Kesän viimeisen kuukauden suosikit

Hei  Mulla on selvästi ajatukset ihan syksyssä! Aloin suunnittelemaan tätä uutta kuukauden suosikit-postausta ja mietin, että miten ihmeessä tuntuu kuin elokuusta olisi ikuisuus… Vaikka siitä on vain viisi päivää? Kai pihalla oleva sateinen ja kylmä sää tekee tunteen kuin olisi syksy jatkunut jo pidempään :D Tässä on nyt elokuulta kertyneitä juttuja – osa hieman kesäisempiä kuin toiset!

– sisältää mainoslinkkejä –

Kengät* – täältä

Nämä super mageet kengät vilahti muutama viikko sitten mun Instagramissa ja ne sai paljon kyselyitä aikaan enkä ihmettele yhtään! Onhan nämä nyt niin kivannäköiset niin malliltaan kuin väriltään. Nämä sopi hyvin käytettäväksi loppukesään, mutta miksei myös piristämään tulevaa pimeää jaksoa. Vaikka syksyisin tulee käytettyä paljon mustia kenkiä niin lupaan tänä vuonna pukea nämä jalkaan mahdollisimman usein!

Muistivihko – Marimekko

Tulin niin iloiseksi, kun löysin paksun muistivihon ilman viivoja ja vielä yhdeltä lempimerkiltä. Tänne on kätevä kirjoitella esim. suunnitelmia tulevista postauksista. Vaikka muistivihot ei aina esillä olekaan niin on se silti kiva, jos ne näyttää hyvältä ja sopii muuhun sisustukseen ;-)

Bikinit – H&M

Tilasin alennusmyynneistä älyttömän söpöt bikinit! Omistan lähes pelkästään uimapukuja, joten halusin edes yhdet bikinit. Näitä tulikin käytettyä viime kuulla niin uimassa kuin mökillä paljuilemassa. Kauniin väriset ja ihanat röyhelöt yksityiskohtina  Syy, miksi erityisesti tykkään näistä on tukevuus… Yleensä olkaimettomat yläosat tippuu vähintään uidessa, mutta näiden kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa.

Luomiväripaletti* – täältä

Pidin hetki sitten kunnon siivousoperaation kaikille meikeilleni! Putsasin purkit ja heitin pois vanhentuneet versiot. Varsinkin vanhoja (ja rikki menneitä) luomivärejä multa löytyi p-a-l-j-o-n. Niinpä vanhojen tilalle täytyi löytää uusia. Tämä I Heart Revolutionin paletti herätti kiinnostuksen hauskan ”suklaa” ulkonäkönsä kuin edullisen hinnan vuoksi. Ja vitsit, mitä sävyjä sekä pigmenttejä tässä on! Iso, iso suositus kyseisellä paletille. Välillä yhdistelen tästä ja siitä hetki sitten esittelemästäni Lancomen paletista sävyjä keskenään.

Pussukka – Louis Vuitton

Mulla on ollut tämä LV:n Mini Pochette jo monta vuotta, mutta pidemmän aikaa se on ollut käyttämättömänä… Viime kuulla ”löysin sen uudestaan” ja käyttötarkoituksia tuli mieleen yhtäkkiä vaikka kuinka paljon! Paras oli ottaa tämä rannalle rantakassiin ja laittaa sinne kaikki tärkeät pienet jutut, kuten autonavaimet.

Mitäs piditte näistä mun viime kuun suosikeista?

6 Responses to “Kesän viimeisen kuukauden suosikit”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihania suosikkeja :) Tilasitko mitään Metsolalta tai Minirodinilta?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Kiva kuulla, että pidit! Tilasin Mini Rodinilta isommassa koossa täydennystä leokuosista. Se on meidän lemppari <3

 2. Avatar ida ihana sanoo:

  Voi, täällä bujoilija ja kaikenmaailman vihkoilija kyllä niin ihastui tuohon Marimekon vihkoon -mahtava koko, paksuus viholla myös, ja vieläpä kierrekansilla ja ilman viivoja!:)
  Nuo tennarit on kyllä myös supersuloiset <3 Itse olen muutenkin sellainen, että kuljen aina ja kaikkialla tennarit jalassa :)
  Ihanaa viikonloppua!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo on niin täydellinen vihko :) Iso suositus sille! Parasta just, kun on ilman viivoja :) Kiva kuulla, että myös tennarit ovat sun mieleen. Mä kans tykkään niistä älyttömästi ja niitä onkin tullut paljon käytettyä. Kiitos sulle kommentistasi <3

 3. Avatar Taina sanoo:

  Hei. Miten nuo kaikki kenkäsi ovat kuin uusia? Olisiko sulla vinkkejä kenkien pesuun ja huoltoon? Mulla muutama suosikki kenkä ja olisi ihana tietää miten niistä saisi nauttia mahdollisimman pitkään… varsinkin nahkaiset lenkkarit, onko jotain aineita yms mitä suosittelet

  • Saija Saija sanoo:

   Kuva vähän hämää, kyllä niistä likaakin löytyy :D Osasta vähän enemmän ja osasta vähemmän! Mun vinkki lenkkareiden puhdistukseen on kosteuspyyhkeet. Joko sellaiset kunnon siivouskosteuspyyhkeet tai sitten vauvojen puhdistuspyyhkeet. Niillä lähtee niin hyvin kaikki lika eikä materiaalit kärsi yhtään :p

Kommentoi