Lokakuiset suosikkini

Energistä uutta viikkoa! Täällä on viikko lähtenyt tehokkaasti käyntiin, nimittäin oon saanut hoidettua monia juttuja pois to do-listaltani. Täytyisi muuten joskus jakaa näitä listoja teidän kanssa – se voisi olla hauskaa, kun pääsisitte kurkistamaan mun tehtäviin paremmin :D Toki osa on niinkin tylsiä kuin ruokakaupassa käynti, paketin lähetys yms. Haha, en tiedä jaksaisiko sitä loppupeleissä kukaan lukea… Noh päivän aiheena on kuitenkin lokakuulta kertyneet suosikit ja täytyy sanoa, että siltä kuulta löytyi jotenkin extrapaljon kaikkia kivoja juttuja. Toivottavasti saatte näistä myös vinkkejä itsellenne!

– sisältää mainoslinkkejä –

Nahkainen scrunchie* – täältä

Ensimmäisenä eräs hiusasuste, nimittäin tekonahkainen scrunchie Invisibobble-merkiltä! Mulla on käytössä myös heidän normaaleja ”puhelinlankaponnareita”. Oon kuitenkin huomannut, että aina välillä multa jää tosi paljon hiuksia ponnarin väleihin. Tämä nahkapäällyste tekee ponnarista paljon hellävaraisemman ja onhan tämä myös paljon kivemman näköinen hiuksissa ;-)

Tossut – BikBok

Nämä super söpöt ja pehmeät tossut on lämmittänyt tätä vilukissaa nyt muutaman viikon ajan :D Oon etsinyt valkoisia simppeleitä tossuja ja aivan sattumalta ne löytyi BikBokista. En edes tiennyt, että heillä on aamutossuja myynnissä, joten en myöskään ollut osannut etsiä sieltä. Anyway näistä on muodostunut ihan lempparit Aina kotiin tullessa riisun sukat äkkiä pois jalasta ja puen nämä tilalle.

Aim’n trikoot* – täältä

Muistatteko, kun joku aika sitten kyselin teidän kokemuksia näistä Aimn-merkin ribbityyppisistä trikoista? Sain kommentteja, joissa näitä kehuttiin ja halusin sitten ehdottomasti itsekin testata. Ja nämä on kyllä ehkä heittämällä parhaimmat trikoot, jotka oon koskaan omistanut! Niin mukavat päällä ja beige väri on tosi kauniin näköinen.

Huivit asusteena

Erilaiset silkkiset huivit toimii kivana asusteena niin hiuksissa kuin laukuissa. Tällä mustavalkoisella huivilla oon piristänyt muun muassa mustaa YSL:n shopper-laukkua.

Iso kynttelikkö – täältä | Pieni kynttelikkö – täältä

Joulua en ole vielä meille laittanut, mutta viime kuun lopussa esille pääsi uudet hetki sitten ostetut kyntteliköt. Aion kyllä jättää nämä ympäri vuoden käytettäväksi, koska mun mielestä nämä on ihan älyttömän kauniit ja ajattomat. Näissä kelpaa poistella kynttilöitä pimeinä iltoina.

Silmänympärysvoide – täältä

Jouduin viime kuulla vaihtamaan silmänympärysvoiteeni, nimittäin edellisestä tuli jotain punaista ihottumaa silmäkulmaani ihan yhtäkkiä. En toki tiedä varmaksi sanoa, että tuliko se siitä mutta ainakin se on nyt kadonnut kun olin hetken ilman ja lopulta vaihdoin tähän Cliniquen All About Eyes omaan. Tämän merkin tuotteet on aina sopinut mun iholle, joten uskalsin nytkin luottavaisesti alkaa käyttämään tätä.

Mitäs piditte mun lokakuun suosikeista?

10 Responses to “Lokakuiset suosikkini”

 1. Avatar Emma sanoo:

  Onko tämä takki sun mielestä tyylikäs ja voisitko itse käyttää: https://www.houseofbrandon.com/naiset/takit/takit/sedona-boucle-wool-coat-blackmelange-p-31982.html ? :)

 2. Avatar Annika sanoo:

  Kivoja suosikkeja kaikki! Pitääkin tosissaan harkita tuollaisen kynttelikön ostamista, ovat tosi nättejä ja näköjään alennuksessakin. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Annika :) Mukava kuulla näiden olevan mieluisia! Suosittelen lämpimästi kynttelikköä, ne on kyllä niin kauniita :)

 3. Avatar Emma sanoo:

  Mitä tuotteita käytät tuuheuttamaan hiuksia? Jos laitat muotovaahtoa, föönaatko hiukset aina silloin?

  • Saija Saija sanoo:

   Käytän noin kerran viikossa muotovaahtoa ja silloin aina föönaan hiukset. Muuten en käytä mitään muuta tuotetta tuuheutukseen :)

 4. Avatar ida ihana sanoo:

  Ihana tuo kynttelikkö!<3 Mekin laitetaan kyllä jo ensi viikonloppuna vähän valoja -jotenkin näin kaikieta pimeimpänä aikana sitä kaipaa melkeinpä vielä enemmän kuin joulun (toivottavasti) valkeina pyhinä!
  Mukavaa loppuviikkoa j ajoulunodotusta,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on kyllä super kauniit <3 Oi kuulostaa ihanalta! Oon samaa mieltä, näin pimeällä sitä kaipaa valoa jotenkin erityisen paljon. Kiitos paljon ja samoin sulle :) xx

 5. Avatar Miia sanoo:

  Käytätkö miten usein kuivashampoota?

  • Saija Saija sanoo:

   Muutaman kerran viikossa! Silloin, kun teen nutturakampauksen ja joskus pitkittämään hiusten pesuväliä :)

Kommentoi