IN & OUT // Säilytyskori, Guess & reikävyö

Moi! Ja super kivaa AURINKOISTA päivää Vitsit, miten ihana oli huomata sälekaihtimien välistä pilkottavan luonnonvalon! Musta tuntuu, että oon kärsinyt jostain kaamosväsymyksestä jo hetken aikaa ja heti tänään heräsin eloon tuon auringonvalon myötä 😀 Jotenkin tosi paljon pirteämpi ja energisempi olo. Se on kumma, miten paljon sää vaikuttaa… Mutta itse asiaan eli mulla on muutamia erilaisia postausideoita ja suunnitelmia tälle vuodelle, mutta silti haluan säilyttää myös ”vanhoja tuttuja”. Niitä on esimerkiksi suositut IN & OUT-postaukset ja nyt olisikin vuoden ensimmäisen listauksen aika!

– sisältää mainoslinkkejä –

Guessin vaatteet

Jotkut mun blogia alusta asti seuranneet saattaa muistaa, että olin joskus tosi kova Guess-fani 😀 En niinkään vaatteiden vaan laukkujen ja korujen. Sitten tuli totaalinen kyllästyminen moneksi vuodeksi, mutta nykyään heillä on tosi kivannäköisiä vaatteita. Esimerkiksi tuo vaaleanpunainen paita on mun mielestä söpö. Laukkuihin oon edelleen kyllästynyt, mutta vaatteet menee! Kuva 1 & 2.

Punottu säilytyskori

Nämä punotot korit on niin kauniita  Mä oon suunnitellut tällaisen hankkimista Danielin leluille. Tuollaiseen isoon versioon mahtuisi paljon tavaraa sisälle, esimerkiksi kaikki hänen junaratatarvikkeet. Nämä on ulkonäöltään sellaisia, että menee missä huoneessa tahansa. Jos meillä ei olisi kylppärin kaapistossa pyykkikoria niin voisin hyvin kuvitella tämän sellaiseenkin käyttöön. Näitä löytyy ainakin Ellokselta sekä Annolta! Kuva 1 & 2.

Pehmeää tekonahkaa olevat puserot

Nahka on toimiva valinta niin takeissa kuin housuissa, mutta nyt moneen paikkaan on tullut myyntiin pehmeää ehkä jopa hieman ohutta (?) tehonahkaa olevia puseroita. Nämä kuvien puserot on nyt yhdistetty samoihin beigen värisiin housuihin ja tykkään kyllä älyttömästi. Beige väri pehmentää kivasti nahkaa niin, ettei asusta tulee överi. Vasemmanpuoleinen on enemmän juhlaan sopiva, mutta oikeaa voisi käyttää ihan arkenakin. Kuva 1 & 2.

Farkut edessä olevalla halkiolla

Kevät näkyy jo farkkutrendeissä – tässä yksi, jossa on hieman erilaiset yksityiskohdat. Nimittäin lahkeiden etuosassa on halkiot, jonka myötä näkyy pilkahdus nilkkoja. Jos on nilkkurit tai jotkut remmilliset kengät niin niiden yläosa erottuu housujen alta paremmin. Mä oon jotenkin niin kapealahkeisten farkkujen ystävä, että nämä jäisi kyllä itsellä täysin käyttämättömäksi. Kuva 1 & 2.

”Reikävyöt”

Etsin itselleni hetki sitten aivan yksinkertaista vyötä, kun muutamiin housuihin sellaista aina välillä kaipaisin. Huomasin, että nyt on isona trendinä vyöt, joissa on paljon reikiä. Käytännössä vyöt ovat kokonaan pelkkää reikää. Mä itse en innostu tästä trendistä vaan etsin edelleen ihan perus simppeliä versiota. Kuva 1 & 2.

Läpinäkyvät värikkäät puserot

Oon joskus aikaisemmin (ehkä vuonna 2017?) saattanut listata hyvin samantyyppiset puserot tietyllä kuviolla, mutta koska näitä on nyt tullut paljon vastaan niin puhutaan tällä kertaa vielä monikossa. Nämä ovat selvästi tuleva ja menevä trendi vuorotellen, mutta silti mä en syty. Mun mielestä kuviointi ja läpinäkyvyys on yhdessä hieman sekava yhdistelmä omaan tyyliin. Kuva 1 & 2.

Kertokaa ihmeessä, että ootteko samaa vai eri mieltä näistä kohdista?

No Comments
 • HennaTr
  Posted at 15:30h, 09 tammikuun Vastaa

  Hei mahtavaa löytää sun blogi aikojen jälkeen! En oo seurannut blogeja piitkään aikaan ja nyt aloitin uudelleen perustettuani oman blogin.

  Mulla on vähän sama fiilis tuon ihanan auringonvalon kanssa ❤

  https://hohtavaelamani.blogspot.com/?m=1

  • Saija
   Posted at 09:32h, 11 tammikuun Vastaa

   Hei kiva, että löysit tänne ja täytyy ehdottomasti käydä kurkkaamassa sun blogi 🙂 Auringonvalo tekee kyllä ihmeitä – toivottavasti saadaan nauttia siitä enemmänkin <3

 • Cami
  Posted at 15:56h, 09 tammikuun Vastaa

  Nyt kun kyllä pakko olla kaikista IN-jutuista sitä mieltä, että ovat ehdottoman OUT mun mielestä 😀 Siis osa Guessin vaatteista on nättejä ja klassisia kyllä ja tykkään myös koruista (Sami on niitä paljon omasta toiveestani mulle ostanut <3), mutta ylipäänsä kaikki vaatteet missä brändin nimi lukee niin on OUT. Mä en ehkä myöskään oikein syty Guessin hinta/laatu-suhteeseen, kun esim. jenkeissähän se on "halpis"merkki ja täällä se on vastaavsti jo kalliimpi. Muistan kyllä olleeni itsekin aikoinaan kova Guess fangirl, mutta ei vaan enää ole oma juttu xD

  Toi punottu kori on kyllä mun mielestä just sun tyylinen ja sopisi meilläkin hyvin vaaleaan sisustukseen! Ehkä siis mieli muuttuu, mutta nyt se on vielä OUT x)

  • Saija
   Posted at 09:35h, 11 tammikuun Vastaa

   Voi eikä :DD Harmi, että sä et pidä noista IN-osion jutuista. Joo tuo on kyllä jännä, että Suomessa Guess maksaa niin paljon enemmän suhteessa jenkkeihin. Tuo punottu kori lähtee kyllä ostoslistalle, sinne saisi niin paljon leluja säilytykseen. Ja ehdottomasti sopisi myös teille! Ehkä se mieli vielä muuttuu sen suhteen 😉

Post A Comment