Lämpimiä sävyjä makuuhuoneeseen

– sisältää mainoslinkkejä –

Heissan  Mainitsin viime viikolla eräässä postauksessa, että ollaan tehty makuuhuoneeseen pieniä sisustusmuutoksia ja lopputuloksesta tuli parempi kuin mitä edes osattiin odottaa! Mä tunnetusti rakastan sisustamista ja nautin siitä fiiliksestä, kun jonkun paikan saa valmiiksi. Meillä on hyvin mustavalkoiseen painottuva sisustus, mutta oon jo kauan halunnut tuoda mukaan lämpöä. Makkariin sitä lähdettiin hakemaan maalaamalla päätyseinä sekä tuomalla mukaan vaaleita tekstiilejä. Myös valaisimet pääsi vihdoin paikoilleen ja yöpöytä sai viimeistelyä kauan etsityn kukkamaljon myötä.

Kynttilä – Jo Malone | Maljakko – H&M Home | Kattovalaisin – täältä

Vaikka tiedettiin, että halutaan lämmin sävyinen seinä niin vaihtoehtoja oli aivan liikaa :D Meidän mukaan kaupasta lähti 4 eri sävymallia, jotka me kiinnitettiin makkarin seinään teipillä kiinni. Sitten muutaman päivän ajan katseltiin sävyjä eri valoissa ja pohdittiin, mikä olisi paras. Multa löytyi lopulta kaksi vaihtoehtoa, joista en vain osannut päättää ja Tatulta puolestaan yksi. Ja (onneksi) Tatun valitsema sävy oli toinen näistä mun kahdesta suosikista, joten valinta oli sitten tehty. Päädyttiin Tikkurilan Piazza-sävyyn, joka on vähän valosta riippuen beigen ja harmaan sekoitus eli ”greige”. Saatiin sillä kaunista lämpöä, mutta myös kontrastia. Niin jännä, miten koko huoneen ulkonäkö muuttui pelkästään yhden seinän maalauksella! Innostuttiin maalaamaan samalla sävyllä myös yksi seinä vaate-/työhuoneesta, mutta siitä lisää myöhemmin.

Mustavalkoiset tyynyt – täältä | Beiget tyynyt – Kärkkäinen | Seinävalaisimet – täältä

Meillä on jokaisessa huoneessa katossa led-valaisimet, joten valaisimet on monessa paikassa vain koristeena. Mutta nämä ledit on hieman liian kirkkaat pidettäväksi päällä iltaisin sängyssä esimerkiksi kirjaa lukiessa tai äänikirjaa kuunnellessa. Niinpä tilattiin tällaiset mustat lukuvalaisimet, joissa saa säädettyä valon määrää hopeasta pienestä rullasta.

Verhot – täältä | Päiväpeitto – Luhta | Torkkupeitto – Ikea | Sängynpääty – täältä

Vielä täytyisi keksiä jotain sänkyä vastapäätä, mutta taas toisaalta tykkään siitä ettei makuuhuone ole liian täynnä tavaraa. Eli saa nähdä, tuleeko siihen koskaan mitään. Seuraava sisustukseen liittyvä postaus onkin sitten koko asunnon esittely!

Nyt mä toivottelen teille kaikille ihanaa viikonloppua  Mutta hei kertokaa ihmeessä, mitäs pidätte meidän makuuhuoneen lopputuloksesta?


12 Comments
 • Avatar
  Neea
  Posted at 11:59h, 09 elokuu Vastaa

  Niin ihana makuuhuone teillä 😍 kiinnostuin erityisesti noista teidän yöpöydistä, jotka on ihanan sirot ja simppelit. Mistähän oot hankkinut ne? 😊

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:08h, 09 elokuu Vastaa

   Voi kiitos hirmuisesti <3 Oi niiden tiedot jäi puuttumaan, vaikka yritin kaikki muistaa laittaa. Ne on ostettu Ikeasta ja pitäisi vielä löytyä valikoimasta :)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 18:06h, 09 elokuu Vastaa

  Ihanan seesteisen näköinen makuuhuone! Tykkään tuosta beigen ja mustan yhdistelmästä. Mulla on samaa sävyä tehosteseinä olkkarissa ja oon tykännyt, tuo kivasti lämpöä mutta ei oo liian ”hallitseva” väri. Ja joka valossa näyttää vähän erilaiselta, niin ei kyllästykään :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:35h, 10 elokuu Vastaa

   Kiitos hirmuisesti Roosa :) Mä kans tykkään siitä tosi paljon! Kiva kuulla, että sulta löytyy samaa sävyä olohuoneesta. Oon niin samaa mieltä sun kanssa – siihen tuskin koskaan kyllästyy, kun sävy vaihtelee valon mukaan :p

 • Avatar
  Cami
  Posted at 18:59h, 09 elokuu Vastaa

  Oikein kiva lopputulos! Tiedän meidän naapurilla olevan tehosteseinä heidän makkarissaan ja se näyttää siellä melko kivalta! Luonnollisesti voisi siis kuvitella sen näyttävän kivalta myös meilläkin, kun ovathan nämä asunnot identtisiä keskenään. Vielä ei kuitenkaan ole päädytty maalaamaan seiniä emmekä ole laittaneet täällä muuton jälkeen mitään sen kummemmin. Odotan kyllä aika malttamattomasti syksyä, että pääsisin sisustamaan sekä etsimään itselleni pari kivaa neuletta syksyyn :) Lisäksi on ihanaa, että kynttiläkausi alkaa pian <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:44h, 10 elokuu Vastaa

   Kiitos <3 Oi kuulostaa kivalta! Tehosteseinät on kyllä kivannäköisiä ja mun mielestä ne toimii tosi hyvin just esim. makkarissa. Uskon, että teillekin sellainen sopisi :p Mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Se on kiva ensin hieman asua asunnossa ja sitten katsoa, että miten sisustaa. Syksy on kyllä täydellistä sisustamisen aikaa, silloin iskee sisustuskärpänen oikein kunnolla :) Ja kynttiläkausi, sitä mäki odotan innolla <3

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 20:57h, 09 elokuu Vastaa

  Nätti makuuhuone teillä! Toi seinän väri on todella kaunis

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:38h, 10 elokuu Vastaa

   Isot kiitokset sulle :) Ihana kuulla seinän värin olevan sun mieleen! Oon kans niin rakastunut siihen <3

 • Avatar
  ida ihana
  Posted at 08:22h, 10 elokuu Vastaa

  Kaunis ja ihanan rauhallinen tunnelma teidän makuuhuoneessa!<3 Kattovalaisin on ihana, ja h&m home on ihan meidän lempparisisustusliikkeitä, Tukholmassa ne oli vielä parempia!:)
  Mukavaa viikonloppua!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:48h, 10 elokuu Vastaa

   Kiitos sulle paljon! Ihana kuulla, että rauhallinen tunnelma välittyy <3 Sitä ollaan haettu :) Mä kans tykkään tosi paljon H&M Homesta, joka kerta sieltä löytyisi jotain kivaa. Oi täytyy joskus käydä Tukholman liikkeessä :) Ihanaa viikonloppua myös sinne <3

 • Avatar
  Miisa
  Posted at 08:23h, 10 elokuu Vastaa

  Ois kiva nähä asunnonesittely videolla! 😊

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:45h, 10 elokuu Vastaa

   Joo ajattelin, että voisin kuvata videon ja sitten blogiin ottaa muutamia yksityiskohtaisempia kuvia :)!

Post A Comment