IN & OUT // Simpukkakulho, talvihaalari, neulesetit…

Super kivaa lauantaita kaikille täältä aamun toisen kahvikupin luota Me ollaan pian lähdössä kaupungille ja ennen kuin meen suihkun kautta laittautumaan niin tulin päivittelemään teille uuden IN & OUT-postauksen. Nyt mukana on entistä enemmän niin syksyn/talven trendeihin kuin kylmiin ilmoihin liittyviä juttuja. Laittakaa ihmeessä taas kommenttia, että ollaanko näistä samaa vai eri mieltä?

– sisältää mainoslinkkejä –

Vaaleat teddytakit isoilla napeilla

Nämä pehmoiset ja söpöt (jos näin voi takista sanoa) teddytakit ovat vieneet mun sydämen mennessään. Niin ihania ja lämpimän näköisiä! Varsinkin kaikki vaalean sävyiset, kuten valkoiset ja beiget. Isot napit toimii näissä katseen kiinnittävänä yksityiskohtana. Tällaisella kelpaisi mennä jopa talvella kunnon pakkasilla! Kuva 1 & 2.

Ferm Living simpukka-kulho

Alunperin bongasin tämän kauniin kulhon/maljakon Linda Juholan blogista ja sen jälkeen se on tullut mua Instagramissa useasti vastaan. Kyseinen kulho on periaatteessa oikeasti maljakko, osa onkin laittanut sinne kuivia heiniä koristeeksi. Mun mielestä tämä sopisi ainakin meillä ihan mihin vaan 😀 Tv-tasolle, sohvapöydälle, makuuhuoneeseen hyllykölle ja niin edelleen. Kuva 1 & 2.

Neulesetit

Oon joskus aikaisemmin listannut neulesetit tähän postaussarjaan mukaan, mutta silloin keskityin neule + hame komboon. Nyt oon nähnyt myynnissä tällaisia settejä, joissa on mukana housut ja ne on kyllä paljon käytännöllisempiä näin syksyisin. Ainakin Suomen säässä 😀 Näissä iskee erityisesti beigen ja ruskean sävyiset versiot ♥ Varsinkin tuo oikean puoleinen setti on ihana! Kuva 1 & 2.

Paljettihousut

Juhlamuodin puolella moneen paikkaan on tullut myyntiin näitä paljettisia rennomman mallisia housuja. Mä tykkään kyllä paljettimekoista, jotka menee näyttävempinä mekkoina juhlissa… Mutta paljetti on mun mielestä liian överi housuissa. Ainakin näissä kuvien eri malleissa! Kuva 1 & 2.

Cowboy-bootsit

Tämän syksyn saapastrendeissä on nähtävissä cowboy-tyyppisiä kenkiä, kuten tällaisia bootseja. Vaikka vasemman puoleissa on kiva kuosi ja väriyhdistelmä niin en silti voisi itse kuvitella käyttäväni tällaisia saappaita. Mä oon muutenkin tosi ”arka” käyttämään mitään erikoisempia saappaita, nimittäin kaikki mitä omistan on simppeleitä mustia malleja. Kuva 1 & 2.

Talvihaalari

En oikein tiedä, että millä nimellä tätä kutsuisi… Talvihaalari? Eli kyseessä on aikuisten kokohaalari. Vaikka oon kunnon vilukissa ja tällainen haalari olisi super lämmin käytössä niin sanon silti ei. Mun mielestä joku tässä tökkii. Varmaan se yleinen ajatus alkaa käyttää haalaria ulos lähtiessä. Kuva 1 & 2.

Mitäs sanotte näistä kohdista?

No Comments
 • Annika
  Posted at 11:53h, 12 lokakuun Vastaa

  Out osiosta oon samaa mieltä, en ymmärrä nuita aikusten talvihaalareita. Lämpymiä joo, mutta mielummin toppatakki ja toppahousut:D…
  In osiosta siirtäsin neulesetin out osioon:) Muut pysyy.

  • Saija
   Posted at 12:07h, 12 lokakuun Vastaa

   Ilo nähdä, että me ollaan näistä kohdista näin samaa mieltä 🙂 Joo samaa mieltä haalarista! Luulisi tosiaan, että takki ja housut olisi helpompi aikuisen pukea päälle. Nuo haalarit on jopa tosi kalliita 😮

 • Nimetön
  Posted at 12:53h, 12 lokakuun Vastaa

  Ootko tilannut jo tuon neulesetin?

  • Saija
   Posted at 19:24h, 12 lokakuun Vastaa

   En ole, tuosta kivannäköisestä on koot lopussa :/

 • Sara
  Posted at 13:54h, 12 lokakuun Vastaa

  Ei vitsi miten kätevä ois tommonen haalari 😀 en tiennyt et tommosia on aikuisillekin! En ehkä osaisi kuitenkaan käyttää, mut kieltämättä lämpöisyys houkuttelee.

  • Saija
   Posted at 08:04h, 13 lokakuun Vastaa

   Joo on! Tämä on kyllä takuuvarmasti lämmin ä 🙂 Tuo käyttäminen voi olla hankalaa, riippuu miten vaikea tällainen on pukea päälle 😀

Post A Comment