Alkutalvea puhelimen kautta

Huomenta Mä oon aloittanut heti aamusta käymään läpi puhelimeen tallentuneita kuvia viime kuulta ja ajattelin heti tulla jakamaan näitä myös teidän kanssa. Oon huomannut, että nykyään puhelimella räpsityt kuvat ovat esimerkiksi Instagramissa niitä suosituimpia. Pikkuhiljaa palataan blogien alkuajoille, jolloin kuvia räpsittiin vain puhelimella. Mä muistan aloittaneeni bloggaamisen Tatun puhelimella, jossa oli parempi kamera kuin mun omassa 😀 Nostalgisia muistoja! Mutta kiva, että aitoutta ja rentoutta arvostetaan nykyään enemmän kuin järkkärillä otettuja suunniteltuja kuvia. Anyway tässä mun tekemisiä ja kuulumisia kuluneilta viikoilta:

Lisää näitä löytyy Instagramista nimimerkillä @saijis.

1. Ihanan pakkasaamun lenkki auringon paisteessa! Voi, kun koko talvi näyttäisi tältä  2. Mitä olisikaan kooste tekemisistä ilman ruokakuvia? :p 3. Oon innostunut jakamaan sisustuskuvia meidän kodista instan puolelle ja ne on ollut tosi tykättjä. Tässä kuvaa meidän makkarissa olevasta hyllyköstä. 4. Mun feedissä on tässä kuvassa käynnissä lahjakortin arvonta, joten jos kiinnostaa niin vielä ehtii käydä osallistumassa.

Monet teistä tietääkin, että rakastan käyttää kotona erilaisia tossuja. En tykkää yhtään käyttää villasukkia, koen ne jotenkin ahdistaviksi jaloissa… 😀 Mutta tossuissa sen sijaan voisin hengailla päivät pitkät!

1. Kuva isänpäivältä  Olin silloin lähes koko päivän töissä, mutta onneksi illalla ehdittiin viettää yhteistä aikaa koko perheen kesken. 2. Vaatehuoneen työpiste on myös valmis ja siitä tuli aika kiva, vaikka itse sanonkin. Haha! Maanläheiset sävyt ja heinät on niin mun mieleen just nyt. 3. Hassuista kuvaideoista tulee yleensä ne onnistuinemmat. Tämän kuvan ottamiseen meni nimittäin vain muutama sekunti! Joskus niinkin, koska yleensä kuvien suunnitteluun ja sommitteluun kuluu vähintään puoli tuntia. 4. Eilen tosiaan treffasin Iristä ja käytiin kahvilla. Mä valitsin yllätys, yllätys kanelipullan ja tämän sesongin parhaan juoman eli piparkakkulaten.

Me saatiin eräänä perjantaina pikainen treffi-ilta ja tietysti suunnattiin syömään burgerit. En ole vielä syönyt aamupalaa, mutta tätä kuvaa katsoessa tekisi mieli siirtyä suoraan syömään lounaaksi samanlainen annos 😀

1. Syksyn ja alkaneen talven käytetyin takki on tämä teddy. Ja on muuten lämpimin tällainen takki, jonka oon koskaan nähnyt! 2. Alekimppu, joka tarttui heräteostoksena kauppareissulta mukaan! 3. Meidän sirkuskurssi tuli päätökseen ja kiitoksena siitä Daniel sai ensimmäisen diplominsa. 4. Sushitreffit Sannin kanssa paikkaan, jota ei oltu vielä koskaan testattu – eikä paikka onneksi tuottanut pettymystä!

Ja vielä loppuun yksi kuva meidän joulukuusesta. Oon niin iloinen, että päätin ostaa tämän kuusen meille, koska oon jotenkin fiilistellyt sen myötä joulua entistä enemmän.


No Comments
 • Kati
  Posted at 10:18h, 03 joulukuun Vastaa

  Ihania kuvia <3

  • Saija
   Posted at 09:27h, 04 joulukuun Vastaa

   Kiitos hirmuisesti Kati 🙂 <3

 • Sini
  Posted at 11:35h, 03 joulukuun Vastaa

  Aivan upea joulukuusi! *.* Piparkakkulattekin kuulostaa niin hyvältä, nam!

  • Saija
   Posted at 09:26h, 04 joulukuun Vastaa

   Tuo kuusi on kyllä vuoden paras ostos <3 Suosittelen maistamaan piparkakkulattea, niin hyvää :)!

 • Julia
  Posted at 20:45h, 04 joulukuun Vastaa

  Hei onko noi teijän verhotangot mistä ! Mun pitäs hankkia meille ku ei oo nyt mitään, ja noi näyttää kivoilta!

  • Saija
   Posted at 08:55h, 05 joulukuun Vastaa

   Ne on ostettu Ikeasta ja on sellainen kisko, jossa verhot liukuu kivasti :)!

 • Miia
  Posted at 20:56h, 04 joulukuun Vastaa

  Käytätkö minkään paitojen alla toppia jos on vaikka niin iso kaula-aukko? Vai näyttääkö se tyhmältä, jos näkyy toppi alta?

  • Saija
   Posted at 08:57h, 05 joulukuun Vastaa

   Kyllä mä välillä käytän, riippuu juuri siitä onko paita kuinka avonainen ja mun mielestä ei näytä tyhmältä. Ainakaan perus paitojen alla :)!

 • Pirjo
  Posted at 06:38h, 05 joulukuun Vastaa

  Hei
  Ihana tuo työpiste, kepeä. Kenen valmistajan pöytä on kyseessä.? Itselläkin pitäisi rakentaa työpiste, jossa on tuollaista sisustuksellisuutta

  • Saija
   Posted at 09:09h, 07 joulukuun Vastaa

   Tämä on kyllä tosi kivannäköinen! Ja on ostettu Ikeasta, pöytälevy + jalat myydään erikseen 🙂

 • Annina
  Posted at 16:35h, 08 joulukuun Vastaa

  Ihania kuvia, mistä tuo kukkakimppukuvan musta hedelmäkulho on hankittu? 🙂

  • Saija
   Posted at 06:58h, 12 joulukuun Vastaa

   Kiitos Anniina 🙂 Se on Be&liv-merkin kulho ja löytyy heidän verkkokaupastaan <3

Post A Comment