Kuukauden suosikit #syyskuu

Ei voi erehtyä siitä, että on syksy kun katsoo ulos! Siellä sataa kaatamalla vettä :D Mutta näistä sateisista päivistä huolimatta oon fiilistellyt syksyä tänä vuonna erityisen paljon. Kuten aikaisemmin mainitsin niin oon alkanut jopa aidosti tykätä tästä vuodenajasta ♥ Nyt on startannut lokakuu ja se tietää sitä, että on aika kurkistaa edelliseltä kuulta kertyineihin suosikkeihin!

– sisältää mainoslinkin –

Hiusmaski* – HairLust

Mä oon aina innokas testailemaan erilaisia hiusmaskeja! Käytän niitä noin kaksi kertaa viikossa ja yleensä aina hoitoaineen tilalla. Sain hetki sitten testiin HairLust-merkin tuotteita ja niistä eniten mielenkiintoa herätti tämä herkullisen värisessä pakkauksessa oleva hiusmaski. Se on syvähoitava ja korjaava hiusnaamio kemiallisesti vahingoittuneille, kuiville ja kuluneille hiuksille. Mä huomaan, että kesän jäljiltä hiukset on normaalia kuivemmat ja kiillottomat. Tämän naamion avulla ne on saanut paljon terveellistä kiiltoa ja toivottavasti myös samalla kosteutta.

Meriheinäkori – Granit

Kesän Helsingin reissulla tuli käytyä Granitissa etsimässä juuri tätä mustaa meriheinäkoria ja mun onnekseni niitä oli vielä jäljellä. Se oli ainoa paikka, josta tätä sai kyseisessä värissä! Oon käyttänyt tätä niin viltin säilytyskorina kuin Nemon lelukorina. Niin käytännöllinen ja kaunis, että tätä pitää erittäin mielellään esillä ihan missä vain huoneessa.

Paljon hymyn aiheita

Viime kuukausi sisälsi ennätysmäärän kivoja juttuja, jotka nostatti hymyn huulille. Osa on vähän isompia ja osa niitä arkisia perusjuttuja, joista täytyy myös osata iloita. Syksy on saanut kivan startin ja toivon, että myös loppusyksy (ja miksei myös koko loppuvuosi) jatkuisi vähintään yhtä hyvänä.

Hiuspanta* – täältä

Moni teistä tietää, että tykkään erilaisista ”hiusasusteista”. Erityisesti pinneistä ja pannoista! Niitä tulee käytettyä monia kertoja viikossa. Mulla on aikaisemmin ollut keltainen ja leopardinen hiuspanta, mutta nyt joukosta löytyy myös musta versio. Vaikka panta on yksinkertainen väriltään ja malliltaan niin siinä on käytetty materiaalina samettia, joka tuo tähän vähän näyttävyyttä.

Voide – Elizabeth Arden

Tästä joka paikan-voiteesta oon kirjoitellut teille aikaisemminkin, mutta pakko nostaa se uudelleen esille :D Tätä voi siis käyttää lähes ihan mihin vaan! Mua on vaivannut muutama kaulan rajaan tullut epäpuhtaus, mutta tämän Elizabeth Ardenin Eight Hour-voiteen avulla oon saanut ne lähes kokonaan jo katoamaan. Tätä voi käyttää niin kynsinauhoihin, kasvoihin kuin jopa hiuksiin. Voide kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa  Mulla on tästä nyt uusi purkki käytössä, kun äiti käytti edellisen. Haha!

Treenilaukku – Adidas

Mulla ei ole ollut kunnon treenilaukkua, jolla saisi kuljetettua kaikki salilla tarvittavat tavarat. Oon aina käyttänyt vähän milloin mitäkin laukkua! Tatu sitten päätti ostaa mulle tämän Adidaksen oman ja vitsit tästä on ollut suuri apu. Nyt ei tarvitse tyhjätä ja täyttää koko ajan yhtä laukkua vaan on oma laukku niin salille kuin normaaliin arkeen. Halusin mustan simppelin laukun ja paras sellainen löytyi sitten Adidakselta.

Miltäs mun viime kuun suosikit näyttää?

10 Responses to “Kuukauden suosikit #syyskuu”

 1. Avatar Johannan sanoo:

  Hei! Kertoisitko pitkästä aikaa perheen ja vauvan kuulumisia? Olisi kiva lukea myös perhearjesta.

  • Saija Saija sanoo:

   Joo kuulumisia on tulossa ihan lähiaikona! Mukava kuulla, että sua kiinnostaa lukea näistä aiheista :)

 2. Kuulostaa tosi hyvältä toi hiusnaamio. Itsekin käytän pari kertaa viikossa ja eron kyllä huomaa. Hiuksista tulee paljon kiiltävemmät ja vahvemmat. Nykyään en enää luopuisi hiusnaamioista!

  • Saija Saija sanoo:

   Kannattaa kyllä ehdottomasti testata tuota, jos joskus etsit uutta naamiota :) Mä otan kans nyt naamiot pysyvästi viikottaiseen käyttöön. Tulee niillä niin kiiltävät hiukset <3

   • Avatar Taina sanoo:

    Onko tuotteessa silikonia? Sehän päällystää hiuksen ja saa näyttämään kiiltävältä ja terveeltä. Itse välttelen.

    • Saija Saija sanoo:

     En ainakaan löytänyt tuoteselosteesta, mutta en ole nyt satavarma onko vai ei :) Joo se tosiaan auttaa tuossa päällystämisessä :/

 3. Avatar ida ihana sanoo:

  Mä olen nyt niin ihastunut kaikkiin hiuspantoihin, pelastaa kyllä vähän huonommatkin hiuspannat, ja tarjotaa kun on nyt vaikka kuinka!:) Tuo graniitin kori näyttää myös ihanalta -siellä on paljon kivaa, hyvänhintaista ja kestävää käyttötavaraa sisustukseen :) Meillä on esimerkiksi kylpyuhuoneen kori saippuoille ym sieltä.
  Kiitos inspiraatiosta ja mukavaa loppuviikkoa!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla sun kans tykkäävän hiuspannoista :) Ne on kyllä tosi kivoja ja monikäyttöisiä! Mä oon niin samaa mieltä sun kanssa tuosta Granitista. Siellä on tosi laaja valikoima kaikkea ihanaa :) Kiitos sulle kovasti ja samoin myös sinne <3

 4. Avatar Hannabella sanoo:

  Heh, samaistun suhun ihan täysin. Oon alkanut pitää syksystä vasta aikuisiällä. Syksyllä on upea väriloisto ja raikas ilma kannustaa ulkoilemaan. Marraskuusta en kyllä tykkää edelleenkään. Rumin kuukausi ja yksi inhokeistani. :D

  • Saija Saija sanoo:

   Joo todellakin näin! Ihana ulkoilla, kun on niin raikas ilma :) Sama täällä, siitä kuukaudesta tuskin koskaan tuun tykkäämään :D

Kommentoi