Syksyn parhautta on…

Muistan, kun vielä muutama vuosi sitten olin aina syksyn alkaessa tosi pettynyt… Kiva kesä oli takana ja edessä pimeä, synkkä kausi. Nykyään tilanne on aivan eri – mä tykkään syksystä ja jopa loppukesästä alan odottaa sitä! Syksyssä on monia kivoja juttuja  Ajattelin nyt listata ja kertoa, että mitkä on niitä asioita joista mä syksyssä tykkään ja nautin.

Kun saa kaivaa kaapista esille kaikki suosikkineuleet! Tänä syksynä miellyttää moni vanha suosikki eli beigen ja valkoisen sävyiset, leopardikuvioiset ja pinkit (kuvassa näkyvä on mun luottoneule) versiot.

Syksyn kauniit kasvit niin sisällä kuin ulkona. Kävin juuri ostamassa kotiin ihania pampaheiniä, jotka ei ole vielä täysin auenneet mutta tekevät sitä kukkakaupan myyjän mukaan kuulemma noin viikon sisällä! Ulos molemmille terasseille täytyisi kans etsiä jotain kivoja syyskukkia kuolleiden kesäkukkien tilalle, haha.

Hajuvesi* – täältä (mainoslinkki)

Kesän makeiden tuoksujen vaihtaminen hieman mausteisimpiin. Oon tänä vuonna löytänyt monta uutta suosikkihajuvettä ja nyt syksyksi löysin täydellisen ”paremman tuoksun”. Eli tarkoitan tällä sitä, että mulla on erikseen aina arkituoksut ja sitten on ne, joita käytän kun lähden jonnekin spesiaalimpaan juttuun. Toki on myös joitain, jotka käy molemmissa. Oon kauan haaveillut tämän Yes I Am-hajuveden perusversiosta, mutta nyt kun tuli tämä uusi niin innostuin tästä vielä enemmän – tässä yhdistyy muun muassa vadelma, ruusu ja jasmiini.

Kotona kokkailu on sellainen asia, joka nousee pinnalle aina syksyn tullen. Kesällä tulee syötyä enemmän ulkona tai jos syödään kotona niin usein se on jotain grillattavaa. Nyt haluan tehdä kaikkia täyteläisiä vuokaruokia 😀 Kuvassa näkyy tämän päivän lasagne ja viikonlopulle suunnittelin taas uunifetapastan tekoa. Se on yksi meidän ylivoimaisista lemppareista!

Ulkona lenkkeily on nyt erityisen kivaa, kun on raikas ja hieman viileä sää. Eikä mene kauaa, kun ruska on parhaimmillaan! Sitä on joka vuosi niin kiva ihastella 

Sisustusinspiraation nouseminen ja syksyllä se tarkoittaa nimenomaan lämpimistä sävyistä haaveilua. Haluan ehdottomasti lisätä sisustukseenkin beigeä, ainakin tekstiilien avulla! Kuten näillä kuvien kauniilla Annon vohvelipyyhkeillä, jotka ostin hetki sitten. Viikonloppuna olisi myös tiedossa reissu Ikeaan. Muutama puuttuva juttu lähtee ostoslistalle, mutta muuten pyrin toimimaan äidin makutuomarina 😉

Mistä asioista te pidätte syksyssä?

*tuote saatu


No Comments
 • Nimetön
  Posted at 08:05h, 19 syyskuun Vastaa

  Mistä nuo pyyhkeet on?

  • Saija
   Posted at 08:54h, 19 syyskuun Vastaa

   Ne on tilattu Aala-nimisestä verkkokaupasta :)!

 • Roosa
  Posted at 17:06h, 19 syyskuun Vastaa

  Syksyssä on kyllä paljon kivoja puolia, esimerkiksi kynttilöiden polttaminen, syysvaatteet ja just toi lenkkeily mistä säkin mainitsit 🙂 Lisäksi tykkään tosi paljon leipoo syksyllä, etenkin omenapiirakkaa tai kaura-omena paistosta. Ostin just uudet kumpparitkin niin ei sadepäivätkään harmita enää niin paljoa 😀

  • Saija
   Posted at 12:14h, 22 syyskuun Vastaa

   Nuo on kyllä ihan parhaita puolia syksyssä 🙂 Hei mä kans innostuin juuri leipomaan kinderpiirakkaa! Saa nähdä, mitä muuta keksin leipoa tämän syksyn aikana. Tekisi mieli kans tehdä jotain omenoista. Oi uudet kumpparit auttaa varmasti sadepäivien harmituksessa :D<3

 • J
  Posted at 17:40h, 19 syyskuun Vastaa

  Tuleeko vaatehuoneen postausta pian? 😊 Itselle ajankohtainen kun on tekeillä ja tarvisi inspiraatiota.

  • Saija
   Posted at 11:52h, 20 syyskuun Vastaa

   Hei joo voin tehdä pian! Siitä saakin kivan laajan postauksen aikaan 🙂

 • Sonja
  Posted at 18:54h, 19 syyskuun Vastaa

  Ihana lenkkipolku! Mistä tälläisiä löytyy? 😊

  • Saija
   Posted at 11:52h, 20 syyskuun Vastaa

   Tämä on Seinäjoelta Karhuvuoresta :)!

 • ida ihana
  Posted at 17:54h, 20 syyskuun Vastaa

  Mulla myös kaikki kotijutut, sisustus, kotiruoka, leipominen, käsityöt ja sarjat ja leffaillat tuntuu niin kivoilta aina syksysin 🙂 Vaikka kyllä näillä aurinkoisilla keleillä kelpaa ulkoillakin!<3 Ja onhan se silloin kiva, kun saa pukeutua taas lämpimiin neuleisiin ja vähintäänkin kesän jälkeen "uusiin" syysvaatteisiin 🙂
  Ihanaa syysviikonloppua!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Posted at 13:10h, 22 syyskuun Vastaa

   Oi kuulostaa ihanalta! Leffaillat on kyllä kans syksyn parhautta <3 Niinpä, kyllä syksyssä on monia hyviä puolia kun niitä alkaa kunnolla miettimään. Kiitos sulle paljon kommentistasi ja samoin sinne 🙂 xx

 • Annika
  Posted at 22:46h, 20 syyskuun Vastaa

  Ite en oikein tykkää syksystä, sekin vaikuttaa, et on haikeaa, kun kesä on ohi. Mutta kivointa syksyssä on ruska ja kynttilät.

  • Saija
   Posted at 09:19h, 22 syyskuun Vastaa

   Voi ei, harmi kuulla 🙁 Mutta onneksi syksystä löytyy jotain kivaa, kuten ruska ja kynttilät. Kynttilät tuo rentouttavaa tunnelmaa <3

 • Syksy
  Posted at 11:46h, 22 syyskuun Vastaa

  Olisi kiva jos postauksia tulisi vähän useammin, olisi kiva kuulla myös Danielista pitkästä aikaa jotain🤔

  • Saija
   Posted at 12:23h, 22 syyskuun Vastaa

   Kiva kuulla, että toivoisit useammin postauksia 🙂 Haluaisin itsekin päivitellä useammin. Nyt on ollut niin haastavaa aikaa, kun Daniel on tehnyt poskihampaita ja on koko ajan kiukkuinen niin en ole päässyt juuri ollenkaan koneelle. Onneksi pian varmasti helpottaa niin pääsen päivittelemään ja ehdottomasti myös hänen kuulumisia :)!

Post A Comment