Monthly favorites – july

Heissan  Se olisi elokuu, kesän viimeinen kuukausi! Ajattelin heti näin kuukauden alussa vielä palata askeleen taaksepäin ja listata heinäkuulta kertyneet suosikit. Viime kuulla oli niin paljon muuta kirjoiteltavaa, että listaaminen unohtui täysin. Noh, nyt esiteltävää on senkin edestä – tällä kertaa mukana on niin ruokaa, asusteita kuin tuttuun tapaan myös kosmetiikkaa.

– sisältää mainoslinkkejä –

Huulikiilto* – NYX/House of Brandon

Kesällä on tullut käytettyä kahta erilaista huulikiiltoa: vaaleanpunaista Macin omaa sekä tätä nuden sävyistä NYXin versiota. Tässä on tosi hyvä pito ja kuten moni teistä tietää niin en yhtään tykkää ”tahmaisista” kiilloista… Tässä ei ole sitä ongelmaa! Sävy on nimeltään 14 Peanut Brittle.

Valkoinen kirja – täältä | Musta kirja – täältä

Ostin nämä Chanelin kirjat joskus keväällä ihan vaan sisustuskäyttöön – mun mielestä nämä on niin kivannäköisiä pöydällä sellaisenaan tai hyllyllä koriste-esineen alla. Mutta oon silti monesti innostunut selailemaan näitä ja sisältö on kyllä mielenkiintoista! Multa löytyy nämä kaksi, mutta haaveilen vielä yhdestä kappaleesta. Se sopisi niin hyvin vaatehuoneeseen esimerkiksi laukkuhyllylle.

Sivellinpurkit – Hemtex

Helsingissä käydessä tuli poikettua Hemtexillä ja sattumalta mun silmät osui alepöydässä oleviin suloisiin laseihin. Mä heti näin mielessäni mun kaikki siveltimet aseteltuna niihin :D Ja koska laseille ei jäänyt hintaa kuin jotain reilu 2€ kappale niin päätin ostaa ne. Nyt siveltimet on järjestyksessä, näppärästi otettavissa ja ennen kaikkea kauniisti esillä.

Soijajugurtti – Alpro

Mä oon viime aikoina ollut kova kuluttamaan Alpron soijajugurtteja! Erityisesti oon tykännyt niistä kerrosjugurteista sekä isossa purkissa olevasta vaniljan makuisesta versiosta. Viime kuulla bongasin kaupasta vaniljan vierestä tällaisen Vadelma-Omena makuisen purkin ja se lähti heti testiin. Yksi sana: NAM! Meni heittämällä tämän hetken lemppariksi. Tykkään syödä tätä aina tuoreiden marjojen kanssa.

Ripsiväri – täältä (alessa/saatu)

Kuten moni teistä tietää niin oon ollut koko kesän ilman ripsienpidennyksiä ja monta vuotta niitä käyttäneenä voin kertoa, että olin aivan pihalla ripsareista :D Ei ollut mitään hajua, että mikä olisi hyvä… Luin netistä kaikenlaisia arvosteluja ja tämä Lancomen Monsieur Big-niminen ripsari oli saanut paljon hyvää palautetta! Otin tämän viime kuulla käyttöön ja oon kyllä tykännyt. Tällä tulee kevyen tuuheat ilman paakkuja – täydellistä 

Aurinkolasit – Gina Tricot

Niin kauan tuli etsittyä kivoja neliön mallisia aurinkolaseja ja nyt, kun ne on löytynyt niin oon käyttänyt näitä arkena lähes päivittäin. Mustat perus lasit, mutta neliömuoto tekee niistä extrakivat! Yksiinkään asukuviin nämä ei ole vielä eksynyt, mutta eiköhän ne vielä niihinkin eksy.


10 Comments
 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 21:22h, 02 elokuun Vastaa

  Ihania suosikkeja :) Tilasitko muuten Gugguun uudesta dropista mitään?

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:33h, 03 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon :) Kiva kuulla, että pidit. En tilannut mitään! Ei oikein värit iskenyt. Night Forest-kuosi on ihan kiva, mutta en tiedä olisiko sille ollut meillä käyttöä niin en sitten ostanut sitäkään :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 01:05h, 03 elokuun Vastaa

  Kirjoja sisustuskäyttöön ja laukkuhyllyn koristeeksi… Oikeaa ekologismia parhaimmillaan… Hienoa esimerkkiä näytät.

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:30h, 03 elokuun Vastaa

   Millä tavalla se silloin eroaa esimerkiksi mistä tahansa koriste-esineestä? Tai siitä, että ostaisin kirjan, lukisin sen ja laittaisin kaappiin, kun ei sille ole enää tarvetta? Mä itse harvoin enää ostan kirjoja, kun kuuntelen äänikirjoja mutta mun mielestä on vaan kiva, jos voin inspiroida tällä tavalla muita käyttämään kirjoja sisustuksessa :)

 • Avatar
  girly girl
  Posted at 15:53h, 03 elokuun Vastaa

  Voihan se vaikuttaa hieman hassulta,että ostaa kirjoja sisustuselementeiksi.. mutta lopulta se ei joo eroa siitä, että ostaa muita juttuja vain kaunistukseksi.

  Kaverini osti vinon pinon ikivanhoja, kauniita kirjoja kirjahyllyynsä, ilman aikomustakaan lukea niitä. Niiden aihe oli joku mikä ei häntä inspannut, mutta toi kivaa tunnelmaa hälle.

  Kirjat tuo kotoisuutta sisustukseen. Itse luen paljon, niin kirjoja on pitkin taloa.

  Kiitos blogistani, sinulla on kaunis tyyli ja persoonallinen kirjoitustyyli.

  Ihana, miten aktiivisesti ja ystävällisesti kommentoit blogissasi

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:33h, 04 elokuun Vastaa

   Niin samaa mieltä :) Kirja toimii tässä tilanteessa samalla tavalla kuin mikä tahansa koriste. Kirjat tuo kyllä kotoisuutta ja jos niistä tykkää hyllyllä niin miksei sitten ostaisi niitä. Kiitos sulle kovasti ihanasta kommentista ja palautteesta, tästä tuli niin hyvä mieli :) <3

 • Avatar
  ida ihana
  Posted at 17:19h, 03 elokuun Vastaa

  Onpa kivoja suosikkeja!.9 Tykkään itse tosi paljon noista Nyxin huulikiilloista. Jotenkin näen, miten nuo aurinkolasit sopii sun kasvoille ihan superhyvin!!<3 Ja kiitos vinkistä, noita alpron jogurtteja olen halunnut maistaa jo jonkin aikaa, mutta sitten aina kaupassa se jotenkin unohtuu :D Ne näyttää ihan superherkullisilta!:)
  Ihanaa viikonloppua ja elokuuta!
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:44h, 04 elokuun Vastaa

   Mukava kuulla sun pitävän näistä suosikeista :) Ihanasti sanottu <3 Nuo aurinkolasit on kyllä niin nappiostos! Iso suositus tosiaan noille Alpron jugurteille. Oon tykännyt niistä tosi paljon. Kiitos sulle paljon ja ihanaa elokuuta myös sinne <3

 • Avatar
  Ninni
  Posted at 18:51h, 03 elokuun Vastaa

  Kivoja vinkkejä ja etenkin alpron soijajogurtti uutuuksista! Kysymys vielä hieman nuotin vierestä, mutta mistä viimeisen kuvan tyyny mahtaa olla hankittu 😍?

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:38h, 04 elokuun Vastaa

   Huippua, että pidit :) Kannattaa ehdottomasti testata tuota soijajugurttia! Ja viimeisen kuvan tyyny on tilattu hetki sitten Kärkkäisen verkkokaupasta :)

Post A Comment