Kesän ensimmäinen piknik

Jes, taas saa yliviivata yhden jutun pois kesän bucket-listalta! Nimittäin päätettiin viikonloppuna vihdoin mennä piknikille koko perheen kesken  Niin piknikistä kuin meidän piknikpaikasta on selvästi muodostunut jokavuotinen perinne. Mutta mikä olisikaan parempi tapa viettää kesäpäivää kuin istuskelemalla hyvässä seurassa, herkkujen kera. Toki mukaan lähtevät herkut aina vähän vaihtelee fiiliksen mukaan!

Tällä kertaa kaupasta piknikille mukaan otettavaksi valikoitui vastaleivottua valkosipulipatonkia, pähkinöitä, tuoreita mansikoita ja mustikoita, juotavaa sekä Danielille oma hedelmäsose. Vaikka pikkumiehelle maistui myös marjat! Oltiin syöty vain kevyet aamupalat, joten kaikki herkut katosi kyllä hyvin nopeasti parempiin suihin :D Suunnittelin jo, että ensi kerralla piknikin voisi järjestää oikeaan lounasaikaan ja ottaa mukaan jotkut salaatit. Onneksi kesää on vielä jäljellä niin päästään toteuttamaan tämäkin!

Shirt* – HERE | Shorts – HERE (on sale) | Sunnies* – HERE (*gift/adlink)

Ootteko te käynyt tänä kesänä piknikillä? Tai aiotteko mennä?

4 Responses to “Kesän ensimmäinen piknik”

 1. Avatar Saija sanoo:

  Ihastutta tunnelma kuvissa :) Toi Beach vibe maku on kyllä hyvä!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Niin on! Maistoin ensimmäistä kertaa ja tykkäsin kyllä, pääsee varmaan kaikkien Celsiusten lemppariksi <3

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Mistä ja minkä merkkinen tuo Danielin paita on? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on Name Itin ja Danielin mumma on ostanut sen käsittääkseni heidän omasta liikkeestä :)

Kommentoi