Syksyinen random kuvapäiväkirja

Huh, viime päivät ovat menneet ohi ihan salaman nopeasti! Välillä tuntuu siltä, että olisi kiva saada extratunteja vuorokauteen 😀 Kuinka moni pystyy samaistumaan tähän tunteeseen? Ajattelin nyt kertoa, että mitä kaikkea sitä on tullut tehtyä sekä jakaa random kuvia tälleen päiväkirjan muodossa  Viime päivien aikana oon muun muassa:

käynyt aktiivisesti salilla ja oon kyllä positiivisesti yllättynyt tästä mun motivaatiosta | treffannut lukuisia sukulaisia ja ystäviä – ihanaa, kun kaikki asuu nykyään niin lähellä! | suunnitellut monia tulevia postauksia jopa kuukaudeksi eteenpäin | käynyt Danielin kanssa sirkustyyppisessä temppukoulussa ja ollaan kyllä molemmat tykätty älyttömästi siitä | varannut junaliput muutaman viikon päähän, koska pian on I Love Me-messut | vaihtanut sohvaan uudet eri väriset päälliset ja ai että, kun mä tykkään lopputuloksesta! sekä…

… tehnyt pienen syksyisen siivousoperaation vaatehuoneeseen ja löytänyt muutamia myyntiin laitettavia juttuja. Laitoin näitä Zadaa-sovellukseen myyntiin ja osa jo ehti mennä, mutta jotain on vielä jäljellä jos teitä kiinnostaa kurkata. Saattaa toki olla, että lisäilen vielä jotain uutta sinne lähiaikoina!

… ihastellut (ja ikuistanut kameraan) kaunista ruskaa niin lenkkireitillä kuin kuvausten välissä. On kyllä niin kiva, että meillä on Suomessa näin kaunis luonto!

… päässy Danielin kanssa ehdolle Baby Shop Awards 2019 vuoden sisällöntuottaja-kilpailuun. Ja me oltaisiin Danielin kanssa erittäin iloisia, jos haluaisitte painaa meille äänen. Jos meidän jutut kiinnostaa nyt ja tulevaisuudessa niin käy äänestämässä numerolla 82!! Ole nopea, koska äänestys päättyy jo ylihuomenna. Äänestämään pääset suoraan TÄSTÄ.

Maljakko – täältä (mainoslinkki)

… saanut Tatulta yllätyksenä tämän Marimekon maljakon niin kutsuttuna ”nimpparilahjana”. Tämä kaunis maljakko kiinnitti mun huomion, kun selailin Marimekon syksyn uutuuksia. Itse Flower-niminen maljakko ei ole mikään uutuus, mutta puhtaan valkoinen väri on. Meiltä löytyy kyseinen maljakko myös kirkkaana String-hyllystä ja tämä valkoinen pääsi makuuhuoneeseen.

… käyttänyt mahdollisimman paljon pehmeitä ja lämpöisiä neuleita. Ja joka kerta yhdistellyt niitä samalla kombolla eli neuleen kaveriksi tummat farkut tai nahkahousut + villakangastakki.

… herkutellut perjantaista lähtien lähes joka päivä jäätelöllä, hehe. Sain pr-lähetyksenä testiin uusia Halo Top-jäätelöitä ja tietysti halusin heti päästä maistelemaan jokaista mahdollista makua. Mun suosikiksi nousi kyllä Sea Salt Caramel. NAMMMM 

Mitäs te tykkäätte tällaisista rennoista kuulumispostauksista?

No Comments

Post A Comment