Mun top kympissä nyt

Saavutus: Oon vihdoin malttanut laittaa myyntiin muutaman laukun, joita en ole hetkeen käyttänyt 😀 Nyt hyllyn sisältö miellyttää mun silmää. Motivoin itseäni tähän luopumiseen sillä, että voisin sitten ostaa joululahjaksi haaveilemani Chanelin. Haha, hyvä motivaattori! EDIT: Laukku myyty! Jos joku on kiinnostunut Louis Vuitton Evasta Monogram-kuosissa niin mulle saa laittaa sähköpostia 😉

Tapa: Oon alkanut venyttelemään lähes joka ilta ja vitsit, miten se on auttanut kaikkiin inhottaviin vaivoihin. Kuten niskakipuun ja päänsärkyyn. Välillä käytän sellaista jumpparullaa apuna!

Kirja: Camilla Läckberg: Kultahäkki. Olin lukenut tästä kirjasta monta suositusta ja päätin laittaa sen äänikirjana kuunteluun. Niin k-o-u-k-u-t-t-a-v-a.

Tuoksu: Vastaleikattu nurmikko ja sateen jälkeinen raikkaus. Ihan parhaita kesätuoksuja!

Yllätys: Kun postissa tuli paketti Bohon meikkejä testiin. Tämän kyseisen merkin meikit on luonnollisia ja ekologisia – en malta odottaa, että pääsen testailemaan näitä!

Leffa: The Commuter (löytyy Viaplaysta). Kertoo perheenisästä, joka kulkee päivittäisen työmatkan junalla. Yhtenä työpäivänä hän saa eräältä matkustajalta tehtäväksi löytää yksi henkilö ja estää ettei hän pääse tietylle asemalle. Palkkioksi tästä hän saisi ison summan rahaa. Pian hän saa selville, että jos hän ei tee tehtävää niin hänen perheensä kuolee. Iso suositus tälle leffalle! Jännittävä ja niin mielenkiintoinen, että tätä ei voi lopettaa kesken.

Shortsit* – täältä (mainoslinkki)

Vaate: Farkkushortsit – ajattomia, pehmeitä ja istuvia Leviksiä ei voita mikään!

Onnistuminen: Kun saatiin ”makeover” tehtyä makuuhuoneeseen. Se on alusta asti ollut huone, josta puuttuu se jokin. Mutta nyt se on varmaan mun lempparihuone koko asunnosta. Vielä toki puuttuu jotain sänkyä vastapäätä olevalta seinältä, koska nyt siinä on tyhjä tila Danielin pinnasängyn siirtämisen jälkeen.

Herkku: Maailman helpoin mansikkakakku  Mun äiti on tehnyt tätä jo vuosien ajan ja tänä kesänä sitten mäki innostuin tarjoilemaan kyseistä kakkua vieraille. Keittiökaapissa olisi vielä yksi kakkupohja odottamassa, joten saa nähdä jos sitä innostuisi tekemään tätä taas lähipäivinä!

Biisi: Taylor Swift – You Need To Calm Down (tätä tulee kuunneltua lenkin aikana monta kertaa).


No Comments
 • emzi
  Posted at 10:00h, 31 heinäkuun Vastaa

  Ton leffan vois nappaa katseluun joku päivä 😀

  • Saija
   Posted at 14:41h, 31 heinäkuun Vastaa

   Ehdottomasti kannattaa! Se oli kyllä niin hyvä, että voisin itsekin katsoa vaikka uudestaan 😀

 • Marine
  Posted at 10:45h, 31 heinäkuun Vastaa

  Hei!
  Mikä laukku tuo vaaleanpunainen pieni ihanuus on?

 • Life with Satu
  Posted at 12:33h, 31 heinäkuun Vastaa

  Ai ihana mitä laukkuja! <3 silmä lepäsi hyllyjä katsellessa kyllä. Toivottavasti se Chanel haavekin jossain vaiheessa toteutuu 🙂

  • Saija
   Posted at 14:43h, 31 heinäkuun Vastaa

   Ihana kuulla, että pidät 🙂 Oon kyllä tosi tyytyväinen kokoelmaan, jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy laukku. Paitsi joku perus läpällinen musta laukku puuttuu ja siihen Chanel olisi kyllä täydellinen. Toivotaan, että haave toteutuu <3

 • Kati
  Posted at 14:50h, 31 heinäkuun Vastaa

  Moi! Missä myyt laukkujasi? 🙂

  • Saija
   Posted at 19:20h, 31 heinäkuun Vastaa

   Oon myynyt Zadaassa sekä Facebookissa LV Forum-ryhmässä 🙂

 • ida ihana
  Posted at 14:39h, 01 elokuun Vastaa

  Kiitos leffavinkistä!:)
  Tuohon venyttelyn tuomaan hyvään oloon voin kyllä yhtyä <3 Olen ottanut pienet päivittäiset venyttelevät joogatuokiot arkeeni, ja se on kyllä avannut kehoa ja mieltä niin ihanasti. Voin oikeasti paljon paremmin sen ansiosta.
  Ja hei, jos vielä tähän loppukesään täytyy järkätä jotain kahvitteluja tai muuta, niin nappaan kyllä ton mansikkakakku-idean!:)
  Mukavaa alkavaa elokuuta!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  • Saija
   Posted at 11:05h, 02 elokuun Vastaa

   Ei mitään, toivottavasti pidät leffasta 🙂 Oi kuulostaa ihanalta! Se on parasta, kun keho avautuu ja ”vaivat” helpottuu. Hei nappaa ihmeessä idea mansikkakakusta, tuo on niin helppo tehdä ja maistuu varmasti jokaiselle :p Kiitos paljon ja mukavaa elokuuta myös sinne <3

Post A Comment