Syksyn värejä niin asussa kuin ulkona

Vitsit, miten ihanasta ruskasta ollaan tänä syksynä saatu nauttia  En tiedä tuntuuko musta vain tältä vai onko se tänä vuonna jotenkin erityisen kaunis? Anyway tällä kertaa syksyn sävyjä on bongattavissa niin tästä asusta kuin sen taustasta. Kuluneen parin viikon aikana on ollut kiva lenkkeillä ja ylipäätään liikkua ulkona, kun lähes kaikkialla näyttää upealta. Tästä väriloistosta on täytynyt ottaa kaikki ilo irti, koska valitettavasti se on pian poissa… 

Jacket – Vero Moda | Sweater* – House of Brandon | Leather pants* – HERE | Shoes – SoWhat | Headband – H&M (*gift/adlink)

Mä oon käyttänyt hyvin tutun näköistä lookkia alkusyksyn aikana eli kuten syksyn tyylikyselyssä kerroinkin niin tykkään tosi paljon neule + nahkahousut + villakangastakki yhdistelmästä. Ne on sellaisia vaatteita, joihin tulen koskaan kyllästymään 😀 Vihdoin maltoin myös hetkeksi luopua lenkkareista, nimittäin kaivoin kaapista esille suosikkinilkkurit.

Mitäs pidätte tästä syksyisestä simppelistä asusta?

No Comments
 • ida ihana
  Posted at 21:57h, 13 lokakuun Vastaa

  Just puhuttiin eilen poikaystävän kanssa, että tänä vuonna ruska on ollut kyllä niin upea Helsingissä!:) Ihania kuvia <3
  Mukavaa alkavaa syysviikkoa!<3
  Ida Kotona kuapungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Posted at 22:12h, 13 lokakuun Vastaa

   Se on kyllä ihan älyttömän kaunis 🙂 asiasi mun puolesta kestää koko syksyn ajan! Kiitos sulle paljon ja samoin sinne <3 xx

 • Sofia
  Posted at 00:19h, 15 lokakuun Vastaa

  Wau, nää on kauneimmat asukuvat mitä oon ikinä nähny! Tosi upea asu, niin simppeli mutta niin kaunis! Ja upea tausta ja asettelu kuvissa (en tiiä voiks näin sanoo ihmisestä mut tajuat varmaan!). Kaikki sopii täydellisesti yhteen.

  Mun mummu just tänään kehui kanssa miten kaunis ruska Suomessa on tänä vuonna ollut.

  • Saija
   Posted at 12:29h, 15 lokakuun Vastaa

   Niinkö?? Voi kuinka kiva kuulla tällainen palaute <3 Mä kans tykkään tuosta taustasta (ja myös asusta) ihan älyttömästi. Tuo kuvauspaikka itse asiassa löytyi aivan sattumalta 😀 Ruska on kyllä ollut tänä vuonna niin upea, toivotaan sen kestävän vielä pitkään! Kiitos sulle paljon tästä kommentista 🙂 <3

Post A Comment