Festariasu viikonlopun Provinssista

Ihanaa heinäkuun ensimmäistä ♥ Näin maanantaina on hyvä palata vielä ajassa taaksepäin suoraan viikonlopun festareihin! Tai paremminkin sen asuun, koska itse alueella ei tullut juurikaan kuvattua vaan keskityin olennaiseen eli musiikkiin ja ihmisiin. Nämä oli kesän ensimmäiset ja tällä tietoa myös ainoat festarit, joten niistä ainakin pyrittiin nauttimaan sen mukaan. Provinssi kesti koko viikonlopun, mutta me oltiin siellä vain lauantaina. Harmi, että mitään kunnon helteitä ei saatu, mutta onneksi sentään pahimmilta sadekuuroilta säästyttiin!

Jumpsuit* – HERE | Denim jacket* – HERE | Shoes – Nike (*gift/adlinks)

Yritin valita asun sen mukaan, että a) en jäätyisi siellä ja b) että asu olisi silti kivannäköinen. Arvatkaa kummassako onnistuin? Jälkimmäisessä 😀 Nimittäin loppuillasta oon kulkenut siellä paksuun huiviin kääriytyneenä, haha. Jumpsuit oli muuten tosi toimiva eikä festarien vessassa käynti tuottanut yhtään ongelmia, vaikka sitä aluksi hieman pelkäsin. Nappivalinta, johon voin turvautua jatkossakin!

Ootteko te menossa tänä kesänä festareille? Vai ootteko kenties ollut jo?

No Comments
 • Suvi Maarit
  Posted at 21:36h, 01 heinäkuun Vastaa

  Ihana tuo jumpsuit 😍 (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

  • Saija
   Posted at 21:55h, 01 heinäkuun Vastaa

   Ihana nähdä sun pitävän tästä 🙂 Mäki tykkään niin paljon <3

 • Katja
  Posted at 23:01h, 01 heinäkuun Vastaa

  Tosi ihana jumpsuit, noi pilkut tekee siitä yllättävän erilaisen vaikka kuosina jo tuttu toki! Johtuu varmaan siitä kun ne on niin pieniä haha. Ketä provinssissa muuten esiintyi lauantaina, ja kuka oli sun lemppari? Itsellä on edessä tänä kesänä Edin keikka Malmilla ja Weekend festival, ei malttaisi odottaa!

  • Saija
   Posted at 21:34h, 02 heinäkuun Vastaa

   Hei mahtavaa, että tämä on myös sun mieleen 🙂 Joo jotenkin kivaa vaihtelua, että pilkut on pieniä! Lauantaina esiintyi muun muassa Papa Roach, JVG, Elastinen, Gasellit yms. Mutta paras keikka oli Chisulla. En erityisemmin hänen musiikkia kuuntele, mutta nyt esiintyminen teki vaikutuksen. Oi oon kateellinen Edin keikasta – siitä tulee varmasti kivaa! 🙂

 • Marjo
  Posted at 21:12h, 02 heinäkuun Vastaa

  Ihanan pirteen värinen asu! Itse suuntaan näin kuopiolaisena viinijuhlille lauantaina. Ne jääköön tällä kertaa ainoaksi festariksi tänä kesänä, jotenka täytyy ottaa kaikki ilo irti! 😍😄
  Mukavaa kesän jatkoa sinne☺️

  • Saija
   Posted at 21:41h, 02 heinäkuun Vastaa

   Kiitos Marjo 🙂 Oi ne kuulostaa kivoilta! Ota kaikki ilo irti ja nauti. Kiitos ja samoin myös sinne kivaa kesän jatkoa 🙂 xx

 • Tiina/Fit Fat Mama
  Posted at 10:01h, 03 heinäkuun Vastaa

  Ihanan pirteän värinen jumpsuit :).
  Miulla oli ajatuksena mennä ilosaari rockiin joka on täällä Joensuussa, mutta ainoat kivat esiintyjät olisi ollut sunnuntaina ja maanantaina työpäivä, joten jää väliin tällä kertaa

  • Saija
   Posted at 21:44h, 04 heinäkuun Vastaa

   Tuo on kyllä niin kivan värinen 🙂 Voi eikä! Onpas harmi, että osui juuri noille päiville… Se on kyllä ärsyttävää, jos joku hyvä esiintyy päivänä kun ei pääse :/

Post A Comment