IN & OUT // Vaaleanpunaisia astioita, kaksi värisiä kenkiä…

Elokuu on jo melkein puolessa välissä… Huh, kovaa vauhtia mennään kohti syksyä! Se näkyy jo uusissa trendeissä, koska koko ajan tulee uusia syksyyn liittyviä juttuja. Mä olisin mielelläni jo niitä listaillut tähän uuteen IN & OUT-postaukseen, mutta annan niiden vielä vähän odottaa. Nimittäin koen elokuun olevan vielä kesäkuukausi ja joitain kesäjuttuja on vielä listaamatta Eli tältä näyttää tämän hetken kooste:

– sisältää mainoslinkkejä –

Edestä solmittavat taskulliset jumpsuitit

En oikein tiedä, millä nimellä näitä jumpsuitteja tulisi kutsua… Ne on ”ryhdikkäämpiä” kuin normaalit, niissä on rintataskut, edessä solmittavat nauhat ja niin edelleen. Noh, ymmärrätte varmasti mitä tarkoitan. Osa varmaan muistaakin, että multa löytyy tällainen. Kerrankin joku trendivaate, jonka jo omistan ;) Tällainen on kyllä näppärä, kun se menee lenkkareiden kanssa arjessa ja korkojen kanssa juhlissa. Kuva 1 & 2.

Vaaleanpunaiset Marimekon astiat

Viime viikolla (vai sitä edellisellä viikolla?) julkaistiin nämä kauniit Marimekon vaaleanpunaiset Siirtolapuutarha-astiat. Kuten astiapostauksessa esittelin niin meiltä kyseisiä astioita löytyy mustavalkoisena ja ollaan kyllä tykätty niistä tosi paljon. Yritin ehdottaa näitä Tatulle muumimukien tilalle, mutta hän ei oikein innostunut :D Anyway, on nämä niin söpöjä! Kuva 1 & 2.

Beige-valkoiset tennarit

Jos täytyisi nimetä joku hittiväri niin se on jo hetken aikaa selvästi ollut beige ja tai ylipäätään kaikki eri ruskean sävyt. Mä omistan beigen värisiä vaatteita jonkin verran ja niitä on kesän aikana kyllä tullut käytettyä. Hulluna lenkkarifanina iskin tietysti silmäni näihin beige-valkoisiin lenkkareihin, joita on ilmestynyt muutamaltakin eri merkiltä. Mun mielestä kivaa vaihtelua kokovalkoisille kengille ja mustat yksityiskohdat korostaa kivasti tätä väriyhdistelmää. Kuva 1 & 2.

Tummankeltainen ruutukuosi

Tykkään tästä tummasta keltaisen sävystä, mutta jotenkin tässä ruutukuosissa se on liikaa. Vaikka tämä sopii nyt syksyyn niin mä en osaa itseni päälle tätä kuvitella. Mä oon joskus nuoruudessa käyttänyt värikästä ruutukuosia eri vaatteissa, joten ehkä tämä muistuttaa liikaa niitä :D Kuva 1 & 2.

Puuvillakankainen valaisin

Näihin valaisimiin moni on varmasti törmännyt Instagramin sisustuskuvissa, nimittäin nämä tuntuu olevan tällä hetkellä ”se juttu”. Näitä löytyy niin edullisimmilta brändeiltä kuin design-merkeiltä, mutta moni on myös innostunut tekemään tällaisen itse. Mä tykkään näyttävistä valaisimista, mutta tämä ei valitettavasti miellytä yhtään mun silmää… Kuva 1 & 2.

Petroolin väriset vaatteet

Tässä on myös yksi suosittu trendiväri niin muodissa kuin sisustuksessa. Mä en jostain syystä lämpeä kyseisen sävyn vaatteille, vaikka monia ihania vaatteita on tullut vastaan. Oon tosi rohkea käyttämään erilaisia kirkkaita tai sitten vuorostaan vaaleita värejä, mutta kaikissa vähänkin tummissa sävyissä alan epäröidä. Aina tulee sitten luotettua vaan tuttuun ja turvalliseen mustaan :D Kuva 1 & 2.

Mielelläni kuulisin, että mitä mieltä te ootte näistä kohdista?

14 Responses to “IN & OUT // Vaaleanpunaisia astioita, kaksi värisiä kenkiä…”

 1. Milja sanoo:

  Siis mä taas rakastan niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin tota petroolia :D

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että sä tykkäät siitä! Nämä postaukset on siitä kivoja, kun näkee paljon eri mielipiteitä :)

 2. emma sanoo:

  jos en oo ihan väärässä, niin noita jumpsuitteja kutsutaan työmies-haalareiksi :) ja voi että, keltanen ruutu ja noi vihreän sävyt on just omia lemppareita etenkin vaatetuksessa haha <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oikeasti? Hauska nimi :D Mutta toisaalta sehän kuvastaa niitä tosi hyvin, haha. Hei tosi kiva, että sä pidät noista väreistä <3 Niin mielenkiintoista nähdä, miten löytyy eri mielipiteitä joistain jutuista :)

 3. Cami sanoo:

  Siis mä inhoan yli kaiken kaikkia Marimekon juttuja, mutta noi vaaleanpunaiset astiat oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä <3 Nuo olis just niin mun tyyliä (et varmaan ois arvannu), että ehkä pakko hankkia xD

  Aika samoilla linjoilla ollaan näistä, mutta noista lenkkareista en itse innostu. Nuo pellavakankaiset valaisimet voisi olla kauniita, mutta ai vitsi ne varmaan kerää pölyä ihan älyttömästi :S

  • Saija Saija sanoo:

   Mä osasin arvaillakin, että noista Marimekon jutuista sä voisit tykätä ;-) Nuo sopisi sulle kyllä niin hyvin! Kiva, että ollaan melkein kaikista jutuista samaa mieltä. Tuo on muuten totta! Kankaaseen kiinnittyy pöly niin herkästi :/

 4. ida ihana sanoo:

  Tykkään tosi paljon tuosta Marimekon siirtolapuutarha-sarjasta, ja musta on ihanaa, kuinka Marimekko on ottanut klassikkokuoseihinsa uusia raikkaita värejä :) Tuo vaaleanpunainen olisi tietysti ihan mun juttu <3 Mutta epäilen myös vähän poikaystäväni suhtautumista ;)... Toisaalta ehkäpä vaaleanpunainen ja musta muki sopisivat meille ja hyvin yhteen, tai muuten eri värejä yhdistelemällä. Ja eihän sitä koko sarjaa tarvitsekaan kerralla hankkia :)
  Kiitos inspiroivasta postauksesta ja mukavaa loppuviikkoa!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla sun kans pitävän siitä :) Oon samaa mieltä! Tosi kiva, että tulee myös eri värisinä. Sehän voisi olla niin, että sä juot vaaleanpunaisesta mukista ja poikaystäväsi mustasta ;-) Niin ne sopisi hyvin yhteen ja oot oikeassa, eihän sitä koko sarjaa tarvisi hankkia. Mun mielestä erityisesti just nuo mukit on kauniit. Kiitos sulle ihanasta kommentista ja kivaa loppuviikkoa sinnekin <3 xx

 5. Keltainen ruutukuosi tuo niin elävästi mieleen 90-luvun kulttileffan Cluelessin ettei mitään rajaa. Pukeutuisinko siihen? En, pidin sitä jo teininä mauttomana ja se on sitä vahvasti edelleen :D

  • Saija Saija sanoo:

   Haha voi ei :D Se tuo kyllä niin vahvasti menneet ajat mieleen! Ruutukuosi on muutenkin tosi näyttävä kuosi, joten uskon että se jakaa porukan hyvin kahteen osaan :D

 6. Elli sanoo:

  Joo mä niin rakastuin noihin Marimekon uusiin vaaleanpunaisiin astioihin! :D<3 Harmi ettei just nyt ollut varaa (eikä kaapeissa kyllä tilaakaan) kokonaiselle uudelle astiastolle hahhah!

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on kyllä niin kauniita astioita :) Haha! Noissa on se paha, että tekisi just kerralla mieli ostaa koko astiasto :D

 7. Sini sanoo:

  Noi vaaleanpunaiset Marimekon astiat on niin söpöjä! Ostinkin juuri tuollaisen mukin ja olen niin paljon tykännyt siitä :D

  • Saija Saija sanoo:

   Niin samaa mieltä :) Ei olisi värivalinta voinut paremmin onnistua! Oi ihanaa, kyllä kelpaa juoda siitä :)<3

Kommentoi