran niin ostan tämän itselleni. Ja siinä se nyt on!

Valaisin on samalla yksinkertainen, mutta silti niin näyttävä. Siitä tulikin kertaheitolla keittiön näyttävin esine. Pohdin ennen ostoa, että onko valaisin liian iso keittiöön… Mutta olin onneksi väärässä. Se on juuri sopiva meidän kuuden hengen ruokapöydän päälle. Haaveilen, että meillä olisi joskus vaalean puun sävyinen keittiönpöytä ja siitä syystä onkin kiva, että tämä valaisin sopii yhteen monien eri huonekalujen ja sisustustyylien kanssa. Ostin valaisimen halogeenina, koska sain eräältä Flos-valaisimien myyjältä vinkin, että tähän voi sitten itse vaihtaa ledit.

Flos valaisin – täältä

Seuraava projekti olisi maalata tuo keittiön ja olohuoneen takaseinä jollain kauniilla beigen sävyllä. Väri saisi olla vielä lämpöisempi kuin mitä makkarissa ja vaate-/työhuoneessa on tällä hetkellä. Beige sävy toisi tänne kivaa kontrastia! Nyt valkoinen seinä on vähän blääh, kun myös keittiössä on paljon valkoista. Haettiin jo eilen värimalleja mukaan, joten eiköhän sävy pian löydy. Tuun sitten esittelemään lopputuloksen teille, kun saadaan valmiiksi. Tarkoituksena olisi tehdä tänä vuonna enemmän näitä sisustuspostauksia, kun näitä usein toivotaan :)

Nyt mä toivottelen teille kivaa lauantaita! Mitäs pidätte tästä valaisimesta?


25 Responses to “Keittiön uusi valaisin – Flos 2097/30”

 1. Avatar Jenna sanoo:

  Tuo valaisin on ihana. Olen itsekin ihastellut sitä, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Eikö noita ole ainakin paria eri kokoa? Kaunis koti teille ja meillä ihana beigen sävy Tikkurilan mulperi kannattaa katsoa läpi.

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla sun tykkäävän :) Tämä on kyllä niin kaunis! Joo näitä löytyy yksi isompi koko ja nyt uutena se hieman pienempi. Kiitos tuhannesti sanoistasi ja sävyvinkistä <3

 2. Avatar Satsu sanoo:

  Onko sulla myynnissä se lokki valaisin mikä tuossa oli ennen?

  • Saija Saija sanoo:

   Ei ole vielä, mutta Tatu on sitä mieltä että sen voisi myydä. Mä en oo vielä varma, että maltanko :D Mutta todennäköisesti laitan sen myyntiin lähiaikoina :)

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Kamala!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi eikä! Harmi, että sä et tykkää. Mun mielestä taas just täydellinen :D <3

  • Avatar Saila sanoo:

   Ai että kun on kiva nimettömänä huudella, vaatii oikein ”rohkeutta”. Pisteet Saijalle vastauksesta ;)

 4. Avatar Marianne sanoo:

  Mistä ostit ja paljonko maksoi?

  • Saija Saija sanoo:

   Valaisinmestari-nimisestä verkkokaupasta ja oli silloin tarjouksessa, kun ostin niin maksoi jonkun vähän päälle 1300€ :)

 5. Avatar Janica sanoo:

  Hei! Osaatko sanoa paljonko ledien vaihtaminen maksaa? Tämä on kyllä kaunis ja ajaton 🙂

  • Saija Saija sanoo:

   Riippuu paljon minkä hintaiset ledit ostaa, mutta sanoisin että joku pari sataa. Edullisemminkin voi saada :) Oon sun kanssa niin samaa mieltä, tämä on älyttömän kaunis valaisin <3

 6. Avatar Janina sanoo:

  Nätin näköinen tuo maljakko pöydällä, onko mistä ostettu?

 7. Avatar Roosa sanoo:

  Onpa upea valaisin! Hyvin sopii, kun teillä on muuten aika pelkistetty keittiö, niin tuo kivaa näyttävyyttä. Kannatan myös seinän maalaamista, varmasti valaisinkin tulis vielä paremmin esiin beigestä taustasta. Ja tois kivasti lämpöä teidän keittiöön :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo nähdä sun pitävän :) Tuo on kyllä totta! Mä kans uskon, että seinän maalaaminen toisi näyttävyyttä ja lämpöä. Jotenkin, kun kaikki seinät on valkoiset niin osa tavaroista ei erotu niin hyvin joukosta. Seinä auttaisi tuomaan erottuvuutta :)

 8. Avatar Miia sanoo:

  Sun sisustusmaku tuntuu vaihtuvat aika tiheään ja sitä mukaa myös huonekalut. Sohvakin taas uusi? Miten nopeasti kyllästyt beigeenkin sitten 😅

  • Saija Saija sanoo:

   Musta taas tuntuu, että meillä on ollut iät ja ajat mustavalkoinen sisustus :D Ja nyt ensimmäistä kertaa mukana on hieman lämpöä. En usko, että beigeen tulen kyllästymään. Se ei kuitenkaan ole mitenkään älyttömän räväkkä väri vaan ajaton. Ja sohva on kyllä sama, siinä on vain uudet päälliset :)

 9. Avatar Nimetön sanoo:

  Mä voin ostaa teidän Lokki valaisimen!

 10. Avatar jassu sanoo:

  Onko tuo vaasi se pienempi vai isompi koko?
  Mistä nuo heinät? 😊

  • Saija Saija sanoo:

   Se on isompi! Ja heinät on eräästä paikallisesta kukkakaupasta, mutta oon nähnyt niitä muissakin kukkakaupoissa :)

 11. Avatar Nimetön sanoo:

  Olen myös ihaillut tuota kattovalaisinta mm. juurikin pinterestissä :-) Seinään voin suositella tikkurilan ajopuu-maalisävyä. Kaunis beige sävy millä itsekin maalaillut, tosin vaan huonekaluja :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että oot kans ihastellut tätä :) Pinterestissä on kyllä monia inspiroivia kuvia muun muassa tästä! Ja kiitos sävyvinkistä, myös tuo Ajopuu on meillä värikartoissa mukana. Se on kyllä kaunis sävy :)

 12. Avatar Henna sanoo:

  Etkös eronnut Tatun kanssa muutama vuosi sitten noin puoleksi vuodeksi? Olitteko koko eron ajan kuitenkin paljon tekemisissä, siis näittekö esim joka viikko? Anteeksi jos liian henk.koht kysymys, ei tietenkään ole pakko vastata :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo! Ja nyt täytyy sanoa, että siitä on niin kauan etten tarkkaan muista nähtiinkö joka viikko :D Mutta kyllä me usein nähtiin ja oltiin tekemisissä :)

Kommentoi