Käärmeennahkatennarit

Moi! Mites teidän viikko on sujunut? Mä istuskelen tällä hetkellä makkarissa, johon alkoi juuri paistaa ilta-aurinko. Koko päivän on satanut, joten pieni auringonpaiste piristää kyllä kummasti. Kohta oon lähdössä salille tekemään jalkatreenin. Viikonloppuna muuten treffaan ensimmäisen kerran pt:n kanssa ja odotan sitä kyllä innolla :) Mutta ennen kuin teen lähtöä salille niin halusin tulla jakamaan teille uusimmat asukuvat:

Jacket* – HERE | Shirt – Jacqueline De Yong | Jeans – HERE | Shoes* – HERE | Bag – YSL | Watch – Daniel Wellington (*gift/adlinks)

Puin päälle ensimmäistä kertaa tänä syksynä ”kunnon takin”. Nahkatakkeja on kyllä tullut pidettyä jopa kesällä, haha! Mutta tällainen ryhdikäs hieman paksumpi takki on syksyn must-juttu. Sen kanssa voi yhdistää lähes mitä vain ikinä keksiikään, mutta tällä kertaa mä puin sen kanssa simppelit mustavalkoiset vaatteet. Asun näyttävin yksityiskohta on käärmeennahka-kuvioiset tennarit, joista oon puhunut teille täällä blogin puolella jo aikaisemminkin. Ne tuo kivan erikoisen lisän asuun! Vai mitäs te ootte mieltä? Tykkäättekö tästä asusta?


6 Responses to “Käärmeennahkatennarit”

 1. Avatar Cami sanoo:

  Nätti asu ja kaunis tuo takki <3 Mä oon oottanu syksyä kovasti ja kävin eilen syksyn ekalla raikkaalla juoksulenkillä :) Tekee niin hyvää, vaikka pimeyttä en todellakaan oota! Se tosin tietää kynttilöitä <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ihanainen <3 Oi kuulostaa kivalta! Syksyllä on kyllä niin raikas sää lenkkeillä :) Pimeys ei kyllä houkuttele, mutta mä kans odotan kynttilöiden polttamista. Niistä tulee niin ihana tunnelma <3

 2. Avatar Si sanoo:

  Ihana asu, etenkin takki! :) Meinasitko tehdä muuten koko teidän asunnosta esittely postauksen, muistelen että olisit joskus maininnut?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti :) Kiva kuulla sun pitävän tästä! Joo aion tehdä, ollaan ensi viikonloppuna menossa Ikeaan hakemaan yks puuttuva juttu ja sitten pääsen sen kuvailemaan :)

 3. Avatar Katri sanoo:

  Ihanat nuo kengät!

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä sun kans pitävän niistä :) Ne on kyllä niin kivat ja tosi kevyet jalassa <3

Kommentoi