IN & OUT // Biker shortsit, leopinnit ja neonvihreä

Ihanan rento sunnuntaiaamu: aamulenkki, kahvia ja rauhassa postauksen kirjoittelua  Päivän postauksen aiheena on eräs kuukausittainen juttu, nimittäin on aika listata teille uudet IN & OUT-kohdat. Näin kesäisin nousee esille kaikenlaisia trendejä, joten listattavaa löytyisi vaikka millä mitalla! Mutta kiva pitää määrä joka kerta maltillisena. Tällä kertaa mukana on eräs vaihtunut mielipide, sisustusjuttu ja paljon vaatteisiin liittyviä juttuja. Eli aloitetaan!

– sisältää mainoslinkkejä –

Pyöräilyshortsit

Niin siinä vaan kävi, että mieli näiden shortisen suhteen muuttui tänä kesänä 😀 Erityisesti tykkään noista Adidaksen urheiluversioista, joita voisi kyllä käyttää myös rentoina arkihousuina. Näistä löytyy kaiken värisiä ja kuvioisia vaihtoehtoja, mutta mustat olisi ainakin neutraalein valinta kokeilla trendiä. Kuva 1 & 2.

Musta metallivalaisin

Näihin valaisimiin on osa saattanut törmätä Instagramissa! Näitä löytyy monia eri kokoisia ja ilmeisesti muutamaltakin eri merkiltä. Kuvissa näkyy Globen Lighting Ray-niminen valaisin, johon oon aivan totaalisen ihastunut Oon kauan etsinyt täydellistä valaisinta meidän makuuhuoneeseen ja uskon, että se on tämä! Yksinkertainen, mutta näyttävä. Kuva 1 & 2.

Leopardiset hiuspinnit

Ensin tuli helmipinnit ja nyt leopardiset versiot. Mä tunnetusti tykkään leokuosista ja helmipinneistä, joten on varmaan arvattavissa etten voi olla tykkäämättä myös näistä. Oon tykännyt käyttää hiuspinniä niin paljon, että välillä ihmettelen miten oon pärjännyt ilman niitä. Haha! Kuva 1 & 2.

Solmuvärjätyt vaatteet

Tässä on jälleen yksi trendi, joka on jo mun lapsuudesta tuttu. Ja vitsit, että tämä kuosia on käytetty paljon! Se on varmasti myös se syy siihen, että miksi nyt tänä kesänä en ole innostunut näistä vaatteista. Oon törmännyt tähän kuosiin niin vaatteissa, asusteissa kuin uima-asuissa. Omaan tyyliin nämä on ehkä ”too much”. Kuva 1 & 2.

Neonvihreät asusteet

Kesällä asusteita on jos minkälaisia ja suurin osa niistä on aina mun mieleen, mutta näille neonvihreille jutuille en lämpene. Vaikka asusteet saa tietysti olla näyttäviä! Mä vaan en yhtään enää osaa käyttää mitään neonväristä juttua, paitsi ehkä urheiluvaatteissa. Kuva 1 & 2.

”Ketjukuosi”

En oikeasti tiedä mikä tämän kuosin nimi on, mutta yleensä siinä näkyy kultaisia ketjuja 😀 Jokainen varmasti ymmärtää kuitenkin, että mitä tarkoitan. Mun käsittääkseni Versacella on alunperin ollut tätä kuosia ja nyt sitä on alkanut näkyä vähän missä milloinkin. Kuva 1 & 2.

Meneekö meidän mielipiteet yhteen vai ollaanko tällä kertaa eri mieltä? Kertokaa ihmeessä!

No Comments
 • Cami
  Posted at 13:00h, 07 heinäkuun Vastaa

  Siis voi ei, ei kai noi kamalat shortsit oo sun IN-listalla xD Mä en vaan syty noille ollenkaan, voi apua 😀 Yleensä olen avoin antamaan mahdollisuuden myöhemmin, mutta näiden kohdalla tuskin muutosta tulee.

  Noi leo-kuosiset pinnit sopii sulle varmasti hyvin, mutta näitäkään en näkisi omissa hiuksissa. Eivät siis ole mielestäni OUT vaan eivät vain ole omaa tyyliäni 🙂 Muuten kyllä samaa mieltä näistä kaikista!

  • Saija
   Posted at 17:04h, 07 heinäkuun Vastaa

   Joo todellakin <3 Haha, viime vuonna ne oli out-puolella mutta nyt oon pikkuhiljaa lämmennyt niille 😀 Varo vaan, mielipide voi vielä muuttua 😉 Oon nähnyt Pinterestissä kivoja asuyhdistelmiä niiden kanssa. Täytyy kyllä joskus kokeilla jossain tuollaista leopinniä, se voisi näyttää kivalta. Mukava kuulla, että muuten oot oot samaa mieltä näistä :)!

 • Roosa / SOS
  Posted at 13:19h, 07 heinäkuun Vastaa

  Eikä, niin perus että mieli muuttuu kun jotakin trendiä tuijottaa tarpeeksi pitkään 😀 Oma lista näyttää melko samankaltaiselle, etenkin solmuvärjäys kummastuttaa, mutta uhkaavasti tuntuu sille, että pian siihenkin on tottunut! Hyvä postaus, tosi mielenkiintoista kuulla muidenkin mielipiteitä tän hetken trendeistä xx

  • Saija
   Posted at 17:08h, 07 heinäkuun Vastaa

   Siis niinpä 😀 Mikähän ihme siinä on? Kai se silmä sitten tottuu just, kun näkee tarpeeksi paljon. Hei se voi olla just noin tuon solmuvärjäyksen kanssa. Nimittäin tuntuu, että sitä näkyy nyt joka paikassa 😀 Kiitos sulle paljon! Huippua, että postaus oli mieluinen 🙂 xx

 • Milla
  Posted at 14:14h, 07 heinäkuun Vastaa

  Näistä aika monista olen samaa mieltä, mut pyöräilyshortsit ovat edelleen out omasta mielestäni. 😅 Neonvärejä en oikein omassa tyylissäni näe ja ketjukuosista tulee liikaa 80-luku mieleen. 🤔

  • Saija
   Posted at 17:11h, 07 heinäkuun Vastaa

   Niin kiva nähdä meidän olevan samaa mieltä suurimmasta osasta 🙂 Mä olin kans aluksi täysin noita pyöräilyshortseja vastaan, mutta nyt ne alkaa näyttää kivalta. Ketjukuosi on kyllä aika hallitseva ja uskon, että se on just sellainen josta joko tykkää tai ei tykkää 😀

 • Annika
  Posted at 14:26h, 07 heinäkuun Vastaa

  Out osiosta oon samaa mieltä,mut in osion jutut ei myöskään innosta:D

  • Saija
   Posted at 17:09h, 07 heinäkuun Vastaa

   Eikä 😀 Mutta niin mielenkiintoista nähdä, miten erilaisia mielipiteitä kaikilla on. Kiitos, kun kommentoit omasi :)!

 • Jennahola
  Posted at 19:06h, 08 heinäkuun Vastaa

  In listasta oon sun kanssa melko samoilla linjoilla. Varsinkin noiden pyöräilyshortsien kanssa olen myöskin myöhään herännyt 😀 Out listalla kuitenkin kettinkikuosi on tällä hetkellä ehkä yksi suosikeistani 😀

  https://nouw.com/jennahola

  • Saija
   Posted at 20:36h, 09 heinäkuun Vastaa

   Mukava kuulla, etten ole ainoa shortseihin myöhään herännyt 😀 Niinkö! Hei mutta se on kiva, että tuo kuosi on sun mieleen 🙂

Post A Comment