Syksyinen kietaisuneuleasu

Huomenta aamukahvin äärestä Ja ihanaa sunnuntaita! Tänään on koko viikon ensimmäinen ja ainoa rauhallinen aamu, joten nautin tästä missäs muuallakaan kuin koneen ääressä. Halusin tulla jakamaan teille uusimmat asukuvat, jotka on räpsitty viikon ainoana viileämpänä päivänä. On kyllä ollut ihan super kiva nauttia taas helteistä. Mä toivoin vielä yhtä helleaaltoa ja toive toteutui ;-) Eikä ensi viikonkaan sääennusteet näytä yhtään hassummalta! Tälläiselle syyslookille ei taida nyt olla käyttöä, mutta olkoot tämä inspiksenä tuleville kylmille ilmoille. 

Kietaisuneule. Saattaa kuulostaa hankalalta ja epämukavalta, mutta se on kaikkea muuta! Jotenkin niin istuva päällä ja ihanan lämmin. Kietaisumalli tuo neuleeseen ryhtiä ja on sen vuoksi kivan erilainen. Beige sävy on kaunis ja kuuluu myös tämän syksyn trendiväreihin. Kietaisusta tulee hauskaksi yksityiskohdaksi solmu neuleen sivulle.

Farkut. Mun kriteerit mustien farkkujen suhteen on: a) tiukat b) ei liian pitkät c) miellyttävät päällä ja näissä kuulkaas yhdistyy kaikki kolme kohtaa! Oon joku 162cm pitkä ja sopivan mittaisten farkkujen löytäminen on välillä yllättävänkin haastavaa. Sen takia olo on kuin lottovoittajalla, jos löytää juuri oikeanlaiset. Haha!

Laukku. Edelleen yksi suosikeistani – Guccin GG Marmont  Laukku on ostettu jo muutama vuosi sitten, mutta tiesin jo silloin sen menevän mulla pitkään. Musta sametti ja kultaiset yksityiskohdat tuskin alkaa koskaan kyllästyttämään. Huomasin hetki sitten, että laukun arvo on tässä parin vuoden aikana noussut. Sen hinta on Guccin sivuilla nyt 200€ enemmän kuin silloin, kun mä ostin sen. 

Kengät. Vuosia sitten Flattered-merkiltä pr-lahjana saadut kengät, jotka on mun ikisuosikit. Niissä on mokkaa ja nahkaa + ulkonäkö on muutenkin ajaton. Harmi vaan, että näissä alkaa näkyä kulumista… En haluaisi luopua näistä ikinä :D Ehkä täytyy yrittää pelastaa ne jotenkin.

Sweater* – HERE | Jeans* – HERE | Bag – Gucci | Shoes – Flattered | Watch – Cluse (*gift/adlink)

Korut. Mulla on korvissa leopardiset korvikset, joista ei tällä kertaa tullut otettua lähikuvaa. Ranteesta löytyy siro kello, jossa on ohut nahkainen ranneke. Pyrin valitsemaan korut aina niin, että ne sopii väreiltään ja materiaaleiltaan asuun. Simppelit versiot toimii parhaiten arkiasuissa!

Mitäs te pidätte tästä asusta?


7 Comments
 • Avatar
  Annika
  Posted at 13:18h, 01 syyskuu Vastaa

  Tosi kiva asu! Yksinkertainen ja tyylikäs. Tollanen solmuneule kyl huokuttelis, ehkä mää jostain löyän kivan sellaisen itellekki:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:52h, 01 syyskuu Vastaa

   Kiitos hirmuisesti Annika <3 Mukava nähdä sun pitävän tästä asusta! Tuollainen solmittava neule on kyllä kivaa vaihtelua normineuleisiin. Toivottavasti löydät mieluisan :)

 • Avatar
  Cami
  Posted at 14:35h, 01 syyskuu Vastaa

  Oot kyllä niin upea <3 Mä hankin myös juuri tummansinisen kietaisuneuleen Ted Bakerilta second handina :) Vielä kun ilmat vähän viilenisi niin pääsisi käyttöön!

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:58h, 01 syyskuu Vastaa

   Voi kiitos Camilla <3 Oi kuulostaa kivalta! Se sopii sulle varmasti, neuleet on kyllä yksi parhaimmista asioista syksyssä :)

 • Avatar
  Minttu
  Posted at 23:00h, 01 syyskuu Vastaa

  Heippa! Ihana asukokonaisuus :) Osaatko sanoa, että onko kyseiset farkut nopeasti kuluvaa sorttia, meinaan nykypäivänä tuntuu et mustia farkkuja saa ostaa kahen kuukauden välein kun väri kuuluu niin nopeaa pois?

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:03h, 02 syyskuu Vastaa

   Kiitos paljon Minttu <3 En osaa valitettavasti vielä sanoa, että kuinka kestää kuukausien käytössä. Nämä on melko uudet, mutta ekan kerran pesun jälkeen ne eivät ainakaan haalistuneet :)

 • Vuodenajan vaihdoksen asukooste - Saijis
  Posted at 19:36h, 03 lokakuu Vastaa

  […] 1. Kietaisumallinen neule + mustat yksityiskohdat (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Post A Comment