Uudet tuulet puhaltaa

Jacket* HERE | Shirt* – HERE | Pants – Bubbleroom | Bag – Gucci | Shoes – SoWhat  | Beanie HERE | (*gift/adlinks)

Viime päivät ovat kuluneet super nopeasti, nimittäin oon aloittanut uudessa työpaikassa. En ole aikaisemmin halunnut puhua asiasta ennen kuin työt on ”konkreettisesti aloitettu”. Aloitin eräässä uudessa vaateliikkeessä ja päivät on kulunut liikettä laittaessa kuntoon. Ollaan tehty normaalia pidempää päivää, nimittäin tällä viikolla on avajaiset. On kyllä ollut tosi kivaa! Itse asiassa juuri juon aamukahvia, sillä suuntaan pian taas töihin :)

Ihanaa, kun ollaan saatu maa valkoiseksi ja pientä pakkasta! Oon viimeiset pari viikkoa jo käyttänyt talvitakkia, tätä mustaa. Se on siitä kiva, että se menee asussa kuin asussa. Oli sitten menossa kaupungille tai vaikka salille. Harmi ettei näihin kuviin saanut ikuistettua valkoista maata, mutta eiköhän sitä ehdi. Pidetään vain peukkuja pystyssä, että lumi jäisi maahan eikä sulaisi pois. Nyt mä toivottelen teille kivaa päivää, palataan!

Mitäs muuten pidätte tästä asusta?

16 Comments
 • Avatar
  Laura Linnea
  Posted at 11:05h, 12 marraskuu Vastaa

  Hei mä uskon tietäväni missä oot aloittanut työt – oon töissä samassa liikkeessä Vaasassa. Meiltä tuli myös pari huippua työntekijää teille <3 Jos siis osuin oikeaan, voi olla toki että oot jossain muussa liikkeessä ;D

  Mä oon ainakin tykänny tosi paljon olla vaatekaupassa töissä, tsemppiä avajaisiin!! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:18h, 13 marraskuu Vastaa

   Joo kyllä oot oikeassa, meille nimittäin tuli Vaasasta pari työntekijää :)! Ihana kuulla, että oot tykännyt olla töissä vaatekaupassa. Mä oon kans tykännyt tosi paljon jo tähän mennessä, avajaisia odotellessa ;-) Kiitos paljon tsempeistä <3

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 12:55h, 12 marraskuu Vastaa

  Hei, onnea uudesta työpaikasta! Miksi mä oon käsittänyt että tää blogi on sun kokopäiväinen työ? Saat kai tästäkin kuukausipalkkaa kun bloggaat Indiedaysin alla? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:05h, 13 marraskuu Vastaa

   Kiitos hirmuisesti :) Joo blogi on ollut yksi tulonlähde jo pitkään, mutta oon aina tykännyt tehdä sen rinnalla jotain muutakin :)

 • Avatar
  Ssr80
  Posted at 17:49h, 12 marraskuu Vastaa

  Uuteen Ideaparkkiin? 😊

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:06h, 13 marraskuu Vastaa

   Joo! :)

 • Avatar
  Mimmi
  Posted at 07:12h, 13 marraskuu Vastaa

  Ootko ideaparkissa töissä? Itse sain myös sieltä työpaikan ja kyllä vilinää riittää vielä ennen torstaita ja varmasti sen jälkeen 😂 onko daniel hoidossa? Ja koska olette ajatelleet hänet laittaa hoitoon? 😊

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:24h, 13 marraskuu Vastaa

   Joo oon :) Oi onnea myös sinne uudesta työpaikasta! Joo vilinää riittää, avajaisissa tulee olemaan varmasti paljon porukkaa :D Me saatiin eilen liike valmiiksi, että nyt vain huomista odotellessa. Ei ole vielä hoidossa, Tatu on nyt isyyslomalla. Mutta Daniel aloittaa päiväkodissa ensi kuun alussa, tuun kirjoittelemaan siitä myöhemmin lisää :)!

 • Avatar
  :o
  Posted at 13:25h, 13 marraskuu Vastaa

  Miltä tuntuu laittaa noin pieni päivähoitoon? Tai kun hän on vielä tosiaan niin pieni niin miten uskot että tulee sopeutumaan :)?

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:27h, 14 marraskuu Vastaa

   Uskon, että todella hyvin :) Daniel on 15 päivää kuukaudesta hoidossa. Oon jo pidemmän aikaa huomannut, että Daniel viihtyy tosi hyvin ikäistensä kanssa. Esimerkiksi sirkuksessa ja päiväkodin avoimet ovet-tapahtumassa hän meni leikkimään muiden lasten kanssa. Hän sopeutuu varmasti oikein hyvin. Kirjoittelen tästä lisää myöhemmin vaikka omassa postauksessa :)

 • Avatar
  Ssuvi
  Posted at 18:19h, 14 marraskuu Vastaa

  Hei,Oli pakko tulla katsomaan että oletko maininnut blogissa työstä mitään :) Mietin tänään ideaparkissa että voitko olla sielä kassan takana vai onko se vain hyvin samannäköinen henkilö! :D Onnea uudesta työstä :)!

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:28h, 14 marraskuu Vastaa

   Joo minä se olin :) Oli kyllä kiva avajaispäivä! Kiitos sulle paljon ja jos vielä törmätään niin tuu ihmeessä moikkaamaan :)!

 • Avatar
  Annika k
  Posted at 18:47h, 15 marraskuu Vastaa

  Onnea uudesta työpaikasta!

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:26h, 17 marraskuu Vastaa

   Kiitos paljon :)!

 • Avatar
  Nea
  Posted at 10:34h, 18 marraskuu Vastaa

  Ihana asu! <3 Mikä koko sulla on tuosta takista? Mietin, että jos tilaan itselleni, niin otanko XS vai S.

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:38h, 18 marraskuu Vastaa

   Kiitos paljon <3 Mulla on koko XS :)!

Post A Comment