Hauska kesäpäivä huvipuistossa

Heissan tyypit  Mites teidän alkuviikko on sujunut? Meillä on selkeästi ollut tällainen kotimaan matkailu-painotteinen viikko. Ensin maanantaina käytiin pyörähtämässä Vaasassa hakemassa muutama tarpeellinen juttu, keskiviikkona aamulla lähdettiin kohti Kokkolaa, jonne Julia oli meidät kutsunut ja tänään puolestaan otettiin auton nokka kohti Härmää tai paremminkin PowerParkkia. Mun äiti ei ollut koskaan käynyt kyseisessä huvipuistossa, joten hän lähti meidän mukaan! Samalla päästiin Tatun kanssa käymään muutamissa isoissa laitteissa, kun hän katsoi Danielin perään. 

Shirt* – HERE | Watch – Marc by Marc Jacobs | Sunnies – Ray-Ban (*gift/adlinks)

Täytyy myöntää, että mitä enemmän on tullut ikää niin sitä enemmän vaatii rohkeutta mennä hurjimpiin laitteisiin :D Oon kuitenkin niin ylpeä meistä, koska uskallettiin käydä kaikissa missä suunniteltiinkin! Täällä meidän molempien suosikkilaite on ehdottomasti ensimäisessä kuvassa näkyvä Junker, joka taitaa kiihtyä 100km/h vain parissa sekunnissa. Täydellinen laite, jos vähänkin tykkää vauhdista! Daniel pääsi maailmanpyörään ja ostettiin sille myös yksi laitelippu, joka käytettiin Safari-ajeluun.

Onneksi sää suosi meitä ja aurinko näyttäytyi lähes koko päivän ajan. Käytiin myös pyörähtämässä alueella olevissa kaupoissa, syömässä Stefan’s Steak House-ravintolassa ja herkuttelemassa kesän ensimmäisillä pehmiksillä. Oli kyllä super hauska päivä! Ja koska koko alkuviikko ollaan menty paikasta toiseen niin viikonloppuna on mukava taas viettää aikaa myös kotona  

Ootteko te käynyt huvipuistossa tänä kesänä?

8 Responses to “Hauska kesäpäivä huvipuistossa”

 1. Avatar Annejanina sanoo:

  Näinkin sut tänään Powerparkissa, kun oon itse siellä töissä! 😊 Mukava kuulla, että teillä oli kiva päivä ja ainakin tosiaan oli lämmin sää 😍

  • Saija Saija sanoo:

   Hei niinkö 😍 Harmi ettei moikattu! Siellä on varmasti mukava olla töissä. Niinpä, onneksi oli näinkin lämmin, että sai olla ilman takkia 😊

 2. Avatar Maija sanoo:

  Mikä on maailmanympyrä? Joku lasten laite? Vai tarkoititko maailmanpyörää?

  • Saija Saija sanoo:

   Haha, nyt meni kyllä sanat sekaisin 😀 Selvästi aika mennä nukkumaan… Joo tarkoitin maailmanpyörää 🙈

 3. Avatar ida ihana sanoo:

  Hei näyttääpä kivalta!:) Tuolla PowerParkissa en ole koskaan käynyt, vaikka Lintsin lisäksi Särkänniemi ja Puuhamaa oli niitä jokakesäisiä juttuja lapsena ja nuorena… Tänä kesänä ajateltiin taas pitkästä aikaa Linnanmäelle, en tosin tiedä, uskallanko kovin moneen laitteeseen enää :D
  Toivon teille kivoja kesäpäiviä paljon lisää!<3
  Ida
  Kotona kaupungissa blogista

  • Saija Saija sanoo:

   Tuolla on kyllä aina niin hauskaa :) Kannattaa ehdottomasti käydä joskus! Voi mäki haluaisin Lintsille ja Särkänniemeen. Erityisesti Särkänniemeen, kun edellisestä kerrasta on varmaan kuusi vuotta :D Mustakin tuntui aluksi etten varmaan uskalla mihinkään, mutta kyllä sitä sitten heti ensimmäisen laitteen jälkeen innostui koko ajan vain hurjempiin ;-) Kiitos ja samoin myös sinne <3 xx

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Milloin ostospostausta?

  • Saija Saija sanoo:

   Sitten, kun jossain välissä tulee jotain kivaa esiteltävää. Nyt en ole juurikaan shoppaillut mitään erityistä :)

Kommentoi