Itsenäisyyspäivän tunnelmia

Ihanaa sunnuntaita  Näpyttelen tätä postausta autosta, nimittäin ollaan juuri ajamassa Tuuriin Keskiselle ostamaan muutamia puuttuvia joululahjoja. Saatiin mun äiti kaveriksi, joten tulee varmasti kiva päivä! Muuten päivä menee rennosti perheen kesken kotona.

Itsenäisyyspäivänä sen sijaan olin ensin töissä ja sitten illalla oli tietysti aika katsoa jokavuotiseen tapaan Linnan Juhlia. Vaikka mä kyllä keskityin enemmän ”katsomoeväisiin” eli juustolautasiin, hah. Juhlia on paljon kivempi katsoa, kun on herkkuja joita napsia samalla. Mun suosikkijuusto on Brie! Näiden kanssa nautittiin myös vuoden ensimmäiset glögit.

Nemo tietysti odotti tarkkana pöydän vieressä, että olisiko sille tippunut jotain :D Juustot kyllä hävisi hyvin nopeasti pöydältä parempiin suihin! Ja sen jälkeen tulikin nopeasti väsy, joten juhlia ei tullut katsottua loppuun asti. Oon nykyään niin mummo, että meen aina viimeistään puoli yksitoista nukkumaan.

Nyt me ollaan kohta perillä, joten lopettelen höpöttämästä. Palataan, xx.


8 Responses to “Itsenäisyyspäivän tunnelmia”

 1. Avatar KHSofia sanoo:

  Oi vitsi, mistä noi kuusen alla olevat koristepaketit on? aivan upeita!

 2. Avatar ida ihana sanoo:

  Ihanan tunnelmallisia kuvia!:) Oli kyllä niin ihana, kun sai kotoilla nyt yhden extrapäivän viikonloppuna <3
  Mukavaa joulunodotusta,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti :) Ihana kuulla, että tällaiset kuvat on mieluisia! Kivaa joulunodotusta myös sinne <3 xx

 3. Avatar Juliaa sanoo:

  oi mitä herkkuja ollut!:) pitänyt muuten kysyä, kun sulla bloggaajana varmasti kuvia kertyy.. nniin tallennatko ne minne? onko sulla ulkoinen kovalevy tms? jos niin mikä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oli kyllä hybää :p Joo siirrän kaikki ulkoiselle tasaisin väliajoin! Pelkään menettäväni kuvat koneelta + kone täyttyisi nopeasti, joten tasainen siirto sinne on ollut paras ratkaisu. Mulla on Verbatim Store ’n’ Go-niminen kovalevy ja voin kyllä suositella sitä lämpimästi. Toiminut moitteettomasti jo parin vuoden ajan :)!

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Et ole taas hetkeen postannut..

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä viikko on ollut todella raskas, kun kaikki kolme on ollut kipeänä ja Danielilla korvatulehdus :( Mutta tänään tulee postaus ja pääsen nyt pikkuhiljaa takaisin aktiivisempaan tahtiin :)

Kommentoi