Se täydellinen teddytakki

Ihanaa pyhäinpäivää kaikille  Mitäs suunnitelmia teillä on? Me ollaan menossa Tatun puolen sukulaisten kanssa syömään ja sen jälkeen varmaan pyörähdetään katsomassa vielä mun mummua. Rento päivä siis tiedossa! Ehkä yritän jossain välissä ottaa päikkärit tai mennä ajoissa nukkumaan, sillä tällä viikolla on selvästi tuntunut sellaista syksyn pimeydestä johtuvaa väsymystä. Aloin vasta tällä viikolla syömään d-vitamiinia, vaikka selvästi olisi pitänyt aloittaa paljon aikaisemmin. Mutta eiköhän sitä taas pian totu vuoden pimeimpään kauteen. 

Tulin jakamaan teille kuvia asusta, joka on ollut mulla niin monta kertaa päällä etten pysy enää edes laskuissa mukana :D Syy siihen, miksi tykkään tästä on tämä aivan ihana teddytakki. Se on mielettömän pehmeä ja myös paksu eli menee kans talvella kovemmilla pakkasilla!

Coat – New Look | Sweater* – HERE | Pants* – HERE | Bag – Louis Vuitton | Shoes – SoWhat | Glowes – Gina Tricot (*gift/adlinks)

Tykkään yhdistellä takkia niin nahkahousuihin kuin normaaleihin mustiin farkkuihin. Alla suosin ohutta neuletta (koska tällä todella tulee vielä helposti kuuma) ja asusteina saa olla jotkut hyvin simppelit jutut. Talvella tähän voi sitten vielä yhdistää pipon tai baskerin

Nyt sinne syömään, pitäkää kiva päivä ja palataan pian!


4 Comments
 • Avatar
  Sanni
  Posted at 16:16h, 04 marraskuu Vastaa

  Ihana takki! Mitä kokoa omasi on? ☺️

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:15h, 05 marraskuu Vastaa

   Se on kyllä aivan ihana <3 Mulla on koko 36. Takin tiedoissa luki, että kannattaa ottaa yhtä kokoa isompi kuin mitä normaalisti käyttää :)

 • Avatar
  Tiina Ruottinen
  Posted at 13:04h, 10 joulukuu Vastaa

  Moikka. Minkä merkin tää takki on? 🤩

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:41h, 12 joulukuu Vastaa

   Se on New Lookin ja tilattu Zalandolta 😍

Post A Comment