1-VUOTISSYNTTÄRIT

Mun mekko* – täältä (alessa) | Danielin pusero – Zara | Housut – Newbie

Meillä on ollut juhlien täyteinen viikonloppu  Perjantaina päivällä aloitin juhlajärjestelyt siivoamisella ja kun Tatu tuli töistä niin lähdettiin erääseen erikoisliikkeeseen ostamaan tarvittavia juhlakoristeita sekä ruokakauppaan tekemään viimeiset hankinnat tarjoilujen suhteen. Lauantaina sitten koitti tämä päivä, kun meidän pieni vauva täytti vuoden!! Käsittämätöntä, että siitä on tosiaan vuosi kun Daniel syntyi. Koska oikea päivä sattui olla lauantai niin päätettiin sitten myös juhlia synttäreitä oikeana päivänä läheisten kanssa. 

Vieraille tarjolla oli niin suolaista kuin makeaa: kinkkupiirakkaa, porkkanapiirakkaa, keksejä ja karkkeja sekä päätarjoiluna tämä aivan upea kakku! Se on saatu yhteistyössä Henna Bakes-nimisestä yrityksestä. Kakussa on suklaapohja, täytteenä suklaamoussea ja tuoreita mansikoita sekä kuorrutteena vaniljainen marenkivoikreemi ”semi-naked”-tyyliin. Kakun kruunaa eukalyptuksen oksa sekä suloinen pandakoriste (joka oli myös syötävää). Henna on ihan älyttömän taitava leipuri ja kakku keräsikin paljon kehuja vierailta niin ulkonäön kuin maun suhteen.

Pikkumies oli aivan ihmeissään paketeista, mutta kun hän pääsi avaamisen makuun niin johan alkoi kiinnostamaan :D Erityisesti rapisevat lahjapaperit oli kova juttu! Juhlat oli oikein onnistuneet ja oli kiva, kun lähes kaikki kutsutut pääsivät paikalle. Tänään saakin vielä herkutella jäljelle jääneillä tarjoiluilla eli ei yhtään hassumpi sunnuntai tiedossa, haha. Ihanaa päivää kaikille!


7 Responses to “1-VUOTISSYNTTÄRIT”

 1. Avatar ida ihana sanoo:

  Paljon onnea Danielille!!:) Ihania kuvia, ja supersöpö pandakakku myös <3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  • Saija Saija sanoo:

   Daniel lähettää isot kiitokset :) Kiitos hirmuisesti! Tuo kakku oli kyllä tosi kaunis <3

 2. Avatar Cami sanoo:

  Oikein paljon onnea Danielille 💖 Niin vain vauvavuosi vierähti ja nyt edessä sitten jännittävä taaperoikä!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon synttärisankarin puolesta <3 Niin vierähti, aivan liian nopeasti! Mutta on se niin ihana nähdä toisen kasvavan ja kehittyvän koko ajan lisää :)

 3. Avatar Roosa sanoo:

  Paljon onnea Daniel! Menipäs nopeesti teidän vauvavuosi, vastahan luin blogista sun synnytyskertomustakin, heh :D Supersöpö tuo kakku!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos sulle paljon Roosa :) Sanos muuta! Tämä kulunut vuosi on mennyt ihan käsittämättömän nopeasti. Toivottavasti seuraava ei menisi ihan näin kovaa vauhtia :D

 4. […] Tämä toteutui 100%, koska sää Danielin synttäreillä oli lämmin (mutta ei kuitenkaan liian kuuma) ja aurinkoinen. Kirjoittelin synttäreistä myös oman postauksen. […]

Kommentoi