Tyylikysely – syksyn edition

Ihanaa sunnuntaita ja terveisiä makuuhuoneen kaaoksen keskeltä Käytiin eilen Ikeassa ja mukaan tarttui muun muassa uudet peitot ja tyynyt. Oon räjäyttänyt koko makuuhuoneen (ja vähän muitakin huoneita), joten tälle päivälle riittää järjesteltävää ja kodin laittamista. Halusin kuitenkin pitää tästä hommasta pienen breikin, joten tulin moikkaamaan teitä hauskan haasteen merkeissä. Bongasin hetki sitten Jonnan blogista kivan syksyisen tyylikyselyn ja päätin kans ottaa osaa tähän!

1. Mikä on tämän syksyn lempitrendisi? Kyllä se on ehdottomasti beigen sävyt. Ne iskee nyt ja kovaa! Erityisesti kaikissa ihanissa neuleissa ja takeissa. Beige on siitä kiva väri, että sitä pystyy yhdistää lähes minkä kuosin kanssa tahansa. Tilasin itse asiassa eilen kyseisen värisen neulemekon enkä millään malttaisi odottaa sen saapumista. Tuun sitten heti esittelemään sen teillekin 😉

2. Entä mitä trendiä et koe omaksesi? Kuten IN & OUT-postaukseen listasin niin kukonaskelkuviota näkyy nyt tosi paljon erilaisissa vaatteissa, mutta mä en koe sitä omakseni. Joskus oon kyseistä kuosia käyttänyt, mutta nykyään se on omaan tyyliin vähän liian räväkkä.

3. Minkä viime syksyn trendin jatkumisesta olet innoissasi? Leopardikuosin  Toki tämä on aina tullut ja mennyt, mutta viime syksystä asti se on ollut mun vaatekaapin yksiä hallitsevampia kuoseja. Mun tulee käytettyä joka viikko jotain leokuosista – vaatteissa, koruissa tai hiusasusteissa!

4. Onko jotain hankintalistallasi tälle kaudelle? Kuten ylhäälle kirjoittelin niin neulemekon laitoin tilaukseen, mutta muuten ei ole mitään erityistä mielessä. Paitsi niitä urheiluvaatteita, joita en omista juuri ollenkaan. Lisäksi täytyisi löytää joku kiva treenikassi salille, mutta nämä ei periaatteessa ole mitään syksyyn liittyvää eli sanon vain sen neulemekon 😀

5. Mikä on lempiasusteesi syksyyn? Kyllä se on nahkahanskat. Mä oon sellainenkin vilukissa, että voisin nyt jo käyttää näitä päivittäin. Kauniit ja klassiset nahkahanskat menee asussa kuin asussa.

6. Pipo vai hattu? PIPO! Mä tykkään älyttömästi käyttää pipoja. Haha, ehkä sekin johtuu siitä etten halua palella. Multa löytyy muutama suosikkipipo, joita vaihtelen vähän asujen mukaan. Toki välillä käytän kipparinlakkia ja baskeria, mutta silti pipo eksyy päähän useammin.

7. Minkälaisia kenkiä käytät syksyllä? Mun top kolme on 1. nilkkurit 2. saappaat ja 3. tennarit. Myös Timberlandeja tulee käytettyä paljon, mutta ehkä ne menee tuohon nilkkurit-kategoriaan. Kaikkien käyttö vähän riippuu säästä, asusta ja tilanteesta. Sadepäivinä joskus puen jalkaan vanhat suosikit eli Hunterin kumisaappaat.

8. Takkityylisi? Kuten teistä moni tietää niin mä r-a-k-a-s-t-a-n takkeja!! Omistankin niitä ihan liikaa, ainakin Tatun mielestä… Hehe. Mutta oon vuosien aikana oppinut löytämään oman tyylin ja tiedän heti, millaiset takit on mun makuun vuosienkin päästä. Pyrin siis valitsemaan klassikoita eli syksyllä trenssejä, nahkatakkeja ja yksinkertaisia villakangastakkeja. Muutama erikoisempikin löytyy, kuten leo- ja karvatakki.

9. Mitkä ovat kolme lempivaatettasi syksyyn? Apua, niin vaikea valita kolme. Syksy on mun mielestä vuoden kivointa aikaa pukeutumisen osalta, joten mulla on monta lempparia. Sanotaan kuitenkin, että valkoinen paksu neule, nahkahousut ja beige trenssi. Uskon kyllä vahvasti, että uudesta neulemekosta tulee myös yksi lemppareista.

10. Luottoasusi? Kaunis laskeutuva pusero tai simppeli neule, nahkahousut, klassinen villakangastakki, Guccin musta laukku ja mustat nilkkurit. Plus kultaiset korut. Tämä kombo toimii aina.

Mitäs piditte tällaisesta syyskyselystä? Entä onko teillä samanlaisia lemppareita tällä kaudella?

No Comments
 • Minttu
  Posted at 13:23h, 22 syyskuun Vastaa

  Mistä oot hankkinut tuon oranssin neuleen ja noi timberlandit? I-H-A-N-A-T 😍😍

  • Saija
   Posted at 20:20h, 22 syyskuun Vastaa

   Neule on viime vuodelta ja se on Vero Modasta 🙂 Kannattaa katsoa, jos samanlaisia löytyisi myös tänä vuonna. Timberlandit on myös melko vanhat, mutta aikoinaan tilattu House of Brandonilta. Ne on kyllä molemmat aivan ihanat 🙂 <3

 • Nimetön
  Posted at 12:43h, 23 syyskuun Vastaa

  Mistä hankit sen neulemekon?

  • Saija
   Posted at 18:32h, 23 syyskuun Vastaa

   Tilasin BikBokin verkkokaupasta :)!

 • Helmi
  Posted at 18:29h, 23 syyskuun Vastaa

  Voi että, oon iteki syyspukeutumisen suuri fani! Kaikki kuvat tässä postauksessa on ihanan inspiroivia. Tuli mieleen, että tekisitkö taas jonkin vlogi -tyyppisen videon lähiaikoina, niitä on ihana katsoa ☺️

  • Saija
   Posted at 20:23h, 23 syyskuun Vastaa

   Ihana kuulla sun kans pitävän syyspukeutumisesta 🙂 Kiitos tuhannesti! Hei täytyy tehdä, ne on mun lemppareita kaikista videoista. Niitä on jotenkin tosi miellyttävä tehdä. Huippua, että sä tykkäät myös katsoa niitä 🙂 <3

 • Cami
  Posted at 09:34h, 24 syyskuun Vastaa

  Oi vitsi, tää munkin pitää tehdä! Oon oottanu syksyä malttamattomasti ja ihanaa, kun saa vihdoin kaivaa vähän enemmän taas päälle 🙂

  • Saija
   Posted at 12:09h, 24 syyskuun Vastaa

   Tee ihmeessä, mä mielelläni lukisin sun version 🙂 On kyllä ihanaa, kun saa taas pukea enemmän! Erityisesti kaikki neuleet ja takit, ah <3

Post A Comment