Muutama mieluinen löytö

Tiedättekö mitä? Pitkästä aikaa mulla olisi teille muutama löytynyt juttu esiteltävänä Eli vuorossa on vanha kunnon klassikkopostaus: uutuuksien esittely. Toki aika minimaalinen sellainen, koska tässä on vain pari vaatetta ja asustetta – mutta jokainen on enemmän kuin mieluinen! Mukana on myös saatuja juttuja ja ne on merkitty erikseen.

– sisältää mainoslinkkejä –

Pipo* – täältä

Tästä kerroinkin teille jo aikaisemmin eli Adidaksen marjapuuron (?) värinen pipo. Tykkään, että pipo todella istuu päähän eikä roiku ja tämä on malliltaan juuri sellainen kuin halusin. Plussaa tuuheasta, mutta ryhdikkäästä tupsusta.

Pusero – täältä

Tämä vaaleanpunainen pusero on materiaaliltaan täydellisesti laskeutuvaa. Jos vain voisin vaihtaa muutkin omistamani puserot tähän niin tekisin sen :D Puserossa on kivana yksityiskohtana tuplanapit edessä sekä hieman röyhelöinen helma.

Tekonahkahousut – täältä

Nämä tekonahkahousut on yhtään liioittelematta maailman parhaat! Moni mun ystävistäkin käyttää näitä enkä ole koskaan kuullut kenenkään sanovan näistä mitään huonoa. Kyseiset housut istuu päälle ja myös tuntuu jalassa hyvältä. Joskus oon omistanut tekonahkahousut, jotka oli niin kireät ja inhottavan tuntuiset ettei niiden kanssa tehnyt mieli istua tai liikkua :D Mun edelliset housut kesti varmaan ainakin pari vuotta? Mutta pinta lopulta rikkoutui pesussa parista kohtaa, ilmeisesti toisten farkkujen nilkoissa olevista vetoketjuista. Mä pyrin pesemään niitä mahdollisimman vähän, jotta ne kestäisi ja kyllähän ne melko kauan kesti kovassa käytössä. Nyt on uudet ja toivotaan näiden kestävän vähintään yhtä pitkään!

Mustat liivit – Under Armour | Vaaleat liivit* – House of Branon

Kuten mainitsin niin mä oon omistanut urheiluvaatteita säälittävän vähän ja nyt kolme kertaa viikossa salilla käydessä oon huomannut tarvitsevani niitä! Erityisesti hyviä urheilurintsikoita, joita oon nyt löytänyt kahdet erilaiset. En tiennyt, miltä merkeiltä lähtisin näitä etsimään mutta sattumalta törmäsin Under Armourin omiin, sovitin niitä ja ne istui tosi hyvin. Niinpä ne lähti mukaan ja hetkeä myöhemmin tilasin toiset Adidakselta. Kyseisen merkin muut vaatteet on ainakin ollut mun mieleen, joten tuskin nämäkään pettymystä tuo. Näitä en ole siis ehtinyt vielä muuta kuin sovittaa, mutta vaikuttaa myös istuvalta ja tukevalta mallilta.

College* – täältä

Samaan urheilukategoriaan menee tämä kaunis Puman XTG-nimisen malliston college. Tämä on hieman kiiltävää liukaspintaista kangasta ja mun mielestä se tekee tästä vielä extra kivemman. Materiaalina tässä onkin 98% puuvillaa ja 2% elastaania. Tämä menee niin rennoissa arkilookeissa kuin treenilookeissa! Koodilla ”SAIJIS15” saatte -15% alennusta Junkyardilta yli viidenkympin tilauksista. Kuten esimerkiksi tästä collegesta!

Mitäs piditte näistä muutamasta jutusta? Löytyikö joku erityinen suosikki?


12 Responses to “Muutama mieluinen löytö”

 1. Avatar shayla76 sanoo:

  Noi nahkahousut ois makeet mutta mainittu kuivapesu olis kyllä aika kallista.

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä mä oon niitä edellisiä pessyt koneessa ihan huoletta :) Toki välillä on riittänyt tuuletus, mutta kyllä ne koneessakin pyöri usein. Kannattaa vain katsoa, että koneessa ei ole vaatteita mitkä voisi rikkoa pintaa. Nämä on kyllä ihan parhaat nahkahousut :)!

 2. Avatar J sanoo:

  Mistä ekan kuvan tyynynpäällinen? 😊

 3. Avatar Niina sanoo:

  Kivoja vaatteita :) Noi housut on joskus ollut mullakin ja nyt alkoi tehdä mieli ostaa ne taas! Toi vero modan paitakin on tosi nätti, onko nykyisestä mallistosta? Koitin etsiä sitä heidän nettikaupastaan, mutta en löytänyt?

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä sun pitävän näistä :) Nuo housut on kyllä niin kivat ja tykkään, kun ne menee missä tilanteessa vain. Vero Modan paita on nykyistä mallistoa, mutta taitaa olla joka puolelta loppuunmyyty… Kannattaa kuitenkin käydä liikkeestä katsomassa, jos sieltä vielä löytyisi :)!

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Ostitko ihan liikkeestä ton Vero Modan puseron?

  • Saija Saija sanoo:

   Ei se on House of Brandonilta, mutta sieltä ja ilmeisesti monelta muulta sivustolta loppu :/ Kannattaa käydä liikkeessä katsomassa, jos sieltä vielä löytyisi :)

 5. Avatar ida ihana sanoo:

  Ihania juttuja, etenkin tällaiselle vaaleanpunaisen rakastajalle täällä! <3<3
  Toi pipo näyttää ihan täydelliseltä näihin syyssäihin, ja paita on varmasti ihanan herkkä ja kaunis niin arkeen kuin vähän juhlavampiin tilaisuuksinkin. Sopii varmasti hyvin myös noiden housujen kanssa :)
  Ihanaa viikonloppua!<3<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä kans pidät vaaleanpunaisesta <3 Se on kyllä niin kaunis väri! Oon niin samaa mieltä tuosta paidasta, se menee monissa eri tilanteissa :) Ja hei totta, se sopii varmasti hyvin noiden housujen kanssa. Kiitos paljon ja kivaa viikonloppua myös sinne <3

 6. Avatar Annika sanoo:

  Kaikki ihania! Tykkään itekki vaaleanpunaisesta. Tuo vero modan paita on nuista mun suosikki.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos super paljon Annika kommentistasi! Ilo nähdä sun kans pitävän tuosta puserosta :) xx

Kommentoi