HELLERAKKAUTTA

AAH! En varmaan ole ainoa, joka on fiiliksissä näistä saapuneista helteistä  Onhan tätä odotettu koko alkukesä ja nyt vihdoin lämmintä riittää. Viime päivät onkin mennyt täysin kelistä nauttien ja uskon, että en ole ainoa! Nyt täytyy ottaa kaikki ilo irti ja olla mahdollisimman paljon ulkona nauttimassa niin jaksaa taas sitten talven tullessa 😀 Kuinka moni on käynyt kastamassa talviturkin? Mä en ole vielä(kään) uskaltautunut, mutta ehkä vielä tämän viikon aikana. 

Dress* – HERE (on sale) | Bag – HERE | Shoes – H&M | Bracelet – Michael Kors | Sunnies* – HERE (on sale)  *gift/adlinks

Hetki sitten, kun oli hieman viileämpi sää niin puin päälle ihanan kevyen mustan mekon ja sen kanssa kesän käytetyimmän laukun sekä leopardiset sandaalit. Nämä kyseiset kengät on ”pakko löytö” alennusmyynneistä… Nimittäin viime viikolla, kun lähdettiin Helsinkiin niin olin tehnyt huonon kenkävalinnan ja sain kengistä todella pahat rakot Korkeasaaressa kävellessä. Olin käyttänyt kyseisiä kenkiä jo parin vuoden ajan ja kävellyt niillä pitkiäkin matkoja, joten ihmettelin suuresti rakkojen tuloa. Anyway lopulta en pystynyt juurikaan kävellä ja oli pakko suunnata mahdollisimman pian kauppaan ostamaan kengät, joilla pystyisin kävellä loppureissun. Onneksi H&M:stä löytyi nämä sandaalit, jotka ei osu mistään kohdasta rakkoihin. Kenkiä onkin tullut käytettyä paljon reissun jälkeen ja oon sitä mieltä, että nämä oli todella hyvä löytö! Eikä hintaakaan ollut kuin 3 euroa. Jalat on kyllä edelleen niin ruman näköiset, mutta eiköhän rakot pikkuhiljaa parane. Ainakin ne saa nyt tuuletusta näillä kengillä 😀 Ja tästä itselle vinkki, että pakkaa aina kahdet kengät mukaan. Hehe.


No Comments
 • raimo hee
  Posted at 19:01h, 25 heinäkuun Vastaa

  Ehdottomasti helteet saisivat kadota ja viileämpi ja sateisempi sää palata!

  • Saija
   Posted at 20:01h, 25 heinäkuun Vastaa

   Mitää! Ei kai nyt sentäs sateisia säitä 😀

 • Annika
  Posted at 21:23h, 25 heinäkuun Vastaa

  Kivoja kuvia! Niimpä kiva, kun on lämmin vihdoin 🙂
  vaikka välillä hikoiluttaa, kun ei oo nyt oikein tottunut, mutta pitää nauttia, koska ennusteiden mukaan ens viikolla viilenee kunnolla :/

  • Saija
   Posted at 09:23h, 26 heinäkuun Vastaa

   Kiitos Annika 🙂 Joo välillä tuntuu liian kuumalta, mutta silti ihanaa! Mä kans katsoin, että ensi viikolla viilenee lähes puolella :/

 • Cami
  Posted at 11:53h, 28 heinäkuun Vastaa

  Siis aivan ihanaa kun on kunnon helle! Oltiin eilen Porvoossa mun kummisedän veneellä ja heitin talviturkin meressä Pellingin edustalla 🙂 Oli muuten niin lämmintä vettä, että syvemmälläkin oli todella lämmintä! Ei yhtään joutunut palelemaan ja illallakin oli vielä +27 auton mittarin mukaan kun ajeltiin kotiin kymmenen aikaan! <3

  • Saija
   Posted at 13:00h, 30 heinäkuun Vastaa

   Oli kyllä ihanaa <3 Harmi, kun ne näyttää nyt loppuneen... Mutta toivotaan, että kesä on vielä jäljellä ja päästään nauttimaan helteestä vielä! Kuulostaa ihanalta ja kiva, että oli lämmintä vettä myös meressä 🙂 Mä kans uskaltauduin lauantaina kastamaan talviturkin ja oli kyllä ihanan lämpöistä vettä. Niin lämpöistä, että piti mennä heti seuraavana päivänä uudestaan 😀

 • P
  Posted at 13:56h, 30 heinäkuun Vastaa

  Ei liity aiheeseen, mutta käytätkö jotain kiharrinta vai millä laitat kiharat hiuksiin…? Näyttää kivalta 😊

  • Saija
   Posted at 20:34h, 30 heinäkuun Vastaa

   Joo käytän 🙂 Nämä kuvassa näkyvät kiharat on tehty GHD:n soikean muotoisella kihartimella. Sillä saa kyllä tehtyä kivannäköisiä kiharoita 🙂

 • Kuluvan kesän 2019 asukooste - Saijis
  Posted at 15:33h, 31 heinäkuun Vastaa

  […] 6. Kesän mukavin ja ”helpoin” mekko (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Post A Comment