Syksyä puhelimen ruudun kautta

Niin kiva, että oon ottanut tavaksi joka kuukausi purkaa puhelimesta kuvia ja jakaa niitä teidän kanssa kuulumisten kera! Näitä postauksia on super hauska toteuttaa, kun pääsee itsekin palaamaan kivoihin hetkiin ♥ Osan kuvista ootte saattanut nähdä Instagramissa, mutta mukana on myös julkaisemattomia juttuja. Mua voi tosiaan seurailla Instagramissa nimimerkillä @saijis.

1. Makuuhuoneessa on vihdoin eräs hyllykkö, mutta sen päällisen sisustaminen on vielä kesken. Tähän mennessä sieltä löytyy kaunis taulu ja simpukkamaljakko. Noh, pikkuhiljaa hyvä tulee! 2. Eräänä siivouspäivänä Nemo nukkui niin suloisesti sängyn päällä, että pakkohan siitä oli räpsiä kuvia. Toki kaveri huomasi sen hyvin nopeasti, mutta jatkoi siitä huolimatta uniaan. 3. Hotellin aamupala on asia, johon tuskin koskaan kyllästyn :D Nyt lautaselle päätyneistä jutuista suosikkeja oli vesimeloni, lohi ja tuorejuustolla voideltu leipä. NAMM! 4. Herkkua on myös tämä, nimittäin aina jos kiertelen jossain kaupungissa niin mukaan täytyy hakea joko jäälatte tai smoothie. Tällä kertaa päädyin isoon Salted Caramel-latteen.

Viime viikolla oli onnenpäivä, kun Wolt alkoi vihdoin toimia myös täällä Seinäjoella ja sitähän piti sitten heti testata. Milläs muullakaan kuin sushilla  Jos te ette oo vielä rekisteröitynyt Wolttiin niin koodilla ”VC59Q” saatte -6€ ekasta tilauksesta (ei ole yhteistyö).

1. Tämän kuun alussa oli mun nimpparit ja sattumalta samana päivänä juhlitaan myös kansainvälistä korvapuustipäivää, joten täytyi niitä hakea päiväkahvin kaveriksi. 2. Niin kaunis syksy, niin kauniit värit. Harmi, että tämä näky on enää vain kaunis muisto. 3. Pieni hymypoika! Mun instassa on käynnissä lastenvaatelahjakortin arvonta, joten kannattaa käydä osallistumassa siihen täällä. 4. Erään viikonlopun herkkuruokaa: uunilohta aurajuustolla ja muusilla.

Iso Chai latte on kyllä luottovalinta kahvilassa, varsinkin näin syksyllä!

1. Kuva viime viikonlopulta, kun oltiin lähdössä juhlimaan Sannin synttäreitä. Siitä onkin ikuisuus, kun oon ollut missään juhlimassa, joten oli kyllä kiva käydä pitkästä aikaa. 2. Kätevän kokoisissa pulloissa olevia hajuvesiä testiin. Nakkasin heti yhden laukkuun, joten se kulkee näppärästi mukana kaikkialla. 3. Viikko sitten lauantaina puolestaan vietettiin rauhallista juustoiltaa kotona. Tulee ihan vesi kielelle, kun katsoo tätä kuvaa. 4. Tai tätä kuvaa :D Maistoin ensimmäistä kertaa Iriksen suosittelujen johdosta Arnoldsin Spinny-pullaa ja olihan se ihan törkeän hyvää.

Kynsilakka – täältä (mainoslinkki)

Alkusyksystä en innostunut yhtään ruskeasta väristä, mutta nyt rakastan sitä! Varsinkin just asusteissa ja kynsissä. Lakkasin tällä samalla lakalla juuri varpaankynnet – nyt nekin on syysfiiliksissä, haha.


6 Responses to “Syksyä puhelimen ruudun kautta”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Tilasitko Gugguulta mitään tänään? :)

 2. Avatar ida ihana sanoo:

  Olipa kiva kooste!:) Ja hotelliaamiaiset on kyllä niin parhautta, oiekin odotan niitä jo meidän tulevalta Lontoon reissulta!<3
  Ja sushi maistuu aina, viimeksi tänään lounaalla ;)
  Kiitos inspiroivasta postauksesta ja mukavaa lähestyvää viikonloppua!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että pidit tästä :) Oi Lontoon reissu kuulostaa ihanalta! Siellä on varmasti erityisen kiva nauttia hotelliaamupalaa. Sushi on kyllä herkkua, voisin syödä sitä vaikka joka päivä :D Kiitos sulle ja samoin sinne kivaa viikonloppua <3

 3. Avatar Jassu sanoo:

  Milloin koko kodin esittely postaus tulee? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Täytyy kyllä toteuttaa se pian :) Sitä niin kovasti on toivottu. Mulla on vaan ollut ”pakkomielle” saada joka nurkka valmiiksi ennen kuin teen sen :D

Kommentoi