IN & OUT // Rottinki, beiget urheiluvaatteet…

Heissan  Ja kivaa sateista sunnuntaita! Tällaisina päivinä on jotenkin erityisen kiva selailla netissä kaikkia inspiraatiosivustoja ja siitä sainkin idean tulla tekemään uuden version IN & OUT-postaussarjasta. Tällä kertaa mukana on jo kunnolla syksyn uusimpia trendejä – mitä oon mistäkin mieltä? Se selviää nyt 😉

– sisältää mainoslinkkejä –

Vaaleanpunaiset pipot

Ei mene kauaa, kun on taas tarvetta pipolle! Niissä näkyy nyt paljon vaaleanpunaista väriä ja oon tästä tietysti innoissani. Syksyllä ja talvella takit on usein tummia, joten niiden kaveriksi on kiva saada väriä ja mikäs siihen sopisikaan paremmin kuin tällainen. Multa löytyy entuudestaan tuo vasemman puoleinen Samsøe & Samsøe-merkin pipo ja odotan kovasti, että saan sen taas käyttöön. Kuva 1 & 2.

Rottinkiset yksityiskohdat sisustuksessa

Nyt kovasti pinnalle takaisin pyrkimässä on rottinki! Mä en ole (vielä) lämmennyt kokonaan rottinkisille huonekaluille… Mutta sen sijaan oon rakastunut näihin, missä rottinkia on käytetty yhdessä mustan värin kanssa. Esimerkiksi tuo upea tuoli ja tarjotin on tosi kauniita! Kuva 1 & 2.

Beiget urheiluvaatteet

Nyt, kun oon innostunut treenaamisesta niin on alkanut myös kiinnittämään enemmän huomiota erilaisiin urheiluvaatteisiin. Erityisesti nämä kauniit beigen väriset versiot miellyttää mun silmää tällä hetkellä Oon myös kuullut, että juuri nämä Aim’n-merkin omat on myös todella mukavat päällä. Onko teillä kokemusta juuri tästä kyseisestä setistä? Kuva 1 & 2.

Mustat vaatteet valkoisilla saumoilla

Nyt näkee tosi paljon näitä mustia tai tummansinisiä vaatteita, joissa on yksityiskohtina valkoiset näyttävät saumat. Mä en lämpeä tälle trendille jostain syystä ollenkaan! Varmaan siksi, että ajattelen näiden olevan niin ohimenevä hitti… Kuva 1 & 2.

Värikkäät käärmeennahkaiset laukut

Vaikka kyseinen kuosi mua miellyttää niin tällaisten kirkkaiden värien kanssa se on mulle ”too much”. Vaikka onhan tällainen väripilkku hauska yksityiskohta asuissa ja omistan itsekin keltaisen laukun niin silti pidän mielellään värit + näyttävät kuosit erikseen. Kuva 1 & 2.

Kukonaskelkuvio

Tämä kuosi on välillä mun mieleen ja välillä taas ei. Nyt, kun se on jälleen nousemassa hitiksi niin oon enemmän sitä mieltä, että se kuuluu out-osioon. Saa nähdä muuttuuko mieli jossain vaiheessa 😀 Nyt se tuntuu liian hallitsevalta kuosilta, varsinkin vaatteissa. Kuva 1 & 2.

Mitäs mieltä te ootte? Ollaanko näistä kohdista samaa vai eri mieltä?

No Comments
 • Annika
  Posted at 21:50h, 15 syyskuun Vastaa

  Oikeastaan kaikista samoilla linjoilla, paitsi kukonaskelkuviosta en itekkään tiiä. En ite käyttäs, mut joillekki sopii:)

  • Saija
   Posted at 21:52h, 15 syyskuun Vastaa

   Kiva kuulla meidän olevan samaa mieltä lähes kaikista 🙂 Joo oot oikeassa! Mäki sitä välillä tykkään käyttää, mutta nyt on taas kausi ettei iske 🙂

 • Cami
  Posted at 22:16h, 15 syyskuun Vastaa

  Tässä kuussa ei pitänyt ostaa lainkaan uusia vaatteita, mutta eilen tuli ostettua vaaleanpunainen pipo Hennesiltä 🤦🏼‍♀️🤣 Tää väri ei varmaankaan yllättäny sua mitenkään 🙈 Noi OUT-jutut on munkin mielestä aika kamalia ja lisäisin myös rottingin sinne omasta puolestani. Kauhistelin juuri Habitaressa kamalaa rottinkista sängynpäätyä. Se on vaan no no mulle 😕

  • Saija
   Posted at 13:17h, 17 syyskuun Vastaa

   Eikä 😀 Haha, no mutta sille on aivan varmasti käyttöä! Ja on kyllä ihan sun värinen pipo 😉 Vaaleanpunainen toimii niin hyvin lähes kaikessa <3 Harmi kuulla, että sä et lämpeä rottingille. Toki mäki olin vielä hetki sitten sitä vastaan, mutta pienissä määrin se näyttää jo hyvältä :p

 • ida
  Posted at 00:41h, 16 syyskuun Vastaa

  Mä tilasin viime viikolla just kyseiset urheiluhousut ja voin kertoa että p a r h a a t ikinä!! niin mukavat, hyvin istuvat mutta silti jotenkin kauniit värinsä puolesta, suosittelen <3

  • Saija
   Posted at 13:18h, 17 syyskuun Vastaa

   Niinkö!! Ihana kuulla näin hyviä kokemuksia niistä 🙂 Täytyy kyllä varmaan kans hankkia, ne vaikuttaa just täydellisiltä <3

 • Kosmetiikkakatri
  Posted at 21:17h, 16 syyskuun Vastaa

  Mun mieelstä rottinki on niin aina out. Mutta pipo on ihana!

  • Saija
   Posted at 09:01h, 18 syyskuun Vastaa

   Harmi, että rottinki ei suhun iske :/ Mäki pidän vielä isoissa määrin sitä out-puolella, mutta pienissä määrissä se taas näyttää kivalta. Vaaleanpunaiset pipot on kyllä niin kauniita 🙂 xx

 • ida ihana
  Posted at 12:21h, 17 syyskuun Vastaa

  En ole todellakaan mikään kovin trenditietoinen, ja käytän varmaan aina paljon myös out-juttuja, mutta saan silti paljon inspiraatiota näistä sun visuaalisesti kivasti toteutetuista in ja out -postauksistasi 🙂 Kiitos!<3
  Vaikka tänään onkin ollut aurinkoista, kaivoin jo viime syksynä neulomani vaaleanpunaisen pannan esille. Se on vaaleanpunainen kuten 90% jutut aina mulla 😉 Mutta onpa ihanaa, että nyt tänä syksynä vaaleanpunaista on muidenkin päässä!;)
  Ihanaa viikkoa ja kiitos postauksesta!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Saija
   Posted at 13:51h, 18 syyskuun Vastaa

   Hei ihana kuulla, että saat näistä postauksista inspiraatiota 🙂 Mun mielestä on kiva nähdä, että mistä muut pitää ja vaikka joku mun out-juttu olisi toisen suosikki niin ei haittaa 🙂 Jokainen saa tykätä siitä, mistä haluaa <3 Oi vaaleanpunainen panta kuulostaa kauniilta ja sopii varmasti moneen asuun. Kiitos sulle kovasti kivasta kommentista ja ihanaa viikkoa <3 xx

 • Tyylikysely - syksyn edition - Saijis
  Posted at 13:07h, 22 syyskuun Vastaa

  […] Entä mitä trendiä et koe omaksesi? Kuten IN & OUT-postaukseen listasin niin kukonaskelkuviota näkyy nyt tosi paljon erilaisissa vaatteissa, mutta mä en koe […]

Post A Comment