Pukeutumisvaikeuksia

Heii tyypit ja ihanaa sunnuntaita Tänään halusin tulla kirjoittelemaan aiheesta nimeltä: tämän hetken pukeutumisvaikeudet. En varmaan ole ainoa, jolle tuottaa vaikeuksia keksiä päälle pantavaa tähän aikaan vuodesta? Kalenteri sanoo, että on vielä kesä mutta sää ulkona näyttää paremminkin syksyltä… Välillä käy niin, että aamulla on kylmä, päivällä tosi lämmin ja illalla taas viileä. Yritä siinä sitten valita vaatteet, joita voisit käyttää aamusta iltaan. Mä oon käyttänyt tosi paljon farkkuja ohuiden puseroiden kanssa, mutta kyllä mä jo yhtenä päivänä turvauduin neuleeseen.

Dress* – HERE (on sale) | Bag – Gucci | Shoes – Adidas | Sunnies – H&M (*gift/adlink)

Eilen sen sijaan lämpötilat hieman nousi, joten päädyin pukemaan päälle pehmeän farkkua muistuttavasta kankaasta tehdyn mekon. Siinä on pitkät hihat, mutta kuuma sillä ei silti tullut! Mekon kaveriksi puin lenkkarit, Guccin laukun ja hopeiset korut. Tänään ei pukeutumisvaikeuksia ole, koska ajattelin hengailla koko päivän trikoissa ja t-paidassa :D Sunnuntait ilman suunnitelmia on just tämän takia ihan parhaita!

Miten te olette viime päivinä pukeutunut? Onko pukeutuminen tuottanut ongelmia?

4 Comments
 • Avatar
  Annikaa
  Posted at 13:04h, 11 elokuu Vastaa

  Voin samaistua tuohon, että tähän vuodenaikaan on vaikea valita vaatteita. Monesti mulla on takki ja housut, koska täällä on välil ollu aika kylmää ja sit takin alla joku pitkähianen ja voi sit ottaa takin pois, jos tulee lämmin. :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:09h, 11 elokuu Vastaa

   Tämä on kyllä niin hankalaa aikaa pukeutumisen osalta :/ Tuo on tosi hyvä taktiikka! Kyllä sitä takkia vaan tarvitsee koko ajan enemmän, vaikka ei periaatteessa ole vielä syksy :D

 • Avatar
  Life with Satu
  Posted at 14:54h, 12 elokuu Vastaa

  Mä olen huomannut että sukat ratkaisee paljon. Kestän paljainsäärin mekot ja hameet helposti jos on tennareissa sukat, mutta ilman sukkia sitten taas pelelee. Pääosin siis farkut ja pusero tai hame ja pusero. Vielä en ole sukkahousuihin tuvautunut vaikka sekin vielä tulee jossain kohtaa, en halua ihan vielä luovuttaa.

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:49h, 13 elokuu Vastaa

   Niinkö? En ole tullut ajatelleeksi edes :o Toki välillä on kylmä ilman sukkia, mutta en ole ikinä tajunnut sen vaikuttavan niin paljoa. Täytyy kiinnittää tähän jatkossa huomiota. Kiitos sulle kommentistasi :)

Post A Comment